idomeneas7 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2015 Το διαπίστωσα. Άλλα ήμουν τυχερός και ευτυχώς πρόλαβα. Έκανα το 39άρι μαζί με Φόρθνετ με όλα δώρο. Τους περιμένω αύριο να έρθουν. Tι εννοεις τυχερός και πρόλαβες? Εδώ και χρόνια το κάνουν αυτό με 10 ευρω λιγότερα από όσα έδωσες, μάλλον κώτσο σε πιάσανε. Με πήραν πριν λίγο από εταιρεία καλλυντικών, και καλά ελβετική που την διαφημίζει η Μενεγάκη και μπορώ να τα δοκιμάσω πρώτη και να έχω έκπτωση 50% για πάντα. 'Οταν είπα ότι δεν με ενδιαφέρει, ζήτησε να μιλήσει με τη....μαμα μου! 1
Silenzio Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 μπορεί στο πακέτο nova να έχει extra κανάλια, 29,90 είναι μόνο τα ελεύθερα κανάλια. επίσης ηρεμείστε νομίζω ότι υπερβάλλετε λίγο, συνάνθρωποί μας είναι που κάνουν μια δουλειά αμέσως για προσωπικά δεδομένα, σιγά τις προσωπικότητες να πούμε, έχω δουλέψει όσο ήμουν φοιτητής σε εταιρεία δημοσκοπήσεων, όχι προώθηση-πώληση προϊόντων και τέτοια απλά τη γνώμη του κόσμου, πολλοί δεν ήθελαν να κάνουν, κάποιοι δε με άφηναν να το κλείσω όταν είχε κλείσει η ηλικιακή ομάδα που ανήκαν και μου λέγανε μα γιατί θα σας πω ωραία πράγματα και τέτοια, 2 είχαν βρίσει οπότε απάντησα και εγώ με ακόμη χειρότερο τρόπο και τέλος με έναν τι έγινε, ο συνάδελφος πήρε τηλ το απόγευμα πετυχαίνει τη σύζυγο αλλά είχαμε κλείσει από γυναίκες ξερω γω στην ηλικία της και ρώτησε ευγενικά αν υπάρχει άλλο άτομο άνδρας κλπ να μας εξυπηρετήσει και λέει αυτή ναι ο σύζυγός μου αλλά είναι στο γραφείο τώρα, της λέει ο συνάδελφος να καλέσουμε αργότερα κάποια ώρα που θα είναι εκεί? και λέει αυτή ναι κατά τις 20.00 με 20.30 και το κλείνουν και έτσι αποθηκεύτηκε σαν ραντεβού στο pc, και έτυχε εκείνη την ώρα να έρθει στο δικό μου pc για να καλεσω και παίρνω τηλ και μου τον δίνει το σύζυγό της και αρχίζει τις μαλακίες αυτός (χωρίς να βρίζει βέβαια) και να μου λέει εκμαιεύσατε πληροφορίες από τη γυναίκα μου για προσωπικά μας δεδομένα, πότε σχολάω πότε θα είμαι σπίτι και τέτοια και ποιος σας έδωσε το δικαίωμα και θα προχωρήσω σε καταγγελία και γιατί παίρνετε με απόκρυψη και αυτά είναι προσχήματα και του λέω χαλαρώστε κύριε δε σας παρακολουθεί κανείς, τηλεφωνικό κέντρο είμαστε γι αυτό έχει απόκρυψη δε σας παρακολουθούμε ούτε ψαρεύαμε τη σύζυγό σας, γιατί πιστεύετε ότι είστε υπό παρακολούθηση έχετε κάποια θέση με κρατικά μυστικά?? κάντε ότι καταγγελία θέλετε του λέω να και το τηλ της προϊσταμένης μου πάρτε να ενημερωθείτε για την έρευνα, τουμπεκι ψιλοκομμένο ο μάγκας του τηλ ούτε τηλ πήρε ούτε τίποτα. χαλαρώστε ρε παιδιά ένα ευχαριστώ δεν ενδιαφέρομαι αρκεί, τι σας φταίει ο κάθε υπάλληλος, καπιταλισμό έχουμε έτσι λειτουργεί. π.σ. εντωμεταξύ σαν δουλειά γούσταρα γιατί είχα μιλήσει με κάθε καρυδιάς καρύδι που να λέει τα δικά του και στο τέλος να σου λέει ας συντομεύουμε όμως την έρευνα όταν περνούσε η ώρα και του λέω αν μου απαντάτε ακριβώς σε ότι ρωτάω θα είχαμε τελειώσει τώρα, άλλες γκόμενες μου τη πέφτανε ξέρω γω, άλλος μου έλεγε " φιλαράκι σε λίγα χρόνια ετοιμάσου θα δεις στη τηλεόραση το γιο μου είναι ταλέντο στη μπάλα θα βουίξει ο πλανήτης, άλλος ήθελε να μου προσφέρει δουλειά σε ασφαλιστική και τέλος δε λέω άλλα ένας μου αρνήθηκε να δώσει τη γνώμη του γιατί μισεί να αποτελεί στατιστικό μέγεθος τα ακριβή του λόγια. 5
idomeneas7 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Εγώ απαντάω πάντα στις έρευνες, μέχρι και online, γιατί μου αρέσει πολύ το μαρκετινίστικο κομμάτι. Νομιζω ο κόσμος νευριάζει με τις τηλεπωλήσεις όμως (οχι πως δεν υπαρχουν και οι μυγιάγγιχτοι που νευριάζουν με όποιον τους πάρει και δεν τον ξέρουν). Υπάρχει μια συγκεκριμένη κατηγορία τηλεπωλήσεων που είναι εξαιρετικά πιεστική και παρόλο που εγώ προσωπικά διασκεδάζω, καταλαβαίνω γιατί πολλούς μπορεί να τους ενκευρίζει ή ακόμα και να πέφτουν θύματα και να ψωνίζουν. Ειναι ας πούμε κάτι φακλάνες που παίρνουν τηλέφωνο λεχώνες (ίδεα δεν έχω που βρίσκουν τα στοιχεία) και λένε κάτι κουραφέξαλα για δώρο dvd με πρωτες βοηθειες που θα το φέρουν στο σπίτι. Στην πραγματικότητα πουλάνε κάτι παιδικά βιβλία προς 300 ευρω και το dvd ειναι η προφαση για να ερθουν στο σπιτι και να αρχισουν το ψηστηρι. Ειχα ενημερωθει σχετικα και οταν με πηραν τηλεφωνο εσπασα πολλη πλακα. Αντιστοιχες εχω πετυχει και οταν σπουδαζα, πουλαγαν εγκυκλοπαιδειες και ηταν πολυ πιεστικες (πρεπει να ειναι οι ιδιες τωρα που το σκεφτομαι, τοτε παρουσίαζαν τα βιβλία ως "πανεπιστημιακα" ενω ηταν επιπέδου Λιακό). Σε φορουμ φαση μαμάδες-μέλλουσες κλπ θα βρειτε αρκετες που την εχουν πατησει και εχουν σκασει τα 300 ευρω παντως. Πως μετα να μην νευριαζουν οι αντρες τους? 2
Mau-Maus Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Όποιος έχει χρόνο για πέταμα απαντάει, για όποιον ο χρόνος είναι πολύτιμος δεν τον ξοδεύει όπου να ναι , απλά είναι τα πράγματα! Και γω αν ήμουν άνεργος θα απαντούσα όλη μέρα και θα παρακάλαγα να με πάρουν να τους πω καμιά μαλακία τώρα όμως δεν μου περισσεύει χρόνος για πέταμα τους λέω ένα 'ευχαριστώ δεν ενδιαφέρομαι' και το κλείνω ευγενικά πάντα μιας και δεν μου φταίει σε τίποτα ο υπάλληλος των τρεις και εξήντα!! Ο άλλος από πάνω λέει 'σιγά τις προσωπικότητες να πούμε' έχει πάρει φόρα και σε κάθε του μήνυμα θίγει τους υπόλοιπους, ώπα μεγάλε ξεφόρτωσε λίγο μαγκιά, θα πάθει η μέση σου.. 1
idomeneas7 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Οξύμωρο, μια "όποιος απαντάει είναι άνεργος ή/και έχει χρόνο για πέταμα" και την άλλη "το σιγά της προσωπικοτητες θίγει τους άλλους". Χμμμ... 3
Mau-Maus Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Ίδιο ελεύθερο χρόνο έχει να απαντάει ένας άνεργος με έναν που δουλεύει 12 ώρα όπως εγώ λες δηλαδή Ε?? Μμμμμμ Αλλά λέω αλλά καταλαβαίνεις δικό σου πρόβλημα
idomeneas7 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Το αν ειναι πεταμενος χρόνος το ορίζει ο καθένας διαφορετικά. Και το χάζεμα σε φόρουμ πεταμένος χρόνος ειναι για κάποιους. Διακρίνω τσαντίλα ή μου φάνηκε? 1
Mau-Maus Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Μα τον εαυτό μου έβαλα πρώτον σαν παράδειγμα, είπα αν καθόμουν όλη μέρα σπίτι θα είχα χρόνο για πέταμα θα απαντούσα τώρα δεν έχω ! Καμία τσαντίλα, το λάθος δεν βρίσκω ούτε το που έθιξα κανέναν.
adi32 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Επρεπε να υπαρχει φραγη κλησεων οπως στα κινητα Δεν ξερω αν γινεται με τις νεες σταθερες συσκευες που ειναι σαν κινητα
Mau-Maus Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Ido Τώρα είδα ότι το μήνυμα μου ήταν κάτω ακριβώς από το δικό σου που έλεγες ότι σου αρέσει να απαντάς κτλ κ ίσως νόμισες ότι αναφέρομαι σε σένα! Καμία σχέση τίποτα προσωπικό και Σορυ αν θίχτηκες, ήθελα μόνο να πω το αυτονόητο ότι για κάποιον που κάθεται είναι πολύ πιο εύκολο να διαθέσει χρόνο σε αυτά από κάποιον που τρέχει όλη μέρα! Σορυ και πάλι δεν θίγω κανέναν, εύχομαι -γενικά μιλώντας- να είχε όλος ο κόσμος δουλειά, όποιος δεν δουλεύει σε παραγωγική ηλικία, δυστυχώς έχει χρόνο για πέταμα ναι, μακάρι να μην είχε.. 1
Silenzio Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Ο άλλος από πάνω λέει 'σιγά τις προσωπικότητες να πούμε' έχει πάρει φόρα και σε κάθε του μήνυμα θίγει τους υπόλοιπους, ώπα μεγάλε ξεφόρτωσε λίγο μαγκιά, θα πάθει η μέση σου.. μια σκέψη έγραψα για ανθρώπους που δε ξέρουν να συμπεριφέρονται και να σκέφτονται, αμα απαντάς στα τηλέφωνα σαν αγροίκος και με βρισιές ή οτιδήποτε άλλο δε δημιουργείς και την καλύτερη εντύπωση, απλή σκέψη έγραψα δε μπήκα να προσβάλλω όλο τον υπόλοιπο κόσμο. πάντως συμφωνώ στο υπόλοιπο που έγραψες και σε άλλα που έχει τύχει να διαβάσω επίσης εκτός από τις κατάρες που μου ριξες βέβαια. καλά να περνάς. 1
Mau-Maus Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Καμία κατάρα σε κανέναν δεν είμαι κακός άνθρωπος Συγνώμη και από σένα λοιπόν, όλα Οκ.. 2
hashashin Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 μια σκέψη έγραψα για ανθρώπους που δε ξέρουν να συμπεριφέρονται και να σκέφτονται, αμα απαντάς στα τηλέφωνα σαν αγροίκος και με βρισιές ή οτιδήποτε άλλο δε δημιουργείς και την καλύτερη εντύπωση, απλή σκέψη έγραψα δε μπήκα να προσβάλλω όλο τον υπόλοιπο κόσμο. πάντως συμφωνώ στο υπόλοιπο που έγραψες και σε άλλα που έχει τύχει να διαβάσω επίσης εκτός από τις κατάρες που μου ριξες βέβαια. καλά να περνάς. Φιλε το θεμα ειναι οτι παιρνουν 2 και 3 το μεσημερι που πολυς κοσμος κοιμαται .Την μητερα μου την παιρνουν επι 1 χρονο τετοιες ωρες 2-3 φορες την εβδομαδα και της χαλανε τον υπνο.Τους εχει τονισει μαλιστα επανελειμενως να σταματησουν να παιρνουν αλλα κανενα αποτελεσμα.Εκει περα θελουν το βρισιμο τους πιστευω.
idomeneas7 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Ido Τώρα είδα ότι το μήνυμα μου ήταν κάτω ακριβώς από το δικό σου που έλεγες ότι σου αρέσει να απαντάς κτλ κ ίσως νόμισες ότι αναφέρομαι σε σένα! Καμία σχέση τίποτα προσωπικό και Σορυ αν θίχτηκες, ήθελα μόνο να πω το αυτονόητο ότι για κάποιον που κάθεται είναι πολύ πιο εύκολο να διαθέσει χρόνο σε αυτά από κάποιον που τρέχει όλη μέρα! Σορυ και πάλι δεν θίγω κανέναν, εύχομαι -γενικά μιλώντας- να είχε όλος ο κόσμος δουλειά, όποιος δεν δουλεύει σε παραγωγική ηλικία, δυστυχώς έχει χρόνο για πέταμα ναι, μακάρι να μην είχε.. Ούτε ανεργη είμαι ούτε θίχτηκα, άπλά έτσι όπως το διάβασα μου φανηκε να λέει πως όποιος απαντάει ξύνεται - δεν εχει κατι αλλο να κανει- χαζολογάει και γενικα διεκρινα εναν αρνητικο τονο. Νο hard feelings.
Mr_Proper Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 μπορεί στο πακέτο nova να έχει extra κανάλια, 29,90 είναι μόνο τα ελεύθερα κανάλια. επίσης ηρεμείστε νομίζω ότι υπερβάλλετε λίγο, συνάνθρωποί μας είναι που κάνουν μια δουλειά αμέσως για προσωπικά δεδομένα, σιγά τις προσωπικότητες να πούμε, έχω δουλέψει όσο ήμουν φοιτητής σε εταιρεία δημοσκοπήσεων, όχι προώθηση-πώληση προϊόντων και τέτοια απλά τη γνώμη του κόσμου, πολλοί δεν ήθελαν να κάνουν, κάποιοι δε με άφηναν να το κλείσω όταν είχε κλείσει η ηλικιακή ομάδα που ανήκαν και μου λέγανε μα γιατί θα σας πω ωραία πράγματα και τέτοια, 2 είχαν βρίσει οπότε απάντησα και εγώ με ακόμη χειρότερο τρόπο και τέλος με έναν τι έγινε, ο συνάδελφος πήρε τηλ το απόγευμα πετυχαίνει τη σύζυγο αλλά είχαμε κλείσει από γυναίκες ξερω γω στην ηλικία της και ρώτησε ευγενικά αν υπάρχει άλλο άτομο άνδρας κλπ να μας εξυπηρετήσει και λέει αυτή ναι ο σύζυγός μου αλλά είναι στο γραφείο τώρα, της λέει ο συνάδελφος να καλέσουμε αργότερα κάποια ώρα που θα είναι εκεί? και λέει αυτή ναι κατά τις 20.00 με 20.30 και το κλείνουν και έτσι αποθηκεύτηκε σαν ραντεβού στο pc, και έτυχε εκείνη την ώρα να έρθει στο δικό μου pc για να καλεσω και παίρνω τηλ και μου τον δίνει το σύζυγό της και αρχίζει τις μαλακίες αυτός (χωρίς να βρίζει βέβαια) και να μου λέει εκμαιεύσατε πληροφορίες από τη γυναίκα μου για προσωπικά μας δεδομένα, πότε σχολάω πότε θα είμαι σπίτι και τέτοια και ποιος σας έδωσε το δικαίωμα και θα προχωρήσω σε καταγγελία και γιατί παίρνετε με απόκρυψη και αυτά είναι προσχήματα και του λέω χαλαρώστε κύριε δε σας παρακολουθεί κανείς, τηλεφωνικό κέντρο είμαστε γι αυτό έχει απόκρυψη δε σας παρακολουθούμε ούτε ψαρεύαμε τη σύζυγό σας, γιατί πιστεύετε ότι είστε υπό παρακολούθηση έχετε κάποια θέση με κρατικά μυστικά?? κάντε ότι καταγγελία θέλετε του λέω να και το τηλ της προϊσταμένης μου πάρτε να ενημερωθείτε για την έρευνα, τουμπεκι ψιλοκομμένο ο μάγκας του τηλ ούτε τηλ πήρε ούτε τίποτα. χαλαρώστε ρε παιδιά ένα ευχαριστώ δεν ενδιαφέρομαι αρκεί, τι σας φταίει ο κάθε υπάλληλος, καπιταλισμό έχουμε έτσι λειτουργεί. π.σ. εντωμεταξύ σαν δουλειά γούσταρα γιατί είχα μιλήσει με κάθε καρυδιάς καρύδι που να λέει τα δικά του και στο τέλος να σου λέει ας συντομεύουμε όμως την έρευνα όταν περνούσε η ώρα και του λέω αν μου απαντάτε ακριβώς σε ότι ρωτάω θα είχαμε τελειώσει τώρα, άλλες γκόμενες μου τη πέφτανε ξέρω γω, άλλος μου έλεγε " φιλαράκι σε λίγα χρόνια ετοιμάσου θα δεις στη τηλεόραση το γιο μου είναι ταλέντο στη μπάλα θα βουίξει ο πλανήτης, άλλος ήθελε να μου προσφέρει δουλειά σε ασφαλιστική και τέλος δε λέω άλλα ένας μου αρνήθηκε να δώσει τη γνώμη του γιατί μισεί να αποτελεί στατιστικό μέγεθος τα ακριβή του λόγια. Αλλά να σημειώσω πως δεν είναι σωστό να ανταποκρίνεσαι στις βλαχιές των άλλων είναι και αντιδεοντολογικό, αυτοί μπορεί να βρίζουν να κάνουν ό,τι τους κατέβει. εσύ όμως δεν εκπροσωπείς τον εαυτό σου είσαι μια φωνή εν ονόματι μιας εταιρίας και θα πρέπει να το σεβαστείς αυτό να είσαι εξυπηρετικός και συνεργάσιμος παρόλο που συμπεριφέρονται άσεμνα ή σαν τρελοί και να κρατάς τους τύπους. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα