Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα,

Η τηλεόραση μου είναι μια LG 37LG3000. Έχει μία USB στο πίσω μέρος η οποία αναφέρει ότι είναι για χρήση service, αλλά μέσω του service menu έχει ενεργοποιηθεί και η TV αναπαράγει video και μουσική μέσω αυτής της usb κανονικά. Εδώ και λίγο καιρό έχω κρεμαστεί την τηλεόραση στον τοίχο στον τοίχο. Επειδή το στικακι μπαίνει κάθετα στην πλάτη της τηλεόρασης τώρα πια δεν χωράει όσο μικρό και να είναι.

Υπάρχει κάποια προέκταση USB αρσενικό σε θηλυκό (ανεξαρτήτου μήκους) που θα κάνει γωνία από την μεριά του αρσενικού ώστε να χωράει ανάμεσα στην TV και τον τοίχο; Δεν εχω δεί κατι στο εμπόριο.

Ευχαριστώ

Δημοσ.

Δεν με νοιαζει αν θα κοιτάει προς τα πανω ή προς τα κατω γιατί θα προσθεσω καλώδιο για να μπαίνει με ευκολία καποια usb stick. Απλά πρεπει να το δώ από κοντά για να δω αν είναι αρκετά μικρό για να χωράει.

Δυστυχως αυτό δεν το είχα σκεφτεί όταν πήρα την βάση. Εχω και το ps3 για αναπαραγωγή video αλλα χρειαζομαι το USB για να μην βάζω την γυναικα να ανοιγει το PS3. Μην κανει κανενα update και εχουμε αλλα. :P

Δημοσ.

Από όσο θυμάμαι σε εμενα λειτουργουσε. Και σε φίλο με καινουργιο μοντέλο λειτουργεί με προεκταση και usb powered HDD

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...