Προς το περιεχόμενο

2 γραμμες ιντερνετ σε εναν υπολογιστη

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπερα παιδια θα ηθελα να μου πειτε αν γινεται να παιρνω ιντερνετ απο δυο διαφορετικες γραμμες σε εναν υπολογιστη για εχω μεγαλυτερη ταχυτητα πχ σε τορρεντ

ευχαριστω

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Μπορείς να έχεις όσες γραμμές θέλεις αλλά θα τραβάς πάντα μόνο από την μια καθώς θα συνδέεται με ένα dns κάθε φορά. Μπορείς βέβαια μέσα από virtual λειτουργικά να έχεις ταυτόχρονα όλες τις γραμμές αλλά και πάλι το torrent θα συνδέεται μόνο με μία.

βασικα μενει ο θειος μου στο διπλανο σπιτι και ειπα μηπως γινοταν να εκμεταλευτω και τις δυο γραμμες για να εχω καλυτερη ταχυτητα αλλα απ΄οτι καταλαβα χλωμο...

ευχαριστω παντως

Γίνεται αυτό που θέλεις, είτε με multi wan router, είτε με κατάλληλο λογισμικό σε υπολογιστή με πολλαπλές κάρτες δικτύου.

Όμως πρόσθεση της ταχύτητας θα έχεις μόνο με εφαρμογές που ανοίγουν πολλαπλά sockets (π.χ. torrents) ενώ οι άλλες (π.χ. το σερφάρισμα) μόνο από την μία.

μπορεις να μου δωσεις πληροφοριες για λυση με τις πολλαπλες καρτες?

μπορω πχ να εχω την μια συνδεση με ethernet και την αλλη με ενα ασυρματο στικακι?

Ναι, μπορείς με οποιαδήποτε κάρτα, ενσύρματη, ασύρματη, usb, κλπ.

Για τα windows υπάρχει το Connectify Dispatch. Η free έκδοση έχει περιορισμό στην ημερήσια χρήση και η Pro βρίσκεται εύκολα.

Υπάρχει και το Network Manager, αλλά δεν το έχω δοκιμάσει για να έχω γνώμη πόσο καλά παίζει.

• Like 1

Το cοnnectify δουλεύει άψογα γιαυτό που θες. το χρησιμοποίησα για αρκετά χρόνια όσο ήμουν φοιτητής. go for it! πρόσφατα ειχε και προσφορά - 70%.. κάτι άκουσα ότι θα ενσωματοθουν παρόμοιες λειτουργίες στα Windows 10.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...