ilove3dmax Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2014 Ειναι ιδεα μου η το insomnia αργει σαν κολασμενο ανα τακτα χρονικα διαστήματα σκαει βγαζει errors και oops πεφτει χτυπάει συκονετε παλι ξανα μανα τα ιδια μηπως εχετε κανει τιποτε οι admins και τα εχει κακαρωσει το site ? η ειμαστε τοσο πολοι που δεν μας αντεχει ..... ουτε το taxisnet δεν πεφτει τοσο συχνα ποια θα λεγα αν είναι να μαζευτούμε ολοι μας οι οσοι θελουν να βαλουν από 0.50 η από ένα ευρω και να παμε σε έναν αξιολογο Server για να μην πεφτει κάθε τρεις και λιγο το site μας δεν ξερω αν συμφωνείτε....
redhotstef Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2014 Ιδεα σου ειναι.. αφου καταφερες να γραψεις μυνημα ολα οκ! Εγω πριν δεν μπορουσα να μπω με τιποτα, μου εβγαζε σφαλμα, αλλα οχι κατι συγκεκριμενο οπως 404, κτλ. Ε, καμια φορα μαλλον οι superman moderators φτιαχνουν πραγματα και πρεπει να κλεισουν τον server.
Hal9000 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2014 λολ, η σύγκριση με taxisnet μας αδικεί Η κίνηση έχει ανέβει κατακόρυφα και ειδικά σήμερα εκτοξεύθηκε με τις google ανακοινώσεις, πιάνοντας μας αδιάβαστους. 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις