Jastonas Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2003 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2003 Loipon, ta pragmata einai POLY apla..... Bazeis WN (wireless network), mpaineis sto WN ths antistoixhs polhs pou eisai (egw 8a mpw sto PWN - Patras Wireless Network), briskeis alla 2-3-4 atoma k kaneis share mia ADSL 384,512 h 1024. To kostos gia na baleis WN einai 200 euro pou dineis gia egkatastash k den xreiazetai TPT allo apo kei k pera. Egw eimai me ISDN 64ara k mpainw toulaxiston 6 wres thn mera internet. Gia autes tis 6+ wres dinw panw apo 40 euro to mhna... (isws 50, isws k 60).... An balw thn xeiroterh adsl k thn kanw share me 3 atoma, dhladh 384kbps... 8a xw 384/3=128kbps gia 24 wres th mera k me kostos 25 euro to mhna! Pisteuw pws aksizei xalara To na baleis keraia k na kaneis share apo to panepisthmio nomizw einai paranomo. Auta ta liga. Edw 8a breite ta links gia ta wireless ka8e polhs. To ka8e ena exei forum k 8a breite apanthseis sta 8emata peri WN. http://www.patraswireless.net/links.html
Giannis__ Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2003 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2003 To na baleis keraia k na kaneis share apo to panepisthmio nomizw einai paranomo. Enw to na kaneis share/rent tin DSL tou opoioudipote ISP me WN einai nomimo
WizeMan Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2003 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2003 Απόλυτα νόμιμο! ΤΟ WΝ είναι LAN, στην ουσία κάνεις κοινόχρηστη σύνδεση στο internet Μόνο που τα άλλα pc είναι ασύρματα.
Lyman_Zerga Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2003 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2003 To na baleis keraia k na kaneis share apo to panepisthmio nomizw einai paranomo. Εκτός αν πάρεις άδεια από το πανεπιστήμιο Π.χ. ... έρευνα Όλο και κάποιος καθηγητης θα θέλει inet σπίτι του.
DimitrisKTM Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2003 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2003 1. Για να παιξει σωστα το ασυρματο χρειαζεται πολυ διαβασμα, δεν ειναι plug&play. 2.Οσο σωστα και να παιξει, παντα θα εχεις καποιο "προβληματακι". 3.Δεν ειναι ευκολο να βρεις αλλους 3, εκτος αν ειναι κολλητοι σου. 4.Ακομα και να τους βρεις η ταχυτητα του dsl θα εξαρταται απο το τι κανουν και κατεβαζουν οι υπολοιποι 2 και 25 euro το μηνα ειναι πολλα για κατι τετοιο. 5.Η ασφαλεια του ασυρματου ειναι κατι που θα πρεπει να τα "σκασεις" και θελει πολυ προσοχη. 6.Την DSL μου την μηχανη μου και την γκομενα δεν την μοιραζομαι με κανεναν!!
zaxoys Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2003 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2003 Πάντως σε εμάς εδώ κάτω (Πολυτεχνείο Κρήτης ) κάτι παίζει με wi-fi και share του δικτύου : http://www.noc.tuc.gr/wifi/formagr/index.html Αλλά απ'οτι κατάλαβα δεν είναι για τον πολύ λαό ..(προπτυχιακούς)
stoidis Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2003 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2003 Πάντως σε εμάς εδώ κάτω (Πολυτεχνείο Κρήτης ) κάτι παίζει με wi-fi και share του δικτύου : http://www.noc.tuc.gr/wifi/formagr/index.htmlΑλλά απ'οτι κατάλαβα δεν είναι για τον πολύ λαό ..(προπτυχιακούς) Φυσικά και παίζει για όλους! Για κάνε μία αίτηση, πάρε το laptop και πέρνα από εδώ
zaxoys Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2003 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2003 Μένω εστία οπότε δεν χρειάζομαι 8) .Αν φύγω στο άμεσο μέλλον πολύ πιθανό -πάντως ξέρω μερικά άτομα που ενδιαφέρονται...
PeiramatoZwo Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2003 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2003 Paidia gia thn krhth to exo akousei... malista ena paidi mou eixe pei oti dinete kai se idiotes enanti kapoio posou san syndromi ... to noima einai oti etsi exoun ypsili taxytita xoris na vasizontai ston ote!
WizeMan Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2003 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2003 6.Την DSL μου την μηχανη μου και την γκομενα δεν την μοιραζομαι με κανεναν!! Με αυτή τη σειρά τα βάζεις? Εγώ θα έλεγα την γκόμενα, την μηχανή και την dsl
DimitrisKTM Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2003 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2003 Αν και δεν υπαρχει σειρα, θα πω οτι η DSL και η μηχανη ελεγχεται απολυτα, η γκομενα οχι. Οποτε η σειρα ας πουμε μπαινει αυτοματα ως εχει.
GrMikeD Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2003 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2003 xexe eiste akoma pisw. Edw oloi oi foitites stis kafeteries einai me to palmpilot sto xeri kai elegxoun ta email tous :-PPP
DimitrisKTM Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2003 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2003 Ναι μονο που εδω εχουμε καλυτερες καφετεριες και 7 μηνες καλοκαιρι.
GrMikeD Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2003 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2003 DimitrisKTM: sumfwnw apoluta! Edw ama den eixan kai kati tetoia na xairodai, tha eixan autoktonisei...
mairoyla Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2003 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2003 Αν και δεν υπαρχει σειρα' date=' θα πω οτι η DSL και η μηχανη ελεγχεται απολυτα, η γκομενα οχι. [/quote'] den einai apolyto ayto...!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.