Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τι xbmc? Pro 2015 να σηκώνει και nba2k15 και ξηλώθηκε το HTPC. :)

Βουρ βουρ με τα φουρφουρια του να καίει όλη μέρα λες και είμαστε στην δεκαετία του 90.

Ελπίζω να μην λυπηθούν τα χρήματα για το SOC και να φτιάξουν κάτι αξιόλογο.

Aν βγαλουν καποιο TV Box με τους intel M-core,θα τα σηκωνει και δε θα εχεις,βουρ βουρ και να καιει ολη μερα!

Το θεμα ειναι οτι θα τσιμπανε αρκετα στην τιμη(απο 500ευρωπουλακια και πας πανω πανω :P) και δε ξερω,αν θα εχουν καλη αποδοχη απο το κοινο!

• Απαντ. 47
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Και εγω σταυρο προτιμουσα το 2002.

Τωρα που υπαρχει 360 μοιρες κινηση στα παιχνιδια (πχ στο fifa) εσυ παιζεις με σταυρο;

lol και παλι lol

Αν θέλω να παίξω Fifa έχω το PC, σιγά μην προτιμήσω να το παίξω σε κονσόλα

Δημοσ.

Αν θέλω να παίξω Fifa έχω το PC, σιγά μην προτιμήσω να το παίξω σε κονσόλα

Και στο PC πως το παιζεις; Με το σταυρουδακι? :Ρ

• Like 1
Δημοσ.

Οι εφαρμογές για το android tv (γιατί μια συσκευή από τις πολλές που θα κυκλοφορήσουν είναι που τρέχει android tv) δεν είναι οι ίδιες που τρέχουν στο android. Έχει άλλο api το android tv για να μπορεί να είναι tv-friendly.

Ηδη το plex ανακοίνωσε την υποστήριξη (είναι δηλαδή έτοιμη ήδη η εφαρμογή) του android tv , μέ οτι σημαίνει αυτό.

Αν σε κάποιον δεν αρέσει αυτή η υλοποίηση, θα υπάρξουν και άλλες σύντομα, από άλλες εταιρείες, μπορεί και πολύ πιο ισχυρές σε hardware, με την ανάλογη βέβαια διαφορά στην τιμή.

Πολύ θα ήθελα να τρέχει εναν Nvidia Tegra K1 για να υποστηρίζει πολύ πιο δυνατά παιχνίδια, αλλά οκ, για αρχή πολύ καλό είναι.

Αν μάλιστα τα ελληνικά κανάλια υποστηρίξουν τις υπηρεσίες live tv που έχει το android tv θα είναι μια εξαιρετική προσθήκη σε κάθε τηλεόραση.

Δημοσ.

Εχω κινεζικο tv box με 2gb ram τετραπυρηνο και 8gb rom και παιζω fifa 15,rr3 και modern combat 5 για την πλακα.

Ότι τα παίζει τα πάιζει αλλα με τι γραφικά.

PS2 στην καλύτερη. 

Δημοσ.

Κανεις λαθος.mali 450mp gpu εχει σε monitor full hd τουλαχιστον δεν λαγκαρει ενταξει τα γραφικα δεν ειναι και τα πιο extreme και ουτε υπαρχει πιξελιασμα και ολα αυτα με 80€ με ποντικι και ασυρματο πληκτρολογιο

Δημοσ.

Τι σημαίνει full hd, δεν καταλαβαίνω; Η ανάλυση είναι μόνο...

Θα σκίσουν οι τεχνική της nvidia και της ATI τα διπλώματα τους. 15χρόνια προσπαθούν να πάνε τα graphics στο επίπεδο που εχουν φτάσει σήμερα.

Και το τέτρις μπορεί να βγεί σε HD.

Εγω μιλάω για 3d γραφικά, αντανακλάσεις, υφές, σκιάσεις polygon count κτλ.

Δες την έκδοση του 2k2014 σε σοβαρή κάρτα γραφικών ή σε ps4-xbox one και σύγκρινε το με αυτό.

Δημοσ.

Ναι τι θες να μου πεις μαυτο?τι συγκρινεις ενα ps4 με ενα κινεζικο tv box των 60€(χωρις πληκτρολογιο-ποντικι).εγω ειπα οτι και με πολυ λιγοτερα χρηματα μπορεις και να κανεις την δουλεια σου για home entertainment.τωρα αν θες κατι τεχνολογικα τελειο θα πας σε τιμες 6x της τιμης που ανεφερα.και για να δεις ολη αυτην την λεπτομερεια που αναφερεις τι monitor πρεπει να εχεις?

Δημοσ.

Εχω κινεζικο tv box με 2gb ram τετραπυρηνο και 8gb rom και παιζω fifa 15,rr3 και modern combat 5 για την πλακα.

Και τα πιο νέα μοντέλα που υποστηρίζουν 4κ εκεί να δεις τι γίνεται με την νέα Mali

Δημοσ.

Υπάρχουν σε παρόμοια χρήματα κινέζικα με περισσότερο τουμπανειρο spec

Ναι, αλλά τι UI έχουν αυτά.

Αλλά μια και το ανέφερες, ας περιμένουμε τα third-party Android TVs που μπορεί να έχουν και αναπαραγωγή περιεχομένου απο USB.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...