mentoras99 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2014 Υπαρχει καπου, ενας offline installer για να κατεβασω;Το προγραμμα ακολουθει τη συνηθισμενη ταση σημερα, κατεβαζεις εναν μικρο installer, και μετα συνδεεται και κατεβαζει απο το νετ το υπολοιπο.Μπορω απο καπου να εχω προσφατη εκδοση (βρηκα μια πολλων ετων-παλια), πληρες πακετο ετοιμο για εγκατασταση, διχως να ζητα internet για να εγκατασταθει;
TheELF Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2014 Δεν έχει νόημα μιας και κάνει συχνά μεγάλα update σε πολλά αρχεία. Αν το κατεβάσεις μια φορά πάντως και το κάνεις εγκατάσταση από εκεί και μετά τρέχει από τον φάκελο του ,δηλαδή μια συμπίεση και όποτε θες το αποσυμπιέζεις και τρέχει.
mentoras99 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2014 Θελω να το βαλω σε ενα pc που προς ωρας, εχει mobile internet. Θα μου πεις, και τι το θες τοτε; Μια στο τοσο, χρειαζεται! Με mobile net ομως, δεν υπαρχει πολυτελεια για πολλα κατεβασματα, οποτε οτι μπορω να βαλω με offline installers θελω να το φροντισω. Αν λοιπον, απο ενα pc που το εχει/τρεχει ηδη, το jdownloader, παω στο program files και συμπιεσω τον φακελο του, μπορω να το παρω οπως ειναι και να το αντιγραψω στο αλλο pc? Ειναι ουσιαστικα portable προγραμμα; Διχως εγγραφες στη registry κλπ Αν ειναι ετσι, με βολευει, γιατι το εχω ηδη εγκατεστημενο αλλου, με πληρες νετ.
TheELF Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2014 Ναι εγώ έτσι το έχω,χύμα σε έναν φάκελο σε δεύτερο διαμέρισμα ,και όποτε κάνω format συνεχίζει να δουλεύει κανονικά.
mentoras99 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2014 Java κλπ που την απαιτει, τα εχει ολα μες στο φακελο του; (απο τη στιγμη που λειτουργει στο ενα pc-και θα το παρω 'πακετο' για το αλλο) Ή πρεπει εγω να την κατεβασω χωριστα, και να την βαλω στο 2ο pc, πριν κανω paste τον φακελο το jdownloader?
TheELF Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2014 Όχι αυτά είναι ξεχωριστά, αρχεία συστήματος ,που πρέπει να γίνουν εγκατάσταση για να τρέξουν σωστά. Αυτά όμως υπάρχουν για κατέβασμα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα