Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια χαρά σε ολους.

Θελω να παω σε κανα ταμπλετακι windows ,σχετικά χαμηλού κόστους.

Όμως ακομα δεν ξέρω αν εχει ωριμάσει το λειτουργικό.

Ειμαι μαθημένος με android γενικώς ,που θεωρω οτι κανει κυριολεκτικά τα πάντα αλλα εχει γίνει πια παρα πολυ βαρύ ,τετραπυρηνο με 2g ram εχω και πάλι αγκομαχαει καμια φορα.

Οποτε το ερώτημά μου ειναι:

Υπαρχει τη σημερον ημερα κατι που δεν κάνουν τα w.m. ?

Η χρήση που κανω ειναι 80% σερφαρισμα ,και τα ρέστα ταινιες και παιχνίδια.

Και εδω ερχόμαστε στο κρίσιμο ερώτημα:

Τι γινεται με τα σαϊτ που εχουν πολυ flash ;

Βλέπω πολλα βιντεακια γενικώς στο sportfm πχ η σε ειδησεογραφικά σαϊτ ,που δεν ειναι σε YouTube.

Υπάρχει κατι άλλο που δεν εχω σκεφτεί και ΔΕΝ κάνουν τα windows mobile;

Δημοσ.

Ρε μεγάλε ,όπως τα λενε τέλος πάντων .

Τα windows phone η windows Katina δε με ενδιαφέρει το όνομα.

Ας πρυτανεύσει η λογική λιγο παρακαλώ.

Δημοσ.

Αυτη την στιγμή το store υπολείπετε σε εφαρμογές mobile. Κυρίως παιχνίδια αλλά από την άλλη έχεις και το desktop. Δεν υπάρχει κάτι άλλο που να μην μπορείς να κανεις.

• Like 1
Δημοσ.

Flash για windows phone ή windows rt δεν υπαρχει. Οι περισσοτερες σελιδες εχουν mobile εκδοση χωρις flash για να μπεις, πχ η bet365 που ζητηθηκε πριν μηνες απο καποιο αλλο μελος. Οτι βιντεο μπορει να παιξει, παιζει με html5, φτανει η σελιδα να το υποστηριζει. Οσες δεν το υποστηριζουν συνηθως εχουνε καποιο rtmp url που streamαρει κατευθειαν στο media player της συσκευης ή επιλογη να το κατεβασεις.

• Like 1
Δημοσ.

Αν και τώρα τα Windows Phone γίνονται Windows 10,

οπότε το όποιο θέμα με το flash θα λυθεί με τον καλύτερο τρόπο από οποιοδήποτε άλλο λειτουργικό.

Δημοσ.

/fun mode on

Πίπες οπότε θα πάρω γραμματέα ή εργάτρια

*απο το σκετς Γιαννη Ζουγανέλη με το τρακτέρ και τις εργάτριες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Γεια χαρά σε ολους.

Θελω να παω σε κανα ταμπλετακι windows ,σχετικά χαμηλού κόστους.

Όμως ακομα δεν ξέρω αν εχει ωριμάσει το λειτουργικό.

Ειμαι μαθημένος με android γενικώς ,που θεωρω οτι κανει κυριολεκτικά τα πάντα αλλα εχει γίνει πια παρα πολυ βαρύ ,τετραπυρηνο με 2g ram εχω και πάλι αγκομαχαει καμια φορα.

Οποτε το ερώτημά μου ειναι:

Η χρήση που κανω ειναι 80% σερφαρισμα ,και τα ρέστα ταινιες και παιχνίδια.

Και εδω ερχόμαστε στο κρίσιμο ερώτημα:

Τι γινεται με τα σαϊτ που εχουν πολυ flash ;

Βλέπω πολλα βιντεακια γενικώς στο sportfm πχ η σε ειδησεογραφικά σαϊτ ,που δεν ειναι σε YouTube.

Υπάρχει κατι άλλο που δεν εχω σκεφτεί και ΔΕΝ κάνουν τα windows mobile;

Aλλα τα windows στα smartphones(WP8.x) και αλλα τα windows στα tablets(Windows 8,x & RT).

Τα windows στα tablets ειναι τα windows(8.x& τα επερχομενα 10) που εχουμε στα pc&laptop μας,εκτος απο τα tablets που εχουν arm soc(ελπιζω να ξερεις τι ειναι αυτο),που αυτα λεγονται windows RT και δεν τρεχουν τα exe αρχεια των windows 7 και desktop 8.x/10 .

Περισσοτερα εδω!

Ποσωπικα θα σου προτινα,να περιμενεις το Android L και να το περασεις στη συσκευη που εχεις,να δεις πως ρολλαρει και μετα κοιτας για εναλλακτικη.

Απο αναφορες και απ'εδω στο φορουμ, φαινεται οτι το L θα τρεχει smoothατα και σε μονοπυρινα με 512MB ram,οποταν με 4πυρινο και 2GB ram,θα παει ανεμος.

Flash για windows phone ή windows rt δεν υπαρχει.

H RT υποστηριζει κανονικα flash player και την τελευταια εκδοση μαλιστα(για CV list sites=αυξανονται συνεχως και για  non-CV list sites ενεργοποιηται manual )!

Γι'αυτο παιζει η περιπτωση να αποκτησουν flash υποστηριξη τα wp κινητα,μετα την συγχωνευση των wp με τα RT(που προσωπικα δε θελω να γινει,γιατι προβλεπω μεγαλη μπουρδελο κατασταση τοσο στα WP,οσο και στα RT tablets).

Επεξ/σία από ektor7
  • Like 1
Δημοσ.

Ωπα! Δεν ηξερα οτι τα rt παίζουν flash!

Αφου ειναι σε arm soc ,πως και δεν εχει γίνει καμια μοντα σε κινητά ;

Πολυ καλη φαση πάντως  ,θεωρούσα οτι τα rt εχουν τα κουσούρια κι απο τους δυο κοσμους και διαψεύδομαι...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...