Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

για να καταλαβω.χρησιμοποιω αυτο το προγραμμα σε καποιο android tablet και σε συνδυασμο με καποιο mikrotik ρουτερ και καποιον συμβατο εκτυπωτη κανω την δουλεια μου?εγω θελω κατι το οποιο να μπορει να αντεπεξελθει σε 80-100 τουλαχιστον ταυτοχρονους clients.τι αξιοπιστια μπορει να εχει ενα tablet ας πουμε σε επαγγελματικη χρηση ξενοδοχειου?υπαρχει καποιος αλλος συμβατος εκτυπωτης?δεν μ`ενδιαφερει να λειτουργει σαν access point.απο την μικρη μου εμπειρια με Mikrotik ξερω οτι θελουν παρα πολυ παραμετροποιηση για να δουλεψουν σωστα και τις αναλογες εντολες στο firewall το οποιο ειναι κατι που δεν εχω εξοικειωθει αρκετα με αυτο.

Δημοσ.

Αν έχεις σκοπό να το παραμετροποιήσεις ο ίδιος και δεν έχεις εμπειρία από Mikrotik, απόφυγε το. 

Ψάξε μία Out-of-the-Box λύση όπως Link.png Site: αυτή ή Βρες ένα επαγγελματία να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο.  

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

εχω mikrotik ρουτερ στο σπιτι και παιζω μαζι του αλλα δεν με λεω και γνωστη του αντικειμενου.αυτο που εδειξες ειναι το ιδανικο για ολους εδω αλλα ξεφευγει στην τιμη.Link.png Site: αυτο σε συνδυασμο με Link.png Site: αυτο πιστευω οτι θα κανουν δουλεια.ο εκτυπωτης απ`οτι ειδα μπορει να δημιουργησει μεχρι 10 προφιλ σε συνδυασμο με εξωτερικο numpad.αυτο που δεν ξερω ειναι τι αποδοση θα εχουν σε πραγματικες συνθηκες εργασιας και τι συνεργασια θα εχουν με τα unify ασυρματα που εχω

γνωριζει κανεις κατι παραπανω για αυτα?

Επεξ/σία από astrea966
Δημοσ.

http://www.skroutz.gr/s/433051/Ubiquiti-UniFi-AP-Long-Range.html

γνωριζω οτι το παραπανω ασυρματο ειναι εσωτερικου χωρου.η ερωτηση μου ειναι αν θα εχει προβλημα σε περιπτωση που το βαλω εξω κατω απο υποστεγο η ταρατσα.δεν θα βρεχεται ουτε θα το βλεπει ο ηλιος.το μονο που θα υπαρχει ειναι η υγρασια του περιβαλλοντος

Δημοσ.

Εσύ ψάχνεις για μπελάδες μου φένεται. 

Εφάγε το ξενοδοχείο την πρώτη τάπα με το wiplus, Θα φάει τώρα και μία δευτερή απο την Τσιγκουνιά του.

Δημοσ.

To unifi ειναι εξαιρετικο μηχανημα btw αλλα προφανως για να καλυψεις 1 ξενοδοχειο χρειαζεσαι πολλα unifi τοποθετημενα σε σωστα σημεια.

Με 1 unifi δεν καλυπτεις ουτε σπιτι.

Δημοσ.

ειπα πουθενα οτι θα χρησιμοποιησω ενα μονο?απλα στο συγκεκριμενο σημειο βολευει ενα εσωτερικο.αν καποιος μπορει να απαντησει ας το κανει

Δημοσ.

Κανείς δεν σου απαγορεύει να κάνεις αυτό που ρωτάς.

Όμως τα εσωτερικού χώρου δεν έχουν φτιαχτεί να δουλεύουν σε δυσμενής εξωτερικές συνθήκες.

Μπορεί να μην το βλέπει άμεσα ο ήλιος και η βροχή, αλλά στο εσωτερικό του θα δημιουργούνται κατάλληλες συνθήκες υγρασίας και θα έχεις διάβρωση.

Άσε που τα εσωτερικά έχουν και γρίλιες εξαερισμού, οπότε πιθανότατα θα στήσουν φωλιά και διάφορα έντομα που σίγουρα θα δημιουργήσουν πρόβλημα.

Δημοσ.

Το unifi δεν ειναι water-proof αρα η υγρασια συντομα θα το οδηγησει σε...αποσυνθεση. Υπαρχουν κεραιες τυπου panel για εξωτερικη χρηση, οι οποιες δεν διαφερουν πολυ σε μεγεθος και σχημα απο το unifi.

Δες πχ την nanostation M2.

Δημοσ.

οπως φαινεται μαλλον κατι εχετε παρεξηγησει σε αυτο που θελω να κανω.ο εξοπλισμος που θα χρησιμοποιησω ειναι

http://computers.xpatit.gr/14-diktyaka-proionta/1603-Ubiquiti-UniFi-AP-Long-Range-indoor-access-point-MIMO-24GHz.html

http://computers.xpatit.gr/14-diktyaka-proionta/2422-Ubiquiti-NanoBeam-M2-NBE-M2-400-High-Performance-airMAX-Bridge.html

http://computers.xpatit.gr/414-Access-Point/2011-Ubiquiti-UniFi-AP-UAP-OUTDOOR-MIMO-24GHz-with-antenna.html

και μιλαω για γυρω στα 30 κομματια.απλη διευκρινιση για να αποφυγουμε περαιτερω παρεξηγησεις.η προηγουμενη ,μου ερωτηση αφορουσε ενα συγκεκριμενο σημειο το οποιο ειναι μια καμαρα γυρω στα 15 μετρα μηκος σαν μικρο τουνελ που δεν βολευει να μπει το εξωτερικο γιατι θα πρεπει να μπει στην οροφη οριζοντια και οχι καθετα οποτε δεν ξερω κατα ποσο θα δουλεψει σωστα η καλυψη του.για την ωρα δεν εχω καταληξει στο πως θα γινει η διαχειριση του δικτυου.δεν εχω προβλημα να στησω pc αλλα δεν ξερω τι software θα χρειαστει

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...