joakim Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2014 Καλημερα.Φιλος εχει σκοπο να αγορασει tv .Τα χαρακτηριστικα να ειναι: μεχρι 50 ιντσες,100-200 hz,1080.Κατα βαση θα ειναι για ταινιες.Το κοστος ομως οχι μεγαλητερο απο 500ευρω.Δεν τρεχει τιποτε αν δεν ειναι smart-3d κλπ.Για να καταλαβετε εγω εχω μια philips 40αρα του 2010 ,την PFL5605-H/12 και οταν βλεπουμε ταινιες ειναι ικανοποιημενος.Αν προτεινετε καποια, να ειναι τουλαχιστον σαν την δικη μου και αν γινετε καλητερη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cupreti Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2014 εχει μια προσφορα το media markt αδερφε στα 399 εαν δεν κανω λαθος μπες και τσεκαρε το! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
joakim Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2014 Την panasonic λες; θα την τσεκαρουμε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aposporis Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2014 Πήρα πρόσφατα την Toshiba 48L1433DG με 399 από το Κωτσόβολο. Τώρα την έχει στα 499. Έχει καλή εικόνα για την τιμή της και οι 2 ίντσες δεν κάνουν μεγάλη διαφορά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
joakim Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2014 Αν και την toshiba σαν μαρκα την εκτιμω,δεν εχω διαβασει και τα καλυτερα τωρα τελευταια για τις tv της.Οποτε μαλλον οχι toshiba (ισως αδικα)αλλα δεν τον παιρνει να ρισκαρει.Για αυτο ακουμε γνωμες,απο χρηστες,που εχουν στη κατοχη τους tv και ειναι ευχαριστημενοι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostas_dr Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2014 Καλύτερη η panasonic. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
joakim Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2014 Καλύτερη η panasonic. Καλυτερη απο ποια; απο αυτη που εχω εγω; απο την toshiba;μιλας για την προσφορα panasonic; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostas_dr Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2014 Μιλάω για την προσφορά και εννοώ σε σύγκριση με την toshiba. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
joakim Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2014 ok...ευχαριστω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα