zio10 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2014 Εσύ να κόψεις και το κινητό. Άσε κάνω τον πολυάσχολο! Χτυπάνε σταθερά, κινητά, άλλα απορρίπτω, άλλα σηκώνω, το παίζω στέλεχος! 3
David20 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2014 (επεξεργασμένο) Εγω αρχιζω την εφαρμογη ενος σχεδιου που θα εχει ως εξης... Αν ειναι γυναικα αυτη που τηλεφωνει θα την αρχισω στο καμακι,δηλαδη θα την λεω "ασε τις προσφορες,ας μιλησουμε για μας".."μιλησε μου για σενα,ανοιξε μου την ψυχη σου"...."πες μου,φορας τιποτε αλλο εκτος απ το αρωμα σου;" κλπ κλπ... Ετσι διπλο το κερδος,1)Θα κομπλαρει,θα κοψει φλεβα λογω της αναπαντεχης τροπης που θα παρει το πραμα, και 2) αν ειμαι τυχερος μπορει να ειναι χαρμανι και να βγαλω και γκομενα στα καλα καθουμενα...χε χε Τωρα, αν ειναι αντρας στο τηλεφωνο,θα εφαρμοσω αλλη τακτικη,οπως να μου δωσει τηην διευθυνση την δικη του και του προισταμενου του γιατι θελω να δοκιμασω το νεο αντιαρματικο που αγορασα απο Ισραηλ,η ακομη να τον ρωτησω σε ποια διευθυνση να του ρθει ο εισαγγελεας για να τον σκισει, καθως και αλλα νοστιμα που θα σκεφτω.. Επεξ/σία 16 Οκτωβρίου 2014 από David20 4
Anorymous Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2014 Και εμενα αυτη η Mellon μου εχει σπασει τα φρυδια!!!!!!!!
GR_Macedon Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 Από την αρχή προστασίας δεδομένων βάσει του άρθρου 11 του ειδικότερου νόμου 3471/2006 "Ειδικότερα για τις τηλεφωνικές κλήσεις με ανθρώπινη παρέμβαση, ο συνδρομητής μπορεί να δηλώσει ατελώς στον δικό του πάροχο τηλεπικοινωνιακών υπηρεσιών ότι δεν επιθυμεί να λαμβάνει διαφημιστικά τηλεφωνήματα. Ο κάθε πάροχος υποχρεούται να τηρεί μητρώο με αυτές τις δηλώσεις στο οποίο έχει πρόσβαση όποιος ενδιαφέρεται να το χρησιμοποιήσει για απευθείας εμπορική προώθηση. Περισσότερες πληροφορίες για τα εν λόγω μητρώα θα είναι διαθέσιμες όταν οι πάροχοι τηλεφωνικών υπηρεσιών εφαρμόσουν πλήρως το νέο σύστημα. Εννοείται ότι ο καλούμενος μπορεί να δηλώσει την αντίρρησή του και απευθείας στον καλούντα, αλλά τότε η αντίρρηση αφορά μόνον αυτόν." 1
vtsik Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2015 Καλημέρα παιδιά, το παρακάτω τηλέφωνο (2109911216) με έχει καλέσει 3 φορές τις τελευταίες ημέρες. Δεν πρόλαβα να το σηκώσω και φαντάστηκα πως θα ήταν κάποιο από τα συνηθισμένα τηλεφωνικά κέντρα που καλούν για εισπράξεις, οπότε και δεν κάλεσα πίσω αφού δεν ήξερα το νούμερο. Ωστόσο μετά την επιμονή τους το σήκωσα λίγο πριν. Ήταν από Nova και Forthnet για προσφορά και δεν ξέρω αν ήταν αλήθεια αυτό που άκουσα. Μου είπαν για προσφορά σκέτης Nova 25€ όλα τα Cinema κανάλια ή 25€ όλα τα Sports κανάλια και μετά μου είπαν πως αν αγόραζα και Forthnet θα μου έδινα τηλέφωνο, ίντερνετ και Nova με 39,9€ όλα τα Cinema ή όλα τα Sports. Επίσης ανέφεραν πως θα έκαναν δώρο την εγκατάσταση 60€, δώρο το router 30€, δώρο τον αποκωδικοποιητή 50€, και δώρο τα τέλη ενεργοποίησης 34,9€. Ισχύει κάτι τέτοιο; Δε μου φαίνεται αληθινό. Μπαίνω στο site της Nova και δεν το βλέπω. Μου είπαν ότι είναι μόνο για λίγες μέρες και αποκλειστικά από αυτόν τον dealer. Μου είπαν ότι λόγω έναρξης σεζόν έχουν προσφορά και ότι για λίγες μέρες τον χρόνο και λίγες φορές συμβαίνει κάτι τέτοιο από μερικούς dealer. Ζω στα Τρίκαλα και μου είπαν πως τυχαία καλούν σε κινητά σε όλη την Ελλάδα όπου τύχει. Είναι αλήθεια; Γνωρίζετε τι συμβαίνει; Πως Μπορώ να διαπιστώσω αν είναι αλήθεια; Το τηλέφωνο που με κάλεσε είναι το 2109911216. Αναμένω στη βοήθεια σας φιλαράκια. Τι να κάνω; Να το επιλέξω;
Mr_Proper Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2015 Τηλέφωνο είναι θα χτυπάει...........email είναι θα έχει spam..........Έτσι είναι η ζωή τι να κάνουμε; εγώ ακόμη περιμένω να φτάσουμε στο σημείο να πουλάνε προϊόντα και μετοχές μέσω τηλεφώνου μπας και τσουλήσει λίγο η αγορά αλλά είμαστε ακόμη αρκετές δεκαετίες πίσω.
idomeneas7 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2015 Εμένα με έχουν πάρει σε κινητό και σταθερό πάνω από 15 φορές μέχρι στιγμής (ενώ πάντα λέω ότι δεν με ενδιαφέρει και να μην ξαναπάρουν). Ειναι διάφορες εταιρείες όμως που αναλαμβάνουν την προώθση αυτών των πακέτων. Ακριβά σου είπαν, εμένα μου λένε σταθερο, ιντερνετ και νοβα με 29,9. Μετα τους απαντάω ότι πληρώνω σταθερό και ιντερνετ 12 ευρω και δεν με νοιαζει η νοβα, οποτε απογοητευονται και το κλεινουν (ή προσπαθούν με χαζα επιχειρηματα να με πεισουν). Δεν λήγει ποτέ αυτό πάντως, είναι χρονια που με παιρνουν.
Επισκέπτης Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2015 Εμένα με έχουν πάρει σε κινητό και σταθερό πάνω από 15 φορές μέχρι στιγμής (ενώ πάντα λέω ότι δεν με ενδιαφέρει και να μην ξαναπάρουν). Ειναι διάφορες εταιρείες όμως που αναλαμβάνουν την προώθση αυτών των πακέτων. Ακριβά σου είπαν, εμένα μου λένε σταθερο, ιντερνετ και νοβα με 29,9. Μετα τους απαντάω ότι πληρώνω σταθερό και ιντερνετ 12 ευρω και δεν με νοιαζει η νοβα, οποτε απογοητευονται και το κλεινουν (ή προσπαθούν με χαζα επιχειρηματα να με πεισουν). Δεν λήγει ποτέ αυτό πάντως, είναι χρονια που με παιρνουν. Να απαιτήσεις να σταματήσουν να σε παίρνουν. Ο νόμος είναι πολύ αυστηρός στην αρχή διατήρησης δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα όπως το τηλέφωνο. Πες τους ότι έχεις το δικαίωμα να τους κάνεις μήνυση αν συνεχίσουν να καλούν. Επικοινώνησε με τον πάροχο σου ζήτα να φραγούν τα διαφημιστικά τηλεφωνήματα (ένας φίλος πόσταρε τον νόμο επάνω, δες και πράξε αναλόγως).
vtsik Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2015 Το διαπίστωσα. Άλλα ήμουν τυχερός και ευτυχώς πρόλαβα. Έκανα το 39άρι μαζί με Φόρθνετ με όλα δώρο. Τους περιμένω αύριο να έρθουν.
xpapias Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2015 Προτεινω "εκτροπή" στην Ελληνοφρενεια. Σε στυλ : ο μπαμπάς μου δεν ειναι εδω τωρα. Παρτε 1-2 στο .... και ζητηστε τον κο. Αποστολη. 2
De@th L0rd Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2015 Εγώ πλέον αρχίζω με Φουσέκικες ατάκες " Ναι ωραία την Μαρία μου δίνετε; Έλα τώρα φέρε την Μαρία γρήγορα με το καλό για να μη σε αρχίσω στις σφαλιάρες"." Δε ξέρω από αυτά, ασχολούμαι με νταβανόπροκες"
xpapias Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2015 Χαχα ναι, ναι! Νικος Ματσαμπλωκος απο το κεντρο αρραβώνων και δημοσιας ληψεως ναρκωτικών.
Επισκέπτης Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2015 Εγώ πλέον αρχίζω με Φουσέκικες ατάκες " Ναι ωραία την Μαρία μου δίνετε; Έλα τώρα φέρε την Μαρία γρήγορα με το καλό για να μη σε αρχίσω στις σφαλιάρες"." Δε ξέρω από αυτά, ασχολούμαι με νταβανόπροκες" Και νόμιζα ότι ήμουν ο μόνος που το έκανε. #ShitTalkersMasterRace
panosno1com Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2015 μια φορα εκατσα απο περιεργεια να δω ποσο θα επιμεινουν , η κληση διηρκησε 4 λεπτα και κατι δευτερολεπτα! αλλα νταξει μια φορα το κανα ,μην τους ταλαιπωρω , απο τοτε δεν ενδιαφερομαι και κλεισιμο ! (αν με παιρνει πρωτη φορα το νουμερο ,γιατι με το που τους το κλεινω τους βαζω σε αυτοματη απορριψη,ευτυχως παιρνουν στο κινητο)
chill Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2015 Κανονικά θα έπρεπε η αρχή προστασίας να είχε θέσει ως παράνομες τις τηλεφωνικές οχλήσεις από αυτές τις εταιρείες και αν κάποιος ήταν μαζόχας, βλάκας, καθυστερημένος, να έκανε αίτηση για να ενταχθεί σε πρόγραμμα προώθησης μέσω τηλεφώνου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα