aikostas Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2014 Καλησπερα παιδια θα ηθελα να μου πειτε αν γινεται να παιρνω ιντερνετ απο δυο διαφορετικες γραμμες σε εναν υπολογιστη για εχω μεγαλυτερη ταχυτητα πχ σε τορρεντ ευχαριστω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
driftingcris Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2014 γιατι να μην βαλεις απλως πιο δυνατη γραμμη? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
christopher0016 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2014 δωσε μας κανα stats της γραμμης σου vdsl παιζει στην περιοχη σου? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GBorb Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2014 Μπορείς να έχεις όσες γραμμές θέλεις αλλά θα τραβάς πάντα μόνο από την μια καθώς θα συνδέεται με ένα dns κάθε φορά. Μπορείς βέβαια μέσα από virtual λειτουργικά να έχεις ταυτόχρονα όλες τις γραμμές αλλά και πάλι το torrent θα συνδέεται μόνο με μία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aikostas Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2014 βασικα μενει ο θειος μου στο διπλανο σπιτι και ειπα μηπως γινοταν να εκμεταλευτω και τις δυο γραμμες για να εχω καλυτερη ταχυτητα αλλα απ΄οτι καταλαβα χλωμο... ευχαριστω παντως Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jkoukos Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2014 Γίνεται αυτό που θέλεις, είτε με multi wan router, είτε με κατάλληλο λογισμικό σε υπολογιστή με πολλαπλές κάρτες δικτύου. Όμως πρόσθεση της ταχύτητας θα έχεις μόνο με εφαρμογές που ανοίγουν πολλαπλά sockets (π.χ. torrents) ενώ οι άλλες (π.χ. το σερφάρισμα) μόνο από την μία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aikostas Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2014 μπορεις να μου δωσεις πληροφοριες για λυση με τις πολλαπλες καρτες? μπορω πχ να εχω την μια συνδεση με ethernet και την αλλη με ενα ασυρματο στικακι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jkoukos Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2014 Ναι, μπορείς με οποιαδήποτε κάρτα, ενσύρματη, ασύρματη, usb, κλπ. Για τα windows υπάρχει το Connectify Dispatch. Η free έκδοση έχει περιορισμό στην ημερήσια χρήση και η Pro βρίσκεται εύκολα. Υπάρχει και το Network Manager, αλλά δεν το έχω δοκιμάσει για να έχω γνώμη πόσο καλά παίζει. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aikostas Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2014 Σε ευχαριστω πολυ φιλε θα τα δοκιμασω μολις μπορεσω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mythoc Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2014 Το cοnnectify δουλεύει άψογα γιαυτό που θες. το χρησιμοποίησα για αρκετά χρόνια όσο ήμουν φοιτητής. go for it! πρόσφατα ειχε και προσφορά - 70%.. κάτι άκουσα ότι θα ενσωματοθουν παρόμοιες λειτουργίες στα Windows 10. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aikostas Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2014 Ευχαριστω παιδια το connectify δουλεψε μια χαρα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fakiris31 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2014 αν υο κανες να δουλέψει τι ταχύτητα έχεις και τι είχες πριν? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aikostas Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2014 Κατεβαζα με 1.1mb πριν και με το προγραμμα εφτασα το 1.8mb Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rfc Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2014 Και το network manager δουλευει jkouke μια χαρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jkoukos Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2014 ΟΚ, να το έχουμε στα υπόψη, καθώς είναι και ελεύθερο λογισμικό. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα