SPANK Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2014 Καλησπέρα Μιας και περιμένω την vdsl άλλαξα το 2820n που ειχα με το 2760n ακομα το σετάρω αλλα θέλω να ρωτήσω μιας και υπάρχει υποστήριξη για ipv6 την έχετε βάλει εσεις ;. Οι επιλογές που εχω ειναι οι παρακάτω που δείχνει η φωτογραφία αλλα εκτος της static ip οι αλλές τι ακριβώς σημαίνουν και εμεις τι πρέπει να βάλουμε ; Edit : Παρεμπιπτόντως ειναι αρκετά πιο ζεστό απο το 2820n
Super Moderators Thresh Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2014 Super Moderators Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2014 αν δεν υποστηρίζει ο ISP, δεν κάνει κάτι, όπως στην περίπτωση μου η Wind...
SPANK Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2014 Απο οτι ξέρω η forthnet το υποστηρίζει έστω και πιλοτικά δεν οποιον θέλει και υποστηρίζεται απο το router αλλα δεν ειμαι σίγουρος για τι ρυθμίσεις πρέπει να γίνουν οποτε όποιος γνωρίζει ας ρίξει φώς
makfil Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2014 Προτείνω να απευθυνθείς στον poulinos που είναι ειδικός σ' αυτά τα θέματα και έχει άποψη για το συγκεκριμένο.
SPANK Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2014 Αναμένουμε την απάντηση του εδώ θα μας διαφωτίσει
poulinos Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2014 Καλησπέρα Μιας και περιμένω την vdsl άλλαξα το 2820n που ειχα με το 2760n ακομα το σετάρω αλλα θέλω να ρωτήσω μιας και υπάρχει υποστήριξη για ipv6 την έχετε βάλει εσεις ;. Οι επιλογές που εχω ειναι οι παρακάτω που δείχνει η φωτογραφία αλλα εκτος της static ip οι αλλές τι ακριβώς σημαίνουν και εμεις τι πρέπει να βάλουμε ; Edit : Παρεμπιπτόντως ειναι αρκετά πιο ζεστό απο το 2820n 2.jpg Για οτι ειναι πιο ζεστο δεν μπορεις να κανεις και πολλα.Παντως να χαλασει απο temp δεν παιζει.δεν ειναι siemens ουτε crypto.το delight εχεις ή το κανονικο?εκτος αν εχεις το κανονικο και του περασες firmware delight.firmware το τελευταιο? Η συνημμενη φωτογραφια δεν μου ανοιγει.εσενα σου ανοιγει πλεον?αλλιως να δω στο manual ή αν μπορεις ξανασηκωσε την.αν και μαλλον ειναι οι ιδιες φωτο στο πιο κατω guide.διαβασε αυτο http://www.adslgr.com/forum/threads/746525-DrayTek-models-IPv6-%CE%9F%CE%A4%CE%95-(adsl) ειναι για οτε αλλα λογικα δεν θα αλλαζουν πολλα. απλα ο τυπος εχει adsl οχι vdsl οποτε θα διαφερουν καποια πραγματα .εσυ πχ εχεις vlan id 1102 οχι vci 8 vci 35.το λεει κιολας πιο κατω " Οσοι εχουν VDSL και δεν δουλευει θα ελεγα να πανε στο βημα 1 και να βαλουν τις αναλογες ρυθμησεις οπως μου δουλεψε στο WAN >> Internet Access ... ισως να πιασει" Απο οτι ξέρω η forthnet το υποστηρίζει έστω και πιλοτικά δεν οποιον θέλει και υποστηρίζεται απο το router αλλα δεν ειμαι σίγουρος για τι ρυθμίσεις πρέπει να γίνουν οποτε όποιος γνωρίζει ας ρίξει φώς ναι υποστηριζει ipv6 απλα εχει δοκιμαστει με λιγα σχετικα μοντελα αν και τωρα ειδα οτι γραφουν και για τα tp link που εχει αρκετος κοσμος.πχ το technicolor 784 που εχω εγω παροτι δεν εχω αλλαξει το username με αυτο που λενε ,στα πεδια για ipv6 δειχνει οτι εχει παρει ip και dns.δεν ξερω μηπως πλεον δεν χρειαζεται να αλλαξεις το username .Οπως επισης και απο default μου τα ειχε με tick το συγκεκριμενο ρουτερ για να παρει Ipv6 οπως και κατι Ipv6 dhcp .δεν εχει firmware της forthnet .ειναι demo premium firmware που απλα υποστηριζει Ipv6.τωρα που το ειπες θα το τσεκαρω να δω απο περιεργεια τι μου γραφει και θα ενημερωσω.και θα δοκιμασω να αλλαξω και το username να το κανω οπως λενε να δω αν θα αλλαξει κατι.παντως ασχετα που μου δειχνει σαν να εχει παρει Ipv6 οταν μπαινω σε sites βλεπω να μου εχει μονο για ipv4 εκτος αν δεν μπηκα σε sites που να τσεκαρουν και για Ipv6.τωρα που ειδα τα Links θα δω αν πραγματι παιζω σωστα Ipv6 ή πρεπει να κανω αλλαγες ειτε στο ρουτερ ειτε στο username.στο router ισως χρειαστει κανα factory defaults γιατι του εχω βγαλει τα ματακια απο το cli interface οποτε δεν ξερω σε τι κατασταση βρισκεται.ισως εχω ξετσεκαρει και καποιες επιλογες για ipv6. Αναμένουμε την απάντηση του εδώ θα μας διαφωτίσει νωρις νωρις το ειδα το θεμα το κοιταξες καθολου εδω? http://ipv6.forthnet.gr/ και ειδικα αυτο Απλά η σύνδεση στο internet πρέπει να πραγματοποιηθεί με χρήση του “@stv6forthnet.gr” αντί του “@forthnet.gr” μετά το username. Για παράδειγμα, αν ο συνδρομητής συνδέεται με το username [email protected], για να συνδεθεί στο πιλοτικό θα πρέπει να αλλάξει το username σε [email protected]. Το password παραμένει το ίδιο. γενικοτερα δεν το εχω ψαξει παραπανω(ελλειψη χρονου) αλλα οκ δοκιμασε και εσυ θα δοκιμασω και εγω με το δικο μου να δω.στο link πιο πανω εχει διαφορα τεστ για να δουμε αν παιζουμε ipv6. αν δεν υποστηρίζει ο ISP, δεν κάνει κάτι, όπως στην περίπτωση μου η Wind... κοιτα που και που στο site της.καποια στιγμη θα βγαλουν και αυτοι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα