Silenzio Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 έχεις δίκιο Mr proper δεν έπρεπε να είχα αντιδράσει με αυτό το τρόπο απλά έχασα τη ψυχραιμία μου εκείνη τη στιγμή αφού δε πίστευα ότι μπορεί να συμπεριφερθεί κάποιος έτσι χωρίς λόγο, δούλευα τότε κατά κανόνα 17.00 με 21.00 και μερικές φορές και πρωινά αλλά δεν είχα πάρει ποτέ σε ώρες κοινής ησυχίας, έτσι και αλλιώς κλείναμε. Η προισταμένη δε μου είπε κάτι (ότι κλήσεις κάναμε της ηχογραφούσαν και πολλές φορές μας άκουγαν και live). Άσχετο αλλά τότε περνούσα γαμάτα και από άποψη δουλειάς (όχι για τα χρήματα βέβαια) και σαν φοιτητής η καλύτερη περίοδος στη ζωή μου και ήταν ίσως και η μοναδική δουλειά που δεν είχα θέμα με την εμφάνισή μου (μαλλιά, μούσια, μπλούζα με Che klp) καθώς δεν είχα επαφή με το κόσμο, ήμουν κλεισμένος σε δωμάτιο με pc και μόνο με τηλέφωνο επικοινωνούσαμε οπότε δε τους ένοιαζε και με είχαν κατασυμπαθήσει κιόλας, αφού έλεγα άυριο θα αργήσω γιατί έχει πορεία και μου έλεγε η προισταμένη βρε Μιχάλη δε το λέω για τη δουλειά αλλά μη χτυπήσεις καλύτερα να μην πας χαχα Πιο πρόσφατα για παράδειγμα, σε προσωπικό τηλεφώνημα (δεν έχει να κάνει με δουλειά) ήθελα να πάρω τηλέφωνο την τότε κοπέλα μου στις 04.00 το πρωί και λόγω του οτι εκείνη τη περίοδο της ζωής μου ήμουν πιο χάλια από ποτέ (λόγω της κοπέλας - βέβαια κοπέλα μου δεν ήταν ποτέ όπως νόμιζα αλλά κάποιος άλλος όρος -) πατάω λάθος αριθμό και το σηκώνει ένας και λέω εγώ το όνομα της και μου λέει ποιά χ ρε (όπου χ το όνομα της κοπέλας) αντε γαμήσου κλπ κλπ με στόλισε όσο κανείς άλλος δε το έχει κάνει αλλά δεν είπα κουβέντα εκεί ζήτησα συγγνώμη και το έκλεισα.
zio10 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Εγώ απαντάω πάντα στις έρευνες, μέχρι και online, γιατί μου αρέσει πολύ το μαρκετινίστικο κομμάτι. Νομιζω ο κόσμος νευριάζει με τις τηλεπωλήσεις όμως (οχι πως δεν υπαρχουν και οι μυγιάγγιχτοι που νευριάζουν με όποιον τους πάρει και δεν τον ξέρουν). Υπάρχει μια συγκεκριμένη κατηγορία τηλεπωλήσεων που είναι εξαιρετικά πιεστική και παρόλο που εγώ προσωπικά διασκεδάζω, καταλαβαίνω γιατί πολλούς μπορεί να τους ενκευρίζει ή ακόμα και να πέφτουν θύματα και να ψωνίζουν. Ειναι ας πούμε κάτι φακλάνες που παίρνουν τηλέφωνο λεχώνες (ίδεα δεν έχω που βρίσκουν τα στοιχεία) και λένε κάτι κουραφέξαλα για δώρο dvd με πρωτες βοηθειες που θα το φέρουν στο σπίτι. Στην πραγματικότητα πουλάνε κάτι παιδικά βιβλία προς 300 ευρω και το dvd ειναι η προφαση για να ερθουν στο σπιτι και να αρχισουν το ψηστηρι. Ειχα ενημερωθει σχετικα και οταν με πηραν τηλεφωνο εσπασα πολλη πλακα. Αντιστοιχες εχω πετυχει και οταν σπουδαζα, πουλαγαν εγκυκλοπαιδειες και ηταν πολυ πιεστικες (πρεπει να ειναι οι ιδιες τωρα που το σκεφτομαι, τοτε παρουσίαζαν τα βιβλία ως "πανεπιστημιακα" ενω ηταν επιπέδου Λιακό). Σε φορουμ φαση μαμάδες-μέλλουσες κλπ θα βρειτε αρκετες που την εχουν πατησει και εχουν σκασει τα 300 ευρω παντως. Πως μετα να μην νευριαζουν οι αντρες τους? Ανώτερα δηλαδή!
panosno1com Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2015 Ανώτερα δηλαδή! τα ανωτατα ειναι του μπουμπουκου !
Razor_7 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2015 μπορεί στο πακέτο nova να έχει extra κανάλια, 29,90 είναι μόνο τα ελεύθερα κανάλια. επίσης ηρεμείστε νομίζω ότι υπερβάλλετε λίγο, συνάνθρωποί μας είναι που κάνουν μια δουλειά αμέσως για προσωπικά δεδομένα, σιγά τις προσωπικότητες να πούμε, έχω δουλέψει όσο ήμουν φοιτητής σε εταιρεία δημοσκοπήσεων, όχι προώθηση-πώληση προϊόντων και τέτοια απλά τη γνώμη του κόσμου, πολλοί δεν ήθελαν να κάνουν, κάποιοι δε με άφηναν να το κλείσω όταν είχε κλείσει η ηλικιακή ομάδα που ανήκαν και μου λέγανε μα γιατί θα σας πω ωραία πράγματα και τέτοια, 2 είχαν βρίσει οπότε απάντησα και εγώ με ακόμη χειρότερο τρόπο και τέλος με έναν τι έγινε, ο συνάδελφος πήρε τηλ το απόγευμα πετυχαίνει τη σύζυγο αλλά είχαμε κλείσει από γυναίκες ξερω γω στην ηλικία της και ρώτησε ευγενικά αν υπάρχει άλλο άτομο άνδρας κλπ να μας εξυπηρετήσει και λέει αυτή ναι ο σύζυγός μου αλλά είναι στο γραφείο τώρα, της λέει ο συνάδελφος να καλέσουμε αργότερα κάποια ώρα που θα είναι εκεί? και λέει αυτή ναι κατά τις 20.00 με 20.30 και το κλείνουν και έτσι αποθηκεύτηκε σαν ραντεβού στο pc, και έτυχε εκείνη την ώρα να έρθει στο δικό μου pc για να καλεσω και παίρνω τηλ και μου τον δίνει το σύζυγό της και αρχίζει τις μαλακίες αυτός (χωρίς να βρίζει βέβαια) και να μου λέει εκμαιεύσατε πληροφορίες από τη γυναίκα μου για προσωπικά μας δεδομένα, πότε σχολάω πότε θα είμαι σπίτι και τέτοια και ποιος σας έδωσε το δικαίωμα και θα προχωρήσω σε καταγγελία και γιατί παίρνετε με απόκρυψη και αυτά είναι προσχήματα και του λέω χαλαρώστε κύριε δε σας παρακολουθεί κανείς, τηλεφωνικό κέντρο είμαστε γι αυτό έχει απόκρυψη δε σας παρακολουθούμε ούτε ψαρεύαμε τη σύζυγό σας, γιατί πιστεύετε ότι είστε υπό παρακολούθηση έχετε κάποια θέση με κρατικά μυστικά?? κάντε ότι καταγγελία θέλετε του λέω να και το τηλ της προϊσταμένης μου πάρτε να ενημερωθείτε για την έρευνα, τουμπεκι ψιλοκομμένο ο μάγκας του τηλ ούτε τηλ πήρε ούτε τίποτα. χαλαρώστε ρε παιδιά ένα ευχαριστώ δεν ενδιαφέρομαι αρκεί, τι σας φταίει ο κάθε υπάλληλος, καπιταλισμό έχουμε έτσι λειτουργεί. π.σ. εντωμεταξύ σαν δουλειά γούσταρα γιατί είχα μιλήσει με κάθε καρυδιάς καρύδι που να λέει τα δικά του και στο τέλος να σου λέει ας συντομεύουμε όμως την έρευνα όταν περνούσε η ώρα και του λέω αν μου απαντάτε ακριβώς σε ότι ρωτάω θα είχαμε τελειώσει τώρα, άλλες γκόμενες μου τη πέφτανε ξέρω γω, άλλος μου έλεγε " φιλαράκι σε λίγα χρόνια ετοιμάσου θα δεις στη τηλεόραση το γιο μου είναι ταλέντο στη μπάλα θα βουίξει ο πλανήτης, άλλος ήθελε να μου προσφέρει δουλειά σε ασφαλιστική και τέλος δε λέω άλλα ένας μου αρνήθηκε να δώσει τη γνώμη του γιατί μισεί να αποτελεί στατιστικό μέγεθος τα ακριβή του λόγια. ποσο γαματο να επικαλεισαι τον καπιταλισμο ενω εισαι αντικαπιταλιστης...
Silenzio Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2015 ρε razor ναι αντικαπιταλιστής είμαι οκ, αλλά δεν κατάλαβες τι έγραψα ? όταν ήμουν φοιτητής, μη έχοντας κάποια εξειδίκευση, ή σερβιτόρος θα δούλευα ή στα τηλέφωνα και δούλεψα τελικά σε αυτά τα δύο. Λέω πως έχουν τα πράγματα όχι πως θέλω να είναι, είπα έχουμε καπιταλισμό όχι ότι το θέλω. Θέλεις να μου εξηγήσεις ποια είναι η ένστασή σου ?
Atakas Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Από την αρχή προστασίας δεδομένων βάσει του άρθρου 11 του ειδικότερου νόμου 3471/2006 "Ειδικότερα για τις τηλεφωνικές κλήσεις με ανθρώπινη παρέμβαση, ο συνδρομητής μπορεί να δηλώσει ατελώς στον δικό του πάροχο τηλεπικοινωνιακών υπηρεσιών ότι δεν επιθυμεί να λαμβάνει διαφημιστικά τηλεφωνήματα. Ο κάθε πάροχος υποχρεούται να τηρεί μητρώο με αυτές τις δηλώσεις στο οποίο έχει πρόσβαση όποιος ενδιαφέρεται να το χρησιμοποιήσει για απευθείας εμπορική προώθηση. Περισσότερες πληροφορίες για τα εν λόγω μητρώα θα είναι διαθέσιμες όταν οι πάροχοι τηλεφωνικών υπηρεσιών εφαρμόσουν πλήρως το νέο σύστημα. Εννοείται ότι ο καλούμενος μπορεί να δηλώσει την αντίρρησή του και απευθείας στον καλούντα, αλλά τότε η αντίρρηση αφορά μόνον αυτόν." /bump Μετά από εκατοντάδες ενοχλητικές κλήσεις και δεκάδες από μία συγκεκριμένη εταιρία (Evalue - που παίρνουν και λένε πως είναι η ίδια η Cosmote) δήλωσα όλα μου τα τηλέφωνα, σταθερά και κινητά, στο Μητρώο του Άρθρου 11. Με ενημέρωσαν ότι η ενεργοποίηση γίνεται άμεσα αλλά θα δω αποτέλεσμα μετά από περίπου 30 ημέρες. Έχει αξιοποιήσει κανείς το Μητρώο; Είδε αποτέλεσμα;
nikos903 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Νομίζω μπορεί να αργήσει μέχρι και 2 μήνες να ενημερωθεί η λίστα (γιατί κάνουν ένα μήνα οι μεν και μετά άλλο ένα μέχρι να ενημερώσουν την δικιά τους οι άλλοι), δεν θυμάμαι στα σίγουρα βέβαια... 0 με 2 μήνες ή 0 με 1.... Anyway, εγώ έβαλα το κινητό στο 11 και ησύχασα... Απο τότε πρέπει να μην με έχει πάρει κανένα τέτοιο παράξενο νούμερο (χτύπα ξύλο τώρα που το σκέφτομαι... ).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα