cooper@kis Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2014 εχω παρει ενα μεταχειρισμενο καταγραφικο καμερων αλλα δεν μπορω να μπω στις ρυθμισεις γιατι μου ζηταει κωδικο του admin, τον οποιο ο πωλητης δεν το θυμαται... εβγαλα την μπαταρια για 2-3 μερες αλλα παλι τιποτα. εψαξα για default κωδικους αλλα οποιον και αν δοκιμασα δεν μπαινει... ξερει κανεις πως μπορω να το κανω reset? μπορω να παραθεσω φωτογραφιες απο το εσωτερικο του
leonidas_fs Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2014 Λογικά οι default κωδικοί είναι: 1) admin 2) 1234 3) 0000 Τα δοκίμασες αυτά;
astrea966 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2014 Ακομα μπορει να ειναι admin και κενο το password.
cooper@kis Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2014 τα εχω δοκιμασει αυτα τα passwords αλλα και παλι τιποτα... εχω βγαλει την μπαταρια και θα το αφησω για καμια βδομαδα μηπως και γινει reset στους κωδικους. δε ξερω τι αλλο να κανω. το καταγραφικο ειναι μαρκας Bender
tarantules Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2014 Δοκίμασε και το 1111.Όχι από το τηλεχειριστήριο αλλά από τα πλήκτρα που έχει στην πρόσοψη η μονάδα.Συνήθως πάνω στα βελάκια πλοήγησης έχει τους αριθμούς.
madsc Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2014 τα εχω δοκιμασει αυτα τα passwords αλλα και παλι τιποτα... εχω βγαλει την μπαταρια και θα το αφησω για καμια βδομαδα μηπως και γινει reset στους κωδικους. δε ξερω τι αλλο να κανω. το καταγραφικο ειναι μαρκας Bender Βγάλτο απ' τη πρίζα, βγάλε μπαταρία bios, και πάτα το power συνεχόμενα για να αδειάσουν οι πυκνωτές της συσκευής από ρεύματα. Είναι θέμα δευτερολέπτων, δεν χρειάζεται να περιμένεις βδομάδα για να γίνει reset στα default. Μετά δοκίμασε τους τυπικούς default κωδικούς που δόθηκαν σε αυτό το thread. Αν δεν κάνουν κοίτας στο site του κατασκευαστή. /sc
nopi christos Δημοσ. 17 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2019 Παρακαλώ αν μπορείτε να με καθοδηγησετε ώστε να αλλάξω τον κωδικό του διαχειριστή στο δικό μου μηχανάκι καταγραφέα. Ευχαριστώ.
NeCrOmAnCeR19 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2019 πες μας τι μοντέλο είναι ? αν ειναι hikvision πρεπει να συμπληρωσεις μια αιτηση με καποια στοιχεια και κάποιο αρχειο που ζηταει η hikvision και να τα στειλεις με email στην Ολλανδια ώστε να σου στειλουν κάποια αρχεια που κάνεις reset το password !! Υποθέτω κάπως ετσι θα λειτουργούν και οι αλλες εταιρίες
Giannazafiri Δημοσ. 26 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2019 Έχω μια κάμερα ip.Εμπαινα ανώνυμα όπως μου είχαν δείξει.Ξαφνικα μια μέρα μου ζήτησε password.Εβαλα το 123 που έγραφε κ μου λέει incorrect password.Δοκιμασα μερικά ακόμη μπας κ το βρω τίποτα.Εβαλα 0000 1234 1111 ΤΙΠΟΤΑ.Χρειαζομαι βοήθεια.Πως ξεκλειδώνει βρε παιδιά;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα