kateopre Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2014 Καλησπερα.Ο παροχος μου ειναι η wind στην οποια εχω σταθερο,κινητο και ιντερνετ και η γραμμη μου εχει συνεχως αποσυνδεσεις,περιπου μια ανα μιση ωρα καθημερινα (wireless).Μετα απο αλλεπαληλα τηλεφωνα στην αρχη με συμβουλεψαν να αλλαξω το port στο wireless απο τις ρυθμισεις του Router.Δοκιμασα ολα τα ports ενα ενα και οι αποσυνδεσεις συνεχιζονταν.Πηγα και πηρα ενα καλωδιο 10 μετρα (επειδη ειναι μακρυα το λαπτοπ με το ρουτερ) για να συνδεομαι με το καλωδιο μπας και σταματησουν οι αποσυνδεσεις αλλα δεν αλλαξε κατι,το ιδιο ακριβως οπως με το wireless.Η συνδεσμολογια ειναι ενα splitter στην τηλεφωνικη γραμμη που φευγουν 2 τηλεφωνικα καλωδια,ενα για το σταθετο και ενα για το ρουτερ.Σπλιτερ αλλαξα μηπως εφατιγε αυτο αλλα δεν εγινε κατι.Επισης δοκιμασα και με αλλο ρουτερ (ιδια μαρκα ομως,αυτο το ΖΤΕ που δινει η wind) παλι τα ιδια.Εχει κανεις καμια ιδεα τι μπορει να φταιει?
Επισκέπτης Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2014 καλησπερα, συνδεσε μονο το σπλιτερ στην τηλεφωνικη γραμμη και ενα καλωδιο απο το dsl στο ρουτερ και το τηλεφωνο με ενα φιλτρο στην αλλη τηλεφωνικη γραμμη που θα εχεις λογικα σε αλλη μπριζα δηλαδη και παρακολουθησε να δεις αν θα φτιαξει,εαν σε περνουν τηλεφωνα για παραδει γμα και πεφτει η γραμμη στειλε μυνημα..... α!στο ροθτερ βαλε τις ρυθμισεις που σου προτεινει η εταιρεια που συνεργαζεσαι.... και στειλε πισω να μας πεις εαν ειδες κατι...
morby Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2014 Οι αποσυνδέσεις δεν λένε κάτι, όταν κάνει αποσύνδεση βλέπεις τα λαμπάκια στο rooter να αναβοσβήνουν ή εκείνο με το ADSL να είναι κλειστό ; ή χάνεις το ασύρματο; Να συνδεθείς από το κινητό σου ή άλλον υπολογιστή έχεις δοκιμάσει; Κάνε πρώτα αυτές τις ενέργειες και εδώ είμαστε, αν και η εξυπηρέτηση της Wind έχει βελτιωθεί αισθητά πολύ 1
mitsus Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2014 Έχει καιρό που σου το κάνει? Αν έχεις συναγερμό έλεγξε και το φίλτρο του ή βγάλε τον dialer εκτός για κανα δυο ώρες να δεις τι γίνεται.
kateopre Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2014 Συνδεσα απευθειας το ρουτερ στην τηλεφωνικη γραμμη και κανει παλι τα ιδια.Δευτερη τηλεφωνικη μπριζα δεν εχω οποτε καταργησα το τηλεφωνο για λιγες ωρες.Τα λαμπακια δεν τα εχω παρατηρησει αλλα οι αποσυνδεσεις ειναι στιγμιαιες,δηλαδη αμα απλα ειμαι στο διαδικτυο δεν θα τις καταλαβαινα καν,ισως ενα μικρο κολλημα,τις καταλαβαινω γιατι με πεταει εξω σε online game.Με το κινητο και να δοκιμασω να συνδεθω δεν θα την καταλαβω την αποσυνδεση,οπως ειπα ειναι στιγμιαια.Συναγερμο δεν εχω.Εχει καιρο που μου το κανει,το εκανε στην αρχη αλλα τοτε οι αποσυνδεσεις διαρκουσαν πολυ και εφταιγε τελικα η μπριζα του τηλεφωνου την οποια αλλαξα.Υστερα το εκανε κατα καιρους αλλα αλλαζα πορτ στο wirelless και σταματαγε.Τωρα οποιο πορτ και να δοκιμασω κανει το ιδιο και επισης μου εκανε το ιδιο οταν δοκιμασα να συνδεθω μεσω ethernet.
kateopre Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2014 Δεν ξερω αν παιζει ρολο αλλα πολλες φορες στο τηλεφωνο ακουω απο μεσα ανεπαισθητα αλλον να μιλαει.
vrykolakas Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2014 Παίζει να συνδεθείς με κανα live cd, για να δούμε αν είναι πρόβλημα του λειτουργικού?
gia_nnis Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2014 με πηραν σημερα απο την wind για 24αρι internet,απεριοριστα σταθερα και 300 λεπτα σε κινητα με 20ε το μηνα. στα συν δωρεαν τελη ενεργοποιησης στα μειον συμβολαιο 2ετης και δεν παρεχει ρουτερ. Γιατι δεν καλεις τον τεχνικο της wind να σου επιλυσει το προβλημα???
peeperman Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2014 Channels εννοείς οτι άλλαξες, γιατί το αλλαγή port δεν βγάζει νόημα. Εφόσον δοκίμασες και χωρίς τηλέφωνο, τότε ίσως είναι εσωτερικό πρόβλημα στην καλωδίωση του κτηρίου ή μπορεί να είναι εξωτερικό. Κάλεσε την Wind να σου στείλει τεχνικό, να δεί αν είναι εσωτερικό. Αν είναι εξωτερικό θα στείλει η Wind τους τεχνικούς του ΟΤΕ να το ελέγξουν. PS: Αν μπορείς δώσε μας τα στατιστικά απο το ρούτερ να έχουμε μία εικόνα.
kateopre Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2014 channels ναι εχεις δικιο. ETHERNET Transmit Frames 686016 Receive Frames 597550 Transmit Multicast Frames 91990 Receive Multicast Frames 40825 Transmit total Bytes 502032582 Receive total Bytes 155462653 Transmit Collision 0 Receive CRC Errors 0 Transmit Error Frames 0 Receive Under-size Frames 0 ADSL Transmit Statistics Receive Statistics Transmit total PDUs 418263 Receive total PDUs 596465 Transmit total Error Counts 0 Receive total Error Counts 0 WLAN Transmit Statistics Receive Statistics Tx Frames Count 1449369 Rx Frames Count 1162351 Tx Errors Count 968 Rx Errors Count 1225345 Tx Drops Count 968 Rx Drops Count 1225369
peeperman Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2014 Όχι αυτά τα στατιστικά. Τα στατιστικά της γραμμής. SNR Margin, Line Attenuation, Data Rate Στο interface θα πατήσεις status και μετα Device Info για να τα βρείς.
kateopre Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2014 Ωπ,sorry! down up SNR 8.4 9.7 LINE 28 18.3 DATA 8618 931 Αυτα?
mitsus Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 Δεν ξερω αν παιζει ρολο αλλα πολλες φορες στο τηλεφωνο ακουω απο μεσα ανεπαισθητα αλλον να μιλαει. Αν ακούς κάποιον άλλο να μιλάει αυτό λέγεται συνακρόαση. Πάρε τους και δήλωσε βλάβη για συνακροάσεις(αλλά να είσαι σίγουρος ότι ακούς και κάποιον άλλον).
kateopre Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 Αλλαξα ρουτερ παλι τα ιδια.Δοκιμασα και με το νεο ρουτερ με καλωδιο παλι τα ιδια.Πως θα δω αμα η γραμμη μου εχει θορυβο?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα