Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια καλησπερα. Εσπασε η οθονη του κινητου μου ( Samsung Galaxy S4 ) .

Γνωριζετε πού μπορω να την αντικαταστησω, σχετικα οικονομικα? Οπου εχω ρωτησει, η τιμη ειναι 180 ευρω για αλλαγη της οθονης.

Ευχαριστω πολυ!

Δημοσ.

Παιδια καλησπερα. Εσπασε η οθονη του κινητου μου ( Samsung Galaxy S4 ) .

Γνωριζετε πού μπορω να την αντικαταστησω, σχετικα οικονομικα? Οπου εχω ρωτησει, η τιμη ειναι 180 ευρω για αλλαγη της οθονης.

Ευχαριστω πολυ!

Είναι νορμάλ η τιμή, δύσκολα θα βρεις αρκετά πιο φτηνά. Είναι ακριβή η οθόνη. Εκτός αν αγοράσεις καμία από ebay κλπ και την αλλάξεις μόνος σου. Αν και πάλι είναι ακριβό ανταλλακτικό

Δημοσ.

Σχεδόν όλοι αλλάζουν ολόκληρη την οθόνη μαζί με το τζαμάκι. Γιαυτό και βγαίνει τόσο ακριβά. Μπορείς να αλλάξεις και μόνο το τζαμάκι που είναι πολύ πιο φτηνό αλλά δεν ξέρω αν θα βρεις κάποιον να στο κάνει γιατί είναι πάρα πολύ πιο δύσκολο. Αν ψάξεις στο youtube θα δεις πως γίνεται. Αν το επιχειρήσεις μόνος σου θέλει πάρα πολύ προσοχή να μην κάνεις ζημιά και στην οθόνη και να πατήσει καλά το τζαμάκι.

Δημοσ.

καλησπερα φιλε μου..
αν ειναι μονο το τζαμι δεν υπαρχει θεμα..ειναι σχετικα ευκολο και το τζαμακι ΟΕΜ ειναι σχετικα φθηνο..

δες στο παραπανω βιντεο και αν πιστευεις πως μπορεις να το κανεις θα σου βγει ελαχιστα..
Ὓπαρχουν και αλλα βιντεο στο youtube μπορει να σε βοηθησουν περισσοτερο..

Δημοσ.

Σε amoled οθόνες το τζαμι (digitizer) ειναι κολλημενο με κολλα με την οθονη και ειναι τρελη μανουρα να αλλαξεις μονο τζαμι γιατι πρεπει να ξεκολλησεις το ενα απο το αλλο (βλεπε heat gun) εξου και η ακριβη τιμη στην αλλαη, πρακτικα σπας τζαμι και αλλαζεις και τα 2.

• Like 1
Δημοσ.

Υπαρχουν κάποια μέλη που έχουν βάλει αγγελία για κινητά που κανουν οι ίδιοι αλλαγή. Το λέω γιατί είναι αρκετά πακέτο να το κανεις μόνο σου και η κόλλα που χρησιμοποιείται είναι ειδική. Ψαξτο πάντως!!!

Δημοσ.

Φιλε έπαθα το ίδιο πριν μια βδομάδα μου έπεσε απο την μηχανή και εσπασε η οθόνη μου το φτιάξανε σε τρεις μερες δεν έχασα τίποτα απο φώτο κτλπ. Στα 176€ δεν ειναι ακριβό σου αλλάζουν σχεδον τα πάντα μέσα απο πλαστικά και καπάκια το κινητό σου θα ειναι σαν καινούργιο.

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Γεια σας
για να μην ανοίξω νέο θέμα μιας και το ίδιο θέλω να συζητήσω και εγώ σκεφτικά να γράψω εδώ.
έσπασε από την κοπέλα μου η οθόνη και στο Live chat της samsung μας έδωσαν ένα τηλέφωνο αντιπροσωπίας οπού και παρήγγειλα την οθόνη... η οθόνη η μαύρη κάνει 145ευρω και μου την αφήνει 140, ενώ η Mist black κάνει 168 νομίζω...
εκτός από την τιμή το περίεργο μου είναι και ότι την παρήγγειλε στης 27-10 βράδυ και ακόμα δεν έχει έρθει και επειδή πάω συχνά μου είπε ότι αύριο μάλλον θα έρθει (σήμερα την έστειλαν από Αθήνα και κάτι τέτοιο).
ο λόγος που γράφω είναι επειδή φοβάμαι μην μου βάλει καμιά κινεζική οθόνη γιατί το έχω πάθει στο παρελθόν από υπάλληλο που δούλευε στον Γερμανό.
υπάρχουν τρόποι πριν και μετά να διαπιστώσω αν είναι αυθενιτκη?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...