Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά! Πρόσφατα αγόρασα το εν λόγω τροφοδοτικό από το e-shop

http://www.e-shop.gr/coolermaster-b600-b-series-600w-psu-rs600-acabd3-e1-p-PER.807685

http://www.coolermaster.com/powersupply/b-series/b600/

για ένα δεύτερο μηχάνημα που έχω στο σπίτι της κοπέλας μου διότι το παλιό παρέδωσε πνεύμα.

Το πρόβλημά μου είναι ότι είναι εξαιρετικά θορυβώδες, σε σημείο που είναι πολύ ενοχλητικό.

Υποτίθεται ότι έχει silent fan και μάλιστα intelligent fan που αλλάζει τα rpm ανάλογα με τις απαιτήσεις, τη κάθε δεδομένη στιγμή.

Ο ήχος είναι σταθερός και δε μεταβάλλεται καθόλου από τη στιγμή που ανοίγω το pc μέχρι που το κλείνω ανεξαρτήτως χρήσης.

Σημειωτέων  ούτε ακούγονται τριξίματα κλπ, απλά είναι πάρα πολύ δυνατός, σε εκνευριστικό βαθμό.

Το θέμα είναι ότι δε ξέρω τι να κάνω, να το πάω πίσω και να ζητήσω αντικατάσταση με κάποιο άλλο ή είναι φυσιολογικό με το εν λόγω τροφοδοτικό και δε θα το δεχτούν ως πρόβλημα?

Προσωπικά δε το θεωρώ φυσιολογικό να είναι κάνει τόσο θόρυβο και πάντα σε σύγκριση με τροφοδοτικά που είχα σε PCs μου τα τελευταία 15 χρόνια.

Ποια είναι η γνώμη σας? Έχει κάποιος το ίδιο τροφοδοτικό για να παραθέσει την εμπειρία του? Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Δημοσ.

Μπορειτε να το πατε εντος 7 ημερων απο την ημερα αγορας και θα σας το αλλαξουνε χωρις προβλημα.

Δυστυχώς φίλε μου το έχω περίπου ένα μήνα, απλά στην αρχή δε έδωσα πολύ σημασία διότι δε το χρησιμοποιούσα πολύ το εν λόγω μηχάνημα αυτό το διάστημα, οπότε το doa έχει λήξει.

Δημοσ.

ειχα και εγω θεμα με το συγκεκριμενο αλλα αλαξα το fan μονος μο και εφτιαξε. παντως αν το πας πισω σε καλυπτει η εγγυηση θα σου κανουν αλλαγή.

Δημοσ.

ειχα και εγω θεμα με το συγκεκριμενο αλλα αλαξα το fan μονος μο και εφτιαξε. παντως αν το πας πισω σε καλυπτει η εγγυηση θα σου κανουν αλλαγή.

Αν είχες όμως εγγύηση και το κάνεις αυτό, την χάνεις. Δε συμφέρει εκτός και αν σου έχει λήξει.

• Like 2
Δημοσ.

Ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις! Θα το πάω πίσω τελικά για αντικατάσταση και βλέπουμε.

Δημοσ.

Δεν ξερω αν συμβαινει το ιδιο αλλα παρομοιο πτοβλημα μου εβγαζε ενα οταν πιεζοταν το προστατευτικο περιβλημα του συον σνεμιστηρσ..εμπαινε στο κουτι με την πλευρα του ανεμηστηρα κατω να ακουμπαει σε σντοιστοιχο πλεγμα που ειχε το κουτι

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...