Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους,

Αποφάσισα να βάλω OTE TV και είδα στο σαιτ το ΟΤΕ ότι η εγκατάσταση και το κεραιοσύστημα κοστίζει συνολικά 99 ευρώ. Σκεφτόμενος πως το ποσό είναι σχετικά υψηλό όταν τις περισσότερες περιπτώσεις τέτοιου είδους εργασίες είτε είναι δωρεάν είτε είναι μέσα στην τιμή της συνδρομής, σκέφτομαι αν υπάρχει τρόπος να το αποφύγω ή να το μειώσω. Μπορώ για παράδειγμα να αγοράσω άλλο κεραιοσύστημα εκτός ΟΤΕ και να πω σε κάποιον ειδικό στις εγκαταστάσεις να μου εγκαταστήσει το σύστημα, συνολικά πληρώνοντας λιγότερα από 99 ευρώ; 

Δημοσ.

εγω που εβαλα τωρα ηταν ολα δωρεαν, εγκατασταση και εξοπλισμος... Αλλα μπορεις να παρεις ενα οποιοδηποτε πιατο και να στο βαλει καποιος αλλος ''μαστορας'', οχι αναγκαστικα αυτος του ΟΤΕ.

Δημοσ.

Εγώ το έβαλα μόνος μου πρίν 15 μέρες δεν ήταν και κάτι φοβερά δύσκολο.

Απλά άμα πάρεις τεχνικό και πιάτο από τον ΟΤΕ έχεις για έναν χρόνο εγγύηση καλής του λειτουργίας ότι και να συμβεί.

( να χάσει την στόχευση του δορυφόρου από έντονο αέρα κ.λ.π)

Άμα πάρεις δικό σου πιάτο προτίμησε να είναι 1μ και πάνω. Από LNb ότι και να πάρεις για eutelsat το ίδιο είναι.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν έχω ιδέα από αυτά τα πράγματα οπότε μάλλον θα το πάρω από τον ΟΤΕ. Απλά δεν θέλω να δώσω 100 ευρώ να πω την αλήθεια...

Δοκίμασα επιλογή Full Pack για πελάτες ΟΤΕ και πάλι βγάζει 99 ευρώ. Οπότε δεν έχει σχέση που δεν είμαι πελάτης και θέλω μόνο το Sports Pack...

Επεξ/σία από iLam
Δημοσ.

αν εχεις εξοπλισμο δεν τον πληρωνεις (50ευρω).

τωρα η εγκατσταση που εχει τα υπολοιπα 50, αφορα απο το στησιμο του πιατου και τα καλωδια μεχρι το συντονισμο του lnb.

γενικα καλο ειναι να παρεις αλλο πιατο, να ειναι αλουμινενιο και τουλαχιστον 80ρη, ο οτε δινει σιδερενιο 60ρη.

εγω μιλησα με τον τεχνικο που συνεργαζοταν ο οτε στην περιοχη μου και του ειπα πως θελω αλλο πιατο, και εδωσα +20 ευρω.

την ιδια περιοδο φιλος προερχομενος απο φορθνετ δεν πληρωσε τπτ για εξοπλισμο/εγκατασταση, ισως για να τσιμπησουν πελατες απο νοβα.

γενικα με τα 50ευρω βρισκεις καλυτερο εξοπλισμο, αλλα το θεμα ειναι αν εχεις χρονο-ορεξη-γνωσεις να ασχοληθεις.

Δημοσ.

Γιατί με μεγαλύτερο πιάτο θα σου δώσει την πολυτέλεια κάποια στιγμή να βάλεις και 2ο lnb και να πιάνεις ταυτόχρονα πχ και οτέ και νόβα. Επίσης αφού θα κάνεις καινούργια εγκατάσταση κάνε την σωστά. Βάλε 2 lnb ώστε αν θέλεις να πας του χρόνου σε νόβα να μη χρειαστείς να ασχοληθείς πάλι με κεραίες.

Δημοσ.

Παιδια συγνωμη για την σφηνα αλλα εβαλα οτε tv και ειχα ηδη πιατο με διαμετρο 1 μετρο με lnb edison σε πολυ καλη κατασταση ολα τα πραγματα γενικα και μιας και το ειχα για αλλη χρηση πριν ο τεχνικος μου βρηκε μονο τον δορυφορο του οτε και το αφησε ως εχει....αλλα εχει τα θεματακια του ανα καποια λεπτακια βλεπω κατι τετραγωνακια....και λεω μηπως φταιει που το χω σε ψιλο πακετο κουνηστο καγκελο και με το παραμικρο κουνηματακι εχει θεμα?πατωμα λεει ο οτε δεν αναλαμβανει να τρυπησει για υγρασιες,στο καγκελο με εβαλε και υπεγραψα με δικη μου ευθυνη.....εχω ενα τοιχειο που κακος δεν του πα να το βαλει εκει....λετε εκει αν μπει να ναι 100% οκ?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Όταν δεν κάνει τα τετραγωνάκια, πόση ισχύ και ποιότητα σήματος έχεις;

Oταν δεν κανει τετραγωνακια Η ποιοτητα ειναι κοΛλημενη στο 100%...η ισχυς παιζει απο 82 μεχρι 97%.......γενικα εχω παρατηρησει οτι με τον αερα ψιλο κουνιεται το πιατο, λες σε αυτο να οφειλεται το πανω κατω της ισχυς και κατεπεκταση κανει τετραγωνακια? και αν το βαλω σε ενα τοιχιο να σταθεροποιηθει η ισχυς και να μην κανει βλακειες?γιατι το κανει συχνα...και λεω μηπως φταιει η ισχυς γιατι και που κανει βλακειες η ποιοτητα δεν πεφτει καν δεν κουνιεται καν...

Επεξ/σία από mansun
Δημοσ.

2-3 πραγματάκια για να καταλάβεις τι παίζει.

Ισχύς σήματος είναι το σήμα που έρχεται από το lnb στον αποκωδικοποιητή. Ότι απώλειες υπάρχουν αφορούν την συγκεκριμένη καλωδίωση.Συγκεκριμένα στην περίπτωσή σου φαίνεται άριστη.

Ποιότητα σήματος είναι to σήμα που το lnb με το πιάτο καταφέρνει να πιάσει από τον δορυφόρο μετά από πετυχημένη στόχευση. Αν και η μέτρηση δεν είναι το % που δείχνει στην μπάρα αλλά τα Ber που λέει από κάτω... και αυτό φαίνεται πολύ εντάξει.

Το μεγάλο πιάτο δεν είναι χρήσιμο μόνο για να βάλεις 2  lnb όπως αναφέρθηκε παραπάνω αλλά και για το πιο εύκολο κεντράρισμα και στόχευση του δορυφόρου.

Αυτό έχει συνεπώς τα οφέλη σε μικρές μετακινήσεις του πιάτου επιπέδου χιλιοστού-ών  να μην υπάρχει απώλεια σήματος τόση όση να εμφανίζονται τα τεχνουργήματα που λες στην τηλεόρασή σου.

Το 1 μέτρο για τον eutelsat θεωρείται μεσαίο προς μεγάλο πιάτο.

Συμπέρασμα (δικό μου και όχι σίγουρα σωστό).Τα τεχνουργήματα αν οφείλονται σε προσωρινή απώλεια σήματος , το πιάτο σου, δεν ψιλοκουνιέται απλά αλλά βολοδαίρνει στο αγέρι και καλά θα ήταν να το τοποθετήσεις κάπου πιο σταθερά.

Δημοσ.

2-3 πραγματάκια για να καταλάβεις τι παίζει.

Ισχύς σήματος είναι το σήμα που έρχεται από το lnb στον αποκωδικοποιητή. Ότι απώλειες υπάρχουν αφορούν την συγκεκριμένη καλωδίωση.Συγκεκριμένα στην περίπτωσή σου φαίνεται άριστη.

Ποιότητα σήματος είναι to σήμα που το lnb με το πιάτο καταφέρνει να πιάσει από τον δορυφόρο μετά από πετυχημένη στόχευση. Αν και η μέτρηση δεν είναι το % που δείχνει στην μπάρα αλλά τα Ber που λέει από κάτω... και αυτό φαίνεται πολύ εντάξει.

Το μεγάλο πιάτο δεν είναι χρήσιμο μόνο για να βάλεις 2  lnb όπως αναφέρθηκε παραπάνω αλλά και για το πιο εύκολο κεντράρισμα και στόχευση του δορυφόρου.

Αυτό έχει συνεπώς τα οφέλη σε μικρές μετακινήσεις του πιάτου επιπέδου χιλιοστού-ών  να μην υπάρχει απώλεια σήματος τόση όση να εμφανίζονται τα τεχνουργήματα που λες στην τηλεόρασή σου.

Το 1 μέτρο για τον eutelsat θεωρείται μεσαίο προς μεγάλο πιάτο.

Συμπέρασμα (δικό μου και όχι σίγουρα σωστό).Τα τεχνουργήματα αν οφείλονται σε προσωρινή απώλεια σήματος , το πιάτο σου, δεν ψιλοκουνιέται απλά αλλά βολοδαίρνει στο αγέρι και καλά θα ήταν να το τοποθετήσεις κάπου πιο σταθερα.

Εισαι ωραιος....οποτε αυτο που χω καταφερει ειναι να εχω επανω σε παλιο καγκελο ενα πιατο πιο ευαισθητο σε στιγμιαια χαστουκια απο τον αερα λογο μεγεθους...και εχεις δικιο οτι βολοδαιρνει γιατι φαντασου το κοιταξα σημερα απο τον δρομο κατω απο μακρια και καταλαβα οτι κουνιεται χωρις να φυσαει πααρα πολυ και μεχρι να το δω σημερα να κουνιεται ετσι στην αρχη δεν ηθελα να πιστεψω οτι μπορει να μην ειναι τοσο καλα εκει που το βαλα και ελεγα μπορει να ετυχε μωρε απο το συγκεκριμενο καναλι χαχα....ευχαριστω για την αναλυτικη εξηγηση,να σαι καλα φιλε μου!!!

Δημοσ.

Καλησπέρα και από εμένα.Σήμερα αποφάσισα να βάλω ote tv, και μίλησα με την εξυπηρέτηση πελατών.Ο εξοπλισμός είναι δωρεάν ( αποκωδικοποιητής,πιάτο) και θα πληρώσω τον τεχνικό του οτε για την εγκατάσταση 50 ευρώ.

99 αν δεν κάνω λάθος ήταν παλιότερα,τώρα με τον ανταγωνισμό...άλλαξαν ρότα.

Οπότε θα σου έλεγα να πάρεις τηλέφωνο καλύτερα,να σου λυθεί κάθε απορία,και προς θεού μην βάλεις μέσω internet.Είχα παλιά και όλο προβλήματα είχε.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...