Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έισαι υφιστάμενος πελάτης? Γιατι εγω που μεταφέρομαι από hol και η εγκατάσταση είναι δωρεάν.

Προβληματιζομαι για το μεγεθος του πιάτου.

Ειπατε ότι μπορω να ζητήσω από τον τεχδικό μεγαλύτερο συν δεύτερο μάτι με ότι επιβάρυνση έχει αυτό? Δικαιούται να το κάνει ο τέχνικός επισημα ή θα πρέπει να γίνει συμφωνια μμεταξύ μας?

Δημοσ.

Έισαι υφιστάμενος πελάτης? Γιατι εγω που μεταφέρομαι από hol και η εγκατάσταση είναι δωρεάν.

Προβληματιζομαι για το μεγεθος του πιάτου.

Ειπατε ότι μπορω να ζητήσω από τον τεχδικό μεγαλύτερο συν δεύτερο μάτι με ότι επιβάρυνση έχει αυτό? Δικαιούται να το κάνει ο τέχνικός επισημα ή θα πρέπει να γίνει συμφωνια μμεταξύ μας?

Εγώ όταν ζήτησα μεγαλύτερο από το 60άρι πιάτο που δίνει ο ΟΤΕ, μου είπε ο εξουσιοδοτημένος συνεργάτης οτι δεν γίνεται παρά μόνο με ξεχωριστή αγορά δεύτερου πιάτου μαζί με το 2ο lnb συνολο 60 ευρώ, μιας και το πακέτο για δωρεάν εγκατάσταση και πιάτο που μου παρέχει ο ΟΤΕ δεν μπορει να αλλάξει.

Δημοσ.

Εννοεις δηλ. να αγοράσω άλλο πιάτο , μεγαλυτερο, με ένα έξτρα ματι και να του πω να τοποθετήσει αυτό αντί του ΟΤΕ

φιλε μου βασει δικης μου εμπειριας για να σου λυσω την απορια....εγω ειχα δικο μου πιατο μεγαλυτερο απο του οτε εγκατεστημενο για αλλη χρηση και ο τεχνικος το ειδε σε καλη κατασταση και μου λεει να αφησουμε ως εχει αυτο, μονο να το στρεψουμε στον δορυφορο του οτε...και μου πε κρατα και του οτε το πιατο με το κουτι του οπως ειναι,αφου λογο προσφορας δωρεαν εξοπλισμο εγκατασταση μου ανηκει...εννοειται οτι δεν θα σου φερει μεγαλυτερο αν θες και θα πρεπει να το αγορασεις...

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Οκ, ευχαριστώ. Έχω ήδη ένα πιάτο για Hotbird Και Astra, αλλά είναι τοποθετημένο στην ταράτσα, ενώ τον ΟΤΕ tv θα τον βάλω στην βεράντα. Αναρωτιέμαι αν ο τεχνικός , δίνοντας του κάτι θα έχει την καλοσύνη να κατεβάσει το υπάρχον πιάτο και να το βάλει στη νέα θέση. Μάλλον που θα τύχω είναι.

Επεξ/σία από HALF EVIL
Δημοσ.

Οκ, ευχαριστώ. Έχω ήδη ένα πιάτο για Hotbird Και Astra, αλλά είναι τοποθετημένο στην ταράτσα, ενώ τον ΟΤΕ tv θα τον βάλω στην βεράντα. Αναρωτιέμαι αν ο τεχνικός , δίνοντας του κάτι θα έχει την καλοσύνη να κατεβάσει το υπάρχον πιάτο και να το βάλει στη νέα θέση. Μάλλον που θα τύχω είναι.

Μην αγχωνεσαι αδικα.....στο κατω κατω μην νομιζεις, αυτος που θα ερθει ειναι πληρωμενος απο τον οτε κανονικα, γιαυτο μην αγχωνεσαι του στυλ να δωσεις κατι παραπανω, βγαλτο αυτο απο το μυαλο σου,,,και εμενα που ειχα δικο μου πιατο με astra και hotbird επανω του ειπα ασε τον hotbird βγαλε τον astra και βαλε του οτε, και μαλιστα την εψαχνε απο μονος του μηπως το βαζαμε γενικα αλλου το πιατο.,αμα τον κατευθυνεις καθαρα και ξαστερα με το που ερθει τι εχεις σκοπο να κανεις δεν θα σου πει οχι σιγουρα...

Γνωμη μου ειναι παντως κοιτα ποιος δορυφορος απο τους δυο σε καλυπτει περισοτερο, κρατα αυτον που θες και το αλλο lnb πες του να στο στρεψει οτε..ειδικα αν εχεις και καλη εγκατασταση με μεγαλο πιατο επανω εισαι αρχοντας, θα ξεμπερδεψεις νοικοκυρεμενα και γρηγορα...καταρχην πληροφοριακα εγω και που κρατησα τον hotbird δεν νομιζω να τον ξανα χρησιμοποιησω, η εικονα του οτε ειδικα στα hd αν εχεις full hd τv ειναι πανεμορφη...

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παιδια καλημερα...επειδη εχω σκοπο να αλλαξω θεση στο πιατο λογο αερα αλλα εκει που θα μπει ειναι ενα τοιχειο 10 μετρα παραπανω αποσταση απο την αλλη πλευρα της ταρατσας.. απο 15 μετρα που ειναι τωρα θα παει στα 25 το καλωδιο....ξερει καποιος εφοσον θα τοποθετησω μεγαλυτερο καλωδιο εαν εξασθενει η ισχυς η και η ποιοτητα σηματος??

Επεξ/σία από mansun
Δημοσ.

Εμένα ο τεχνικός μου είπε ότι ευτυχώς που το έβαλα το πιάτο στα 2-3 μέτρα από το κουτί αντί για την ταράτσα που το καλώδιο θα περνούσε 4 ορόφους γιατί θα έτσι θα έχω καλύτερο σήμα λόγω της μικρής απόστασης πιάτου-κουτιού. Τώρα πόσο καλύτερη και αν άξιζε ποτέ δεν θα το μάθω. 

• Like 1
Δημοσ.

Πάντως σε μένα παιδιά , το πιάτο μπήκε ταράτσα,περίπου 60 μέτρα καλώδιο συνολικά,προς το παρόν κανένα πρόβλημα.

Ενημερωτικά το καλώδιο που δίνει ο οτε μέσα στα 50 ευρω εγκατάστασης,ειναι 30 μέτρα.Για τα όσα παραπάνω μέτρα 1€ το μέτρο.

• 2 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

Ξεθάβω για να ρωτήσω μήπως ξέρει κανείς κάποιον που να αναλαμβάνει εγκατάσταση Cosmote TV με υφιστάμενο εξοπλισμό, σε τιμή χαμηλότερη από 50€, βασικά όσο πιο χαμηλή γίνεται.

Περιοχή Άγιος Δημήτριος/Χαραυγή (Αθήνα).

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...