Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τώρα τελευταία, ή όποτε ανοίγω ένα πρόγραμμα, το οποίο το κατέβασα εγώ και δεν υπήρχε από πριν στο pc, ή όποτε ανοίγω ένα game, το οποίο πάλι το κατέβασα, τότε αυτομάτως η φωτεινότητα αλλάζει από μόνη της και πηγαίνει στο 100% ( από 50% που το έχω εγώ και επίσης, εμφανίζεται μία ειδοποίηση που λέει πως τα Windows Update έχουν απενεργοποιηθεί και πως πρέπει να κάνω κλικ για να αλλάξω τις ρυθμίσεις και να τα ενεργοποιήσω. Αυτά που δεν καταλαβαίνω είναι : 1) Για ποιο λόγο γίνονται αυτά τα πράγματα γενικότερα ( εδώ και δύο μέρες γίνονται ) , 2) Για ποιο λόγο αν κλείσω το πρόγραμμα/game, τότε και η φωτεινότητα αλλάζει, ενώ την έχω ρυθμίσει όπως θέλω εγώ και γιατί η ειδοποίηση εξαφανίζεται. Επίσης, ξέχασα να πω πως μαζί με την φωτεινότητα, αλλάζει και ο χρόνος, ο οποίος όταν περάσει, τότε θα απενεργοποιηθεί η οθόνη. Ευχαριστώώώ!

Δημοσ.

Μήπως εχεις κολήσει κανα trojan και εχεις αυτα τα προβλήματα ; για κανε κανα scan με malwarebytes και adwcleaner.

Δημοσ.

Δεν καταλαβαίνω τι να κάνω :) Τέσπα. έχω το bitdefender εγώ. Οπότε, να κάνω quick scan,system scan ή πρέπει να κατεβάσω άλλο antivirus ;

Δημοσ.

Κάνεις boot με το cd των windows και μετα υπάρχει επιλογή για repair που διορθώνει αν εχουν κάποια προβληματάκια στα windows

Δημοσ.

Λογικά με αυτό που σου είπε και ο Moderator θα λυθεί. Κάποιο σκάλωμα έχει φάει στις ρυθμίσεις των windows αλλά έτσι θα λυθεί.

Δημοσ.

Δεν χρειάζεται cd key ενα οποιοδήποτε cd των windows 7 θέλεις ( αν έχεις αυτά) , κανεις boot και εκει που σου λέει να κάνεις εγκατάσταση απο κάτω εχει την επιλογή repair

Δημοσ.

Windows 8.1 έχω, αλλά το cd τους δεν το έχω. . .

Βασικά, θυμήθηκα πως υπήρχε αυτό : http://www.pcsteps.gr/14819-%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%AD%CE%B2%CE%B1%CF%83%CE%BC%CE%B1-windows-8-%CE%B4%CF%89%CF%81%CE%B5%CE%AC%CE%BD/, οπότε κατάλαβα τι πρέπει να κάνω. Δεν ξέρω μόνο πως να κάνω 'boot' .

Δημοσ.

Προσπάθησα να κάνω boot και όταν πάταγα repair με έβγαζε αυτομάτως σε 3-4 επιλογές, οι οποίες εμφανίζονται άμα κάνεις επανεκκίνηση από τις ρυθμίσεις του υπολογιστή ( Ενημέρωση και Αποκατάσταση>Αποκατάσταση>Επανεκκίνηση για προχωρημένους ή κάτι τέτοιο ) , οπότε δεν ξέρω τι να κάνω τώρα. Καμιά βοήθεια;

Δημοσ.

Στα 7 στις επιλογές που λές απο οτι θυμάμαι υπάρχει αυτόματο repair φαντάζομαι οτι και στα 8 θα υπάρχει το ίδιο

Δημοσ.

Ναι υπάρχει. Πάτησα να κάνω 2 repair. Το πρώτο δεν με άφηνε να κάνω εξαιτίας κάποιου προβλήματος και μου έβγαλε σφάλμα κατευθείαν. Έγραψε 1% και μετά σταμάτησε. Το δεύτερο, μετά από 30 λεπτά ,έβγαλε σφάλμα λέγοντας πως δεν γινόταν να γίνει 100% repair λόγω κάποιου προγράμματος/προβλήματος, δεν θυμάμαι καλά. Και δεν καταλαβαίνω τον λόγο :( Δεν μπορώ να κάνω κάποιου είδους format μέσω bios ;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...