Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γεια χαρα παιχτες.
απο τα λιγα που εχω ψαξει στο ιντερνετ για ραμ, εχω βρει μονο οδηγους αγορας τυπου "για gaming τοσα mhz".. ποιος μπορει να μου γραψει λιγα πραγματα για την εγκατασταση των ραμ (βαζοντας διαφορετικα mhz τρεχουν ολες στα mhz της μικροτερης..... βαζοντας 800mhz σε μητρικη που παιρνει μεχρι 667 θα χρειαστει να κανω καποιο underclock χειροκινητα ........οι λεξεις Non-ecc, PC2-6400, High Density στο ονομα ενος προιοντος τι πληροφοριες δινουν ?.. και καποια αλλα ερωτηματικα που δεν μου ρχονται τωρα......)

Δημοσ.

Δεν υπάρχουν ram ειδικά για gaming αυτό ειναι καθαρά marketing απλά υπάρχουν ram με καλύτερες ψύκτρες μεγαλύτερες ταχύτητες κτλπ. Οι ram που θα βάλεις αν ειναι ολες ίδια ταχύτητα θα τρέξουν απροβλημάτιστα αλλιώς αν βάλεις έστω και μια μικρότερη ταχύτητας ολες θα τρέξουν στην ταχύτητα αυτης δηλαδή της μικρότερης

Δημοσ.

αλλα κατα τ'αλλα δεν υπαρχουν περιορισμοι στο αν θα βαλεις στισ 3 απο τις 4 θεσεις, ποσα gb θα ειναι η καθε μια κτλπ ετσι ? το μονο που θελει να ειναι ολες ddr2 η ddr3

απ'οτι καταλαβα κοιτωντας ram στο ebay τα high density κανουν μονο για amd και τα low density για ολα τα υπολοιπα...

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...