dieccast Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 Οκ σας ευχαριστω ολους για την βοηθεια :-)
dieccast Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2014 Παιδια καλησπερα! Ηρθαν Οι ραμ τελικα και τις εβαλα και ολα κομπλε κατεβασα cpu-z και ειδα οτι απο 4 giga ειμαι στα 8 giga! Οι ραμ ειναι αυτες http://www.ebw.gr/el/product/218464/Transcend-JetRam-JM1333KLU-2G-memory-module (ευχαριστω τον SPANK) πρεπει να κανω κατι αλλο τωρα(καποιο driver ή κατι αλλο)? οι απο την στιγμη που τις διαβαζει to pc ολα κομπλε?
Occultist Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2014 Βεβαιώσου μόνο ότι τρέχουν στη σωστή συχνότητα και με τα σωστά timings... 1
nightstalker56 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2014 Ας ρωτήσω εδώ για να μην ανοίγω άλλο thread Θέλω και γω να αναβαθμίσω απο 2x2 gb ram σε 8 αλλά οι ram μου είναι 4-5 χρόνων και δε θα βρω ίδιες Αρκεί να βρω άλλες με ίδια χαρακτηριστικά (mhz, volt, timing) ή παίζει να μη δουλεύουν σωστά και καλύτερα να τις πάρω όλες καινούριες;
dieccast Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2014 Βεβαιώσου μόνο ότι τρέχουν στη σωστή συχνότητα και με τα σωστά timings... με cpu-z αυτο? ευχαριστω για την απαντηση
Occultist Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2014 Ναι, με cpu-z. Κοίτα κιόλας και το voltage να είναι το εργοστασιακό... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα