bounce2 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2014 (επεξεργασμένο) Πολύ σημαντική έκδοση για το google. Ειδικά η αλλαγή απο dalvik σε ART σηματοδοτεί και την ωρίμανση του android. Επεξ/σία 16 Οκτωβρίου 2014 από billdanos
JUST-GAMER Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2014 Μακαρι αυτη η αλλαγη απο dalvik σε art να ειναι πραγματικα οτι υποσχεται η google και οχι απλα φουμαρα για να πουλησει περισσοτερες συσκευες android. Με το νεο android 5 ολες μα ολες οι εφαρμογες πλεον θα τρεχουν υποχρεωτικα σε art ή θα πρεπει να το ενεργοποιησουμε εμεις οπως γινοτανε σε μερικα κινητα με το android 4.4.3 κ.τ.λ.
Super Moderators billdanos Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2014 Super Moderators Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2014 Μακαρι αυτη η αλλαγη απο dalvik σε art να ειναι πραγματικα οτι υποσχεται η google και οχι απλα φουμαρα για να πουλησει περισσοτερες συσκευες android. Με το νεο android 5 ολες μα ολες οι εφαρμογες πλεον θα τρεχουν υποχρεωτικα σε art ή θα πρεπει να το ενεργοποιησουμε εμεις οπως γινοτανε σε μερικα κινητα με το android 4.4.3 κ.τ.λ. Θα είναι default το ART. Και από την εμπειρία μου μέχρι τώρα στο nexus 5 που το έχω εδώ και μήνες, δηλώνω super ικανοποιημένος. Οι εφαρμογές καταλαμβάνουν μεν λίγο περισσότερο χώρο αλλά η απόκρισή τους και η αίσθηση γενικότερα που σου δίνουν κατά το χειρισμό τους με το ART θα σε αποζημιώσει.
JUST-GAMER Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2014 Δηλαδη ισχυει αυτο που ισχυριζεται η google οτι θα χρειαζεται λιγοτερη επεξεργαστικη ισχυης και μπαταρια απ' οτι με την μεθοδο devlik? Και ειναι ολες οι εφαρμογες συμβατες με την νεα μεθοδο art ή θα χρειαστουν ολες αναβάθμιση για να υποστηριχθούν? Απο βιντεο που εχω δει ειναι οτι αργει υπερβολικα την πρωτη φορα που θα διαλεξεις να αλλαξεις απο devlik σε art οποτε λογικα θα αργει αρκετα και η αναβαθμηση σε android 5.0 μιας και θα πρεπει να μετατρεψει ολες τις εφαρμογες σε art ετσι δεν ειναι?
SPANK Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2014 Όλα καλά και ωραία και καλοδεχούμενες οι αλλαγές αλλά πρέπει οπωσδήποτε να βελτιωθεί και η κατάσταση με την μπαταρία
Super Moderators billdanos Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2014 Super Moderators Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2014 Δηλαδη ισχυει αυτο που ισχυριζεται η google οτι θα χρειαζεται λιγοτερη επεξεργαστικη ισχυης και μπαταρια απ' οτι με την μεθοδο devlik? Και ειναι ολες οι εφαρμογες συμβατες με την νεα μεθοδο art ή θα χρειαστουν ολες αναβάθμιση για να υποστηριχθούν? Απο βιντεο που εχω δει ειναι οτι αργει υπερβολικα την πρωτη φορα που θα διαλεξεις να αλλαξεις απο devlik σε art οποτε λογικα θα αργει αρκετα και η αναβαθμηση σε android 5.0 μιας και θα πρεπει να μετατρεψει ολες τις εφαρμογες σε art ετσι δεν ειναι? Ναι ισχύει, η κατανάλωση είναι πολύ καλύτερη με ART. Δεν συνάντησα καμία ασυμβατότητα με τις γνωστές εφαρμογές που κυκλοφορούν. Διάβαζα μόνο για θεματάκια με apps που απαιτούν rooted συσκευές αλλά μιας και είμαι stock συνήθως, δεν είδα κάτι. Αν κάνεις update στο L και έχεις αρκετές εφαρμογές εγκατεστημένες θα χρειαστεί αρκετή ώρα μετά το πρώτο reboot. Εγώ που είχα 100+ apps στο nexus 5, έκανε σχεδόν 20-30 λεπτά για να τις ενημερώσει όλες.
o_kakos_o_lykos Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2014 Αντε, μπας και φτιαξουν το qcamera-daemon...γ$#ω τη νεστλε σας
JUST-GAMER Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2014 Ναι ισχύει, η κατανάλωση είναι πολύ καλύτερη με ART. Δεν συνάντησα καμία ασυμβατότητα με τις γνωστές εφαρμογές που κυκλοφορούν. Διάβαζα μόνο για θεματάκια με apps που απαιτούν rooted συσκευές αλλά μιας και είμαι stock συνήθως, δεν είδα κάτι. Αν κάνεις update στο L και έχεις αρκετές εφαρμογές εγκατεστημένες θα χρειαστεί αρκετή ώρα μετά το πρώτο reboot. Εγώ που είχα 100+ apps στο nexus 5, έκανε σχεδόν 20-30 λεπτά για να τις ενημερώσει όλες. Αν ισχυουν οσα λες τοτε αυτα ειναι πολυ καλα και εννοειτε καλοδεχουμενα. Ξερεις μηπως κανενα site που να ενημερωνει ποια μοντελα θα υποστηριξουν τη νεα εκδοση android 5.0
Super Moderators billdanos Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2014 Super Moderators Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2014 Αν ισχυουν οσα λες τοτε αυτα ειναι πολυ καλα και εννοειτε καλοδεχουμενα. Ξερεις μηπως κανενα site που να ενημερωνει ποια μοντελα θα υποστηριξουν τη νεα εκδοση android 5.0 http://www.androidcentral.com/android-l-will-my-phone-get-update http://www.androidpit.com/which-phones-get-android-l-and-when Απο κει και πέρα με τις custom roms κλπ, σίγουρα η λίστα των συσκευών θα είναι πολύ μεγαλύτερη από τις "επίσημες".
JUST-GAMER Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2014 Thanks. Κατι που να λεει ποιο αναλυτικα για το καθε μοντελο κινητου. Εγω π.χ. ηξερα αυτο το site αλλα δεν βλεπω να ειναι ενημερωμενο για το android 5.0. Το samsung galaxy s4 θα παρει την android 5.0
disqualified Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2014 Θα είναι default το ART. Και από την εμπειρία μου μέχρι τώρα στο nexus 5 που το έχω εδώ και μήνες, δηλώνω super ικανοποιημένος. Οι εφαρμογές καταλαμβάνουν μεν λίγο περισσότερο χώρο αλλά η απόκρισή τους και η αίσθηση γενικότερα που σου δίνουν κατά το χειρισμό τους με το ART θα σε αποζημιώσει. εγώ που το δοκίμασα μου φάνηκε ότι χειροτέρεψε το τηλέφωνο, ένα παράδειγμα πως έκανε απελπιστικά περισσότερη ώρα να φορτώσει τις πληροφορίες σε widget αλλα και στα υπόλοιπα δεν είδα διαφορα προς το καλύτερο και δεν το κράτησα ούτε μια ώρα. Και αν θυμάμαι καλά δεν δούλευε το foursquare. Τι να πω μπορεί να έπρεπε να του δώσω χρόνο ίσως; Πάντως ακόμα και τώρα είναι φανερό πως το android αδυνατεί αν διατηρήσει τις επιδόσεις του σε ένα σταθερό επίπεδο ανά πάσα στιγμή δυστυχώς δεν έχω τη δυνατότητα να κρίνω σε καθημερινή βάση τον τρόπο λειτουργίας και των τριών λειτουργικών ταυτόχρονα αλλά μερικές φορές νιώθεις στο android πως δεν έχεις έναν από τους πιο γρήγορους επεξεργαστές και 2GB RAM ειδικά όταν πρόκειται για Multitasking. Άλλες φορές πάλι λειτουργεί όπως πρέπει αλλά το android αναμφίβολα κουβαλάει παθογένειες
Super Moderators billdanos Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2014 Super Moderators Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2014 εγώ που το δοκίμασα μου φάνηκε ότι χειροτέρεψε το τηλέφωνο, ένα παράδειγμα πως έκανε απελπιστικά περισσότερη ώρα να φορτώσει τις πληροφορίες σε widget αλλα και στα υπόλοιπα δεν είδα διαφορα προς το καλύτερο και δεν το κράτησα ούτε μια ώρα. Και αν θυμάμαι καλά δεν δούλευε το foursquare. Τι να πω μπορεί να έπρεπε να του δώσω χρόνο ίσως; Πάντως ακόμα και τώρα είναι φανερό πως το android αδυνατεί αν διατηρήσει τις επιδόσεις του σε ένα σταθερό επίπεδο ανά πάσα στιγμή δυστυχώς δεν έχω τη δυνατότητα να κρίνω σε καθημερινή βάση τον τρόπο λειτουργίας και των τριών λειτουργικών ταυτόχρονα αλλά μερικές φορές νιώθεις στο android πως δεν έχεις έναν από τους πιο γρήγορους επεξεργαστές και 2GB RAM ειδικά όταν πρόκειται για Multitasking. Άλλες φορές πάλι λειτουργεί όπως πρέπει αλλά το android αναμφίβολα κουβαλάει παθογένειες Δεν είχα ποτέ θέμα με το foursquare και μετέπειτα με το swarm και το ART στο nexus 5. Στο boot κάποια widgets (beautiful widgets & HD widgets) ίσως αργούν λίγο παραπάνω (μόνο στην αρχή όμως μετά από reboot της συσκευής) αλλά νομίζω φταίει πως δεν είναι ακόμη 100% συμβατά. Τα υπόλοιπα ήταν super σε ότι αφορά τις επιδόσεις, το άνετο scrolling, η κατανάλωση κλπ.
disqualified Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2014 θα το δοκιμάσω κανονικά όπως πρέπει στο android L και θα δω. Στο Nexus 5 το δοκίμασα κι εγώ πάντως
JUST-GAMER Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2014 Επισημα ποτε βγαινει? Και ποτε πιστευεται θα ερθει στα κινητα μας?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα