Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλήμερα παιδιά? Σημερα μου ήρθε ο λογαριασμος μου ηλεκτρονικα οπως τον εχω στη CYTA.

το  συμβολαιο μου εληγε 16 αυτου του μηνα,και πληρωνα 19 ευρω το μηνα για 8αρα γραμμη.

ανανέωσα τηλεφωνικα ,για 16 ευρω το μηνα 24αρα γραμμη.

ο λογαριασμος μου ομως ηρθε 19 ευρω για αυτο το μηνα. 

Αφου το συμβολαιο μου λήγει 16 του μηνα δεν έπρεπε το μισο μηνα να το πληρώσω σε αυτο που αντιστοιχοι απο τα 19 ευρω,και τον αλλο μισο απο τα 16 ευρω?

θα ηθελα να μου πειτε γνωμες και αν εχει καποιος ,τετοιο παρομοιο περιστατικό  

Δημοσ.

Ο λογαριασμός συνήθως αφορά τον προηγούμενο μήνα. Λογικά από τον επόμενο θα σου έρχεται κανονικά με το νέο ποσό

Δημοσ.

Όχι φίλε μου. Ο λογαριασμος που πληρώνεις πάντα, είναι για το μήνα που έρχεται....

Πως είναι για τον μήνα που έρχεται? Πρώτα πρέπει να καταναλώσεις και μετά να πληρώσεις τον χρόνο που ξόδεψες. Αλλιώς πως θα ξέρουν πόσα πρέπει να πληρώσεις? Έτσι δεν είναι ή έχω μπερδευτεί?! Κάτι λογαριασμούς που κοιτάω τώρα πάντως χρεώσεις του μήνα που πέρασε έχουν...

Δημοσ.

Ο λογαριασμός από κάθε πάροχο μπορεί να έχει 2 χρεώσεις, ανάλογα τις υπηρεσίες και το πακέτο που ισχύει.

Η μία αφορά το πάγιο της υπηρεσίας DP που πάντα προπληρώνεται και η άλλη τυχόν επιπλέον χρεώσεις (π.χ. κλήσεις) που αφορά τον προηγούμενο μήνα.

@Godian, προφανώς ο λογαριασμός εκδόθηκε πριν γίνει ενημέρωση του λογιστηρίου για την αλλαγή του προγράμματος.

Στον επόμενο λογαριασμό θα γίνει η εκκαθάριση, αφαιρώντας αναλογικά το ποσό για τις μέρες του μήνα που ξεκίνησε η αλλαγή.

Δημοσ.

αυτο που απαντησαν 

για συστημικούς λόγους οι χρεώσεις των νέων προγραμμάτων ξεκινούν κάθε πρώτη του μήνα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...