xristoforos89 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2014 Λαπτοπ με πεντιουμ Μ επεξεργαστή δεν έχω δοκιμάσει είναι η αλήθεια. Καίει κάρβουνο? Απορώ πραγματικά γιατί το αγόρασες το λαπτοπ.
thelos257 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2014 Λαπτοπ με πεντιουμ Μ επεξεργαστή δεν έχω δοκιμάσει είναι η αλήθεια. Καίει κάρβουνο? Απορώ πραγματικά γιατί το αγόρασες το λαπτοπ. Καλημερα Χριστοφορε (Γνωστε ως Ανδρεα) το αγορασα επειδη η ιστορια ολη ηταν για το thinkpad που ολοι σας (σχεδον) αγορασατε τοτε το 2013 αλλα της Lenovo. Ετσι ειπα να αγορασω και εγω ενα ΙΒΜ ThninkPad για να το εχω Δυστοιχως καιει ως το κοκαλο και η πλευρα που γραφει IBM thinkpad επισης μαλλον εκει θα ναι ο σκληρος δισκος υποθετω. Σε είδε καυλωμένο για thinkpad και σε έπαιξε κανονικά. Ήθελα να ήξερα τι θα έκανε ένα PATA 40Gb σκληρό αν θα τον έβγαζε. Ο ανθρωπος ειναι συλλεκτης ασχολειτε με η/υ απο τα 15 του αρχισε με παιχνιδια και σιγα σιγα κατεληξε να εχει τοση μεγαλη συλλογη απο παλιους υπολογιστες φορητους και επιτραπεζιους πραγματικα οταν μπηκα στο δωματιο που τα ειχε δεν πιστευα στα ματια μου ειχε επισης και τους πρωτους υπολογιστες της IBM με τον πρωτο επεξεργαστη της Intel και ενας απο αυτους ειναι σε λειτουργησημη κατασταση με windows xp απο οσο μου ειπε Acer (απορο να μαθω παντος ποιες εταιριες ηταν ανοιχτες τον τοτε καιρο που εφτιαξαν τους πρωτους υπολογιστες και τον πρωτο επεξεργαστη Μου ειπε να μ δωσει ενα υπολογιστη με αυτο τον επεξεργαστη αλλα χθες που του ειπα που ειναι το σπιτι μ δεν φανικε. Ειναι στρατιωτικος απο οσο μου ειπε και 40 χρονων.
thelos257 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2014 Η κατασταση του σκληρου δισκου ειναι ΤΕΛΙΑ. Disk report 2014 10 19.txt
xristoforos89 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2014 Ούτε καν..1000 μέρες δεν έχει ολοκληρώσει ο δίσκος. Μπράβο του! 1
thelos257 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2014 Ούτε καν..1000 μέρες δεν έχει ολοκληρώσει ο δίσκος. Μπράβο του! Ναι πως τον προσεχε τοσο ; Τωρα καταλαβες γιατι θα τον εβγαζε και θα με αφηνε χωρις σκληρο και μετα τρεχα γυρευε ; και θα του εδινα 50 Ευρω αντι 75 οπως και του εδωσα για τον σκληρο δισκο. εε τι να το εκανα χωρις σκληρο δισκο μετα αχρηστο δεν θα μ ητανε ; Επισης δεν εχει βιδες πουθενα και δεν ξερω πως θα βρω δεν ξερω πουλανε στο e-bay.co.uk ;
Euclides Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2014 http://www.itsco.de/notebooks/ibm/lenovo_laptops/thinkpad_t_serie_c102.htm?CT=102&n_pg=1&n_dis=0&n_srt=4&n_ipp=10
DOOM_NX Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2014 Χωρίς σκληρό τρέχουν και από CD ή USB προγράμματα. Δεν το λες άχρηστο. Με γεια ρε συ. Εύχομαι να εκατοστίσεις τη συλλογή σου. 1
thelos257 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2014 Χωρίς σκληρό τρέχουν και από CD ή USB προγράμματα. Δεν το λες άχρηστο. Με γεια ρε συ. Εύχομαι να εκατοστίσεις τη συλλογή σου. Ναι φιλε μου αλλα το cd ειναι rom δεν θα κρατουσε τις αλλαγες και το usb θα πηγαινε αργα αφου ειναι USB 2.0
DOOM_NX Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2014 Ναι φιλε μου αλλα το cd ειναι rom δεν θα κρατουσε τις αλλαγες και το usb θα πηγαινε αργα αφου ειναι USB 2.0 Ένα στικάκι flash USB 2.0 θα ήταν πολύ πιο γρήγορο και από CD-ROM αλλά και από οποιοδήποτε PATA 2.5" εσωτερικό της εποχής... Όπως και να 'χει, πέταξες τόσα λεφτά χωρίς να σου χρειάζεται τέτοιο laptop.
xristoforos89 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2014 Ένα στικάκι flash USB 2.0 θα ήταν πολύ πιο γρήγορο και από CD-ROM αλλά και από οποιοδήποτε PATA 2.5" εσωτερικό της εποχής... Όπως και να 'χει, πέταξες τόσα λεφτά χωρίς να σου χρειάζεται τέτοιο laptop. Γίνεσαι κακός.Μιλάμε για διαχρονικές αξίες, όχι αστεία. 1
xristoforos89 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2014 Το Thinkpad βρηκε ανταγωνιστη! http://www.e-gate.gr/dell-latitude-d600-pm-1gb-40gb-dvd-fd-refurbished.html# Τηελοσ257, τσιμπα το να κανουν παρεα τα παλικαρια. Θα λενε ιστοριες απο τον πολεμο 1
thelos257 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2014 Το Thinkpad βρηκε ανταγωνιστη! http://www.e-gate.gr/dell-latitude-d600-pm-1gb-40gb-dvd-fd-refurbished.html# Τηελοσ257, τσιμπα το να κανουν παρεα τα παλικαρια. Θα λενε ιστοριες απο τον πολεμο Ευχαριστω εχω ηδη τωρα που μιλαμε τεσσερα λαπτοπσ. Εχω βγαλει το πληκτρο Shit απο το λαπτοπ του τιτλου (αφου ανοιγει και σβηνει) και το εβαλα στο "νεο" σε αυτο που αγορασα δηλαδη αλλα δεν κουμπωνει να το κολλησω με γιωμα ; επισης το thinkpad (το κοκκινο ποντικακι) κουμποσε μια χαρα. Δες φωτο: και εδω το λαπτοπ του τιτλου:
thelos257 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2014 Σου δίνω ένα μήνα για να το βαρεθείς. Μην το λες αυτο γιατι τα παιδια πριν απο ενα χρονο το αγορασανε αυτο εδω και δεν το βαρεθηκαν φυσικα τωρα ναι θα μ πεις το αγοραζανε ολοι σαν τρελλοι οχι επειδη ηταν thinkpad αλλα για το μεγευθος που ειχε η αναλυση της οθονης πηγαινε στα 1600x900 και 15ντάρα μαλιστα εγω δεν πιστευω να το βαρεθω αυτο που πειρα οκ κολλαει λιγο λογο του ποντικου που δεν πατιεται καλα αλλα βαζω εξωτερικο ποντικη με συρμα και κανω την δουλεια μου μια χαρα.
xristoforos89 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2014 Μην το λες αυτο γιατι τα παιδια πριν απο ενα χρονο το αγορασανε αυτο εδω και δεν το βαρεθηκαν φυσικα τωρα ναι θα μ πεις το αγοραζανε ολοι σαν τρελλοι οχι επειδη ηταν thinkpad αλλα για το μεγευθος που ειχε η αναλυση της οθονης πηγαινε στα 1600x900 και 15ντάρα μαλιστα εγω δεν πιστευω να το βαρεθω αυτο που πειρα οκ κολλαει λιγο λογο του ποντικου που δεν πατιεται καλα αλλα βαζω εξωτερικο ποντικη με συρμα και κανω την δουλεια μου μια χαρα. Το l520 βεβαια ειναι φουλ αναβαθμισημο και ειναι μοντελο 2012, οχι του 2004 με πεντιουμ Μ επεξεργαστη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα