Chrisk6 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2014 Αυτα ειναι τα στοιχεια της συνδεσης μου. Το θεμα ειναι πως τον τελευταιο χρονο απο τα 17-18 που κλειδωνα τωρα εχει πεσει αισθητα η ταχυτητα μου κ δεν καταλαβαινω γιατι. Αλλαξα κ το thompson που ειχε τα θεματα του κ εβαλα ενα tplink αλλα δεν εχω δει κ τιποτα καλυτερο περαν κατι restart που κολλαγε το thompson. Τι να φταιει κ εχει συμβει αυτο δεν καταλαβαινω. Καμια βοηθεια απο καποιον που διαβαζει τα της αυνδεσης του ρουτερ μου??
jkoukos Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2014 Ο φυσιολογικός συγχρονισμός σύμφωνα με τα στοιχεία που δείχνεις, είναι τα 17-18Mbps που είχες πριν. Από τη στιγμή που έχεις τα ίδια νούμερα με 2 διαφορετικά modem, σημαίνει ότι το πρόβλημα είναι αλλού. Καταρχήν αν είναι καλωδιακό, πρέπει να κάνεις έλεγχο ώστε να δεις αν είναι στην εσωτερική εγκατάσταση της οικοδομής ή εξωτερικό. Κάνεις μια μέτρηση με το modem συνδεδεμένο μόνο του στην πρώτη πρίζα του σπιτιού και αποσυνδεδεμένη η καλωδίωση που πάει στο υπόλοιπες πρίζες. Κάνεις το ίδιο και στον κεντρικό κατανεμητή της οικοδομής. Το αποτέλεσμα των 2 μετρήσεων φυσιολογικά πρέπει να είναι το ίδιο με μικρή απόκλιση (έως 0,5Mbps). Αν η μέτρηση στον κατανεμητή είναι πολύ μεγαλύτερη, έχεις εσωτερικό πρόβλημα, διαφορετικά η μείωση οφείλεται σε άλλους παράγοντες. Στην περίπτωση αυτή μπορεί να είναι πρόβλημα στο δικό σου καλώδιο που έρχεται από το αστικό κέντρο ή γενικό πρόβλημα στην περιοχή ή κάτι άλλο. Παίρνεις τηλέφωνο στον πάροχο και ζητάς έλεγχο της γραμμής λόγω μειωμένου συγχρονισμού. Μπορείς να το ζητήσεις και άμεσα, αλλά δεν θα είσαι σίγουρος τι πραγματικά ισχύει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα