aposporis Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2014 Καλημέρα. Προσπαθώ να στήσω VPN στο vigor 2700vg ( της altec με τα 25 ευρώ ) ώστε να συνδέομαι από το κινητό μου στο δίκτυο του σπιτιού μου. Ενώ στο κινητό δείχνει να "καλεί" μετά από λίγο λέει "pptp connection down" ενώ στο syslog του vigor βλέπω PPP Start (VPN-0) PPP Closed: LCP Time-out (VPN-0) Έχω δοκιμάσεις διάφορες ρυθμίσεις αλλά τίποτα. Οπότε αν έχετε κάποια πρόταση καλοδεχούμενη.
Επισκέπτης Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2014 VPN android phone με Draytek? Εαν δεν παιζει το pptp δες και το l2tp ή και chap? Το android Τι υποστηρίζει για τα συγκεκριμένα προτόκολο - πόσα bit και τι τυπο encryption Δεν θα σε βόλευε NAT-PAT με port redirection (σε περίπτωση που έχεις υπηρεσία μέσα)? Και κυριότερα γιατί θές να το κάνεις - για training - ή κατι άλλο?
aposporis Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2014 Κυρίως για το κέφι μου το κάνω. Θέλω να συνδέομαι στο draytek και μετά να στέλνω ένα "wake on lan" packet στον υπολογιστή μου. Θα μπορούσα να στήσω κάποιο service στον υπολογιστή αλλά μετά θα πρέπει να τον αφήνω ανοιχτό συνέχεια. Ή να συνδέομαι στο interface του draytek από το internet και να ξυπνάω τον υπολογιστή μέσω αυτού. Αλλά και εκεί θα πρέπει να ανο΄θξω πόρτες ανάλογα με το τι θα τρέχω.
aposporis Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2014 Προσπάθησα με ipsec/l2tp και ενώ δείχνει ότι συνδέεται μετά από λίγο βγάζει timeout.
panoskir Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2014 openvpn δεν εχει το vigor 2700vg;Tο εχω κανει αυτο που περιγραφεις αλλα απο android σε router με openvpn.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα