sylvester73 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2014 Καλησπερα σας, Εχω περασει στο προγραμμα Voucher ειναι ενα επιδοτουμενο προγραμμα το οποιο απασχολει εργαζομενους για 5 μηνες. Στο προγραμμα αυτο δουλευεις πανω σε αυτο που εχεις σπουδασει, εγω εχω τελειωσει Web Design/Development και ψαχνω μια εταιρια να με απασχολησει. Η Εταιρια δεν εχει προς εμενα καμια υποχρεωση σε μερια χρηματων γιατι πληρωνομε απο το προγραμμα αυτο με ενα ποσο το μηνα. Ενδιαφερομαι να δουλεψω σε μια εταιρια αυτους τους 5 μηνες σαν πρακτικη ασκηση, εντελως δωρεαν (αμισθος), γιατι θελω να μαθω παραα πανω πραγματα στο αντικειμενο αυτο. Εχετε η γνωριζετε καποια εταιρια η οποια ενδιαφερετε? Ευχαριστω πολυ
ParhsG Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2014 Νομίζω πως ψάχνουν άλλοι για σένα γιατι έχουν συμφέρον απλα πας και δηλώνεις.Νομιζω υπαρχει και ενα θεμα στο μπλα μπλα.
makiss8 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2014 σου δινουν νομιζω 2 βδομαδες να βρεις εργοδοτη. σε παιρνουν τηλ και αν τους πεις οτι δεν βρηκες σου βρισκουν αυτοι
sylvester73 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 Αθηνα ειμαι Καλησπερα σας,Πριν απο 2 εβδομαδες μου ειπαν οτι περασα στο Voucher και εγω εκανα τα χαρτια μου, πηγα σε καποιες εταιριες,πηγα τοσες φορες στο ΚΕΚ για να δωσω βιογραφικο και ενα σωρο δηλώσεις που θελανε Χθες βρηκα μια εταιρια 10 λεπτα με τα ποδια απο το σπιτι μου, επικοινωνησαμε και η δουλεια εκλεισε , και ενω ημουνα μεσα στη τρελη χαρα που περασα, σημερα με παιρνουνε τηλεφωνο (μετα απο 2 εβδομαδες) και μου λενε:ΑΛΕΞΑΝΔΡΕ ΣΥΓΝΩΜΗ ΔΕΝ ΠΕΡΑΣΕΣ ΣΤΟ VOUCHER ΚΑΝΑΜΕ ΛΑΘΟΣ, ΔΕΝ ΕΛΕΓΞΑΜΕ ΣΩΣΤΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΟΥ ΠΦΦΦΦ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα