Hal9000 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2014 Με τη συνεργασία της Asus, η Google παρουσίασε σήμερα και το Nexus Player το οποίο μπορεί να θεωρηθεί η απάντηση της εταιρείας στο Apple TV, στη συνεχιζόμενη προσπάθεια της εταιρείας να κάνει τη διαφορά στην τηλεόραση.Με τιμή $99, το Nexus Player στηρίζεται σε τετραπύρηνο επεξεργαστή της σειράς Intel Atom με 1 GB RAM και 8 GB αποθηκευτικού χώρου. Το υποσύστημα γραφικών είναι το PowerVR Series 6 που υπόσχεται πολύ καλά γραφικά στα παιχνίδια, μια από τις λειτουργίες που προορίζεται η συσκευή με τη Google να κυκλοφορεί μάλιστα ειδικό χειριστήριο. Η πλατφόρμα του Android TV είναι πλέον πιο εύκολη στο χειρισμό από την παλαιότερη προσπάθεια της εταιρείας, το Google TV ενώ όσοι προετοίμαζαν την αγορά του Chromecast, η Google την καθιστά άσκοπη αφού στην περίπτωση του Nexus Player έχει ενσωματώσει όλες τις λειτουργίες του. Αυτό σημαίνει ότι ο χρήστης μπορεί να προχωρήσει σε streaming των αγαπημένων του εφαρμογών αλλά και τη μετάδοση του περιεχομένου ενός PC, smartphone ή tablet, στην τηλεόραση. Το Nexus Player θα κυκλοφορήσει από την ερχόμενη Παρασκευή, αρχικά στις Ηνωμένες Πολιτείες. Site: Google Nexus Player
Xasta13 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2014 καθόλου, εμένα που έχω ένα χερι με βολευει αυτο το layout κι όχι του 360 5
leukonas Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2014 Πολλά υποσχόμενο, μακάρι να μπορεί να αναπαράγει άνετα περιεχόμενο FullHD ώστε να το συνοδέψουμε με ένα Synology Nas.
forgotten Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2014 μαλλον θα το παρω καιρος να βαλω το i3 εις το γραφειο και οχι εις το σαλονι
LLLEFTERIS Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2014 Πολλά υποσχόμενο, μακάρι να μπορεί να αναπαράγει άνετα περιεχόμενο FullHD ώστε να το συνοδέψουμε με ένα Synology Nas. Ποιο nas? wifi only ειναι ξεχνα το ethernet.
Oxygene Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2014 Το layout του 360 είναι ότι πιο αίσχος υπάρχει 3
leukonas Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2014 Ποιο nas? wifi only ειναι ξεχνα το ethernet. Χάνω το συλλογισμό σου, τι σχέση έχει το ethernet με το Nas?
John-lamia Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2014 καλο αλλα με 1gb μνημη ειναι σχεδον αχρηστο !!!
nfsmw_gr Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2014 Το layout του 360 είναι ότι πιο αίσχος υπάρχει Ο καθενας με την γνωμη του. Ππαιζω και με του PS και του XBOX αλλα του XBOX ειναι ανωτερο κατα την γνωμη μου, χωρις του PS να ειναι πολυ πισω βεβαια. Πιο πολυ προτιμηση νομιζω ειναι στο τελος της ημερας παρα πιο ειναι πιο πρακτικο. 2
Shadowjump Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2014 Ο καθενας με την γνωμη του. Ππαιζω και με του PS και του XBOX αλλα του XBOX ειναι ανωτερο κατα την γνωμη μου, χωρις του PS να ειναι πολυ πισω βεβαια. Πιο πολυ προτιμηση νομιζω ειναι στο τελος της ημερας παρα πιο ειναι πιο πρακτικο. Εγω που εχω και τα 2, αυτο του PS το θεωρω πραγματικα για τα σκουπιδια και αβολο οσο δεν παει. Απο την αλλη του XBOX, οτι καλυτερο. Επιστερφουμε on topic τωρα, απ οτι φαινεται, κατασκευη της Asus, εξ ολοκληρου. Δεν φαινεται καθολου ασχημο παντως. Αν ειχε και 2GB RAM θα ηταν αψογο για τα λεφτα του. 7
Σαϊνόμπι Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2014 Καλό θα ήταν να υπήρχε και μια μεγάλη έκδοση με 2gb ram και 32gb rom.
bounce2 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2014 Ρε μανία με την apple που έχετε σε αυτό το site ! Set top box είναι. Η apple που κολάει; Επειδή έχει φτιάξει το εντελώς αποτυχημένο apple TV που ούτε η ίδια το αναφέρει ποτέ; Ήμαρτον. Σε λίγο θα γράψετε οτι το PS4 είναι η απάντηση της Sony στο Pippin ! 10
alex1_kgr Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2014 καλο αλλα με 1gb μνημη ειναι σχεδον αχρηστο !!! Θες να το εξηγήσεις λίγο παραπάνω αυτό? Δε θα σηκώνει facebook, mxplayer ή XBMC?!?!? Δηλαδή όλα τα κινητά που συνήθως έχουν ανοιχτή την εφαρμογή για το τηλέφωνο (dialer), την εφαρμογή επαφών και ένα UI που σίγουρα είναι βαρύτερο από το stock της Google δε θα έπρεπε να υπάρχουν καν... Ενημερωτικά το galaxy S3 έχει 1gb ram. Το αν θα μπορούσε να έχει 2gb είναι άλλη κουβέντα, αλλά μη τρελαθούμε κιόλας ότι με 1gb είναι άχρηστο!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα