Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας παιδιά,

Όπως λέει και ο τίτλος έχω ένα παράξενο πρόβλημα με την σύνδεσή μου.

Χρησιμοποιώ μια κάρτα Tp link w722n (κρεμασμένη από το παράθυρο) για να μπαίνω στο δίκτυο της εστίας μου καθώς είμαι στον 6ο και δεν πιάνει αλλιώς. Χθες παρέλαβα και ξεκίνησα να χρησιμοποιώ ένα xiaomi mini router ώστε να μπορώ να εκπέμπω το ίντερνετ από τον υπολογιστή στο δωμάτιο για να μπαίνω και από το κινητό. 

Στην αρχή όλα καλά αλλά κάποια στιγμή υπήρξε αποσύνδεση από το δίκτυο και έκτοτε αν και το δίκτυο το εντοπίζω κανονικά δε μπορώ να συνδεθώ.

Άλλαξα κάρτα δοκίμασα με μία ;Alfa που έχω στην αρχή όλα καλά και μετά πάλι το ίδιο, δοκίμασα και με μια level one (καλά πόσες έχεις ρε θα πείτε....)  και πάλι το ίδιο πιάνει στην αρχή και μετά αποσύνδεση και μετά όχι ξανά σύνδεση

Οι κάρτες δουλεύουν και το δίκτυο δείχνει να είναι εντάξει απλά δεν συνδέονται σε αυτό οι συγκεκριμένες κάρτες.

Εικάζω ότι μπορεί να φταίει το mini router της xiaomi καθώς τόσο καιρό δεν είχα πρόβλημα. Το απεγκατέστησα αλλά δεν είδα διαφορά

Έχω κανει απεγκατάσταση και ξανά εγκατάσταση των drivers των καρτών αλλά τίποτα.

Δοκίμασα επίσης επαναφορά του υπολογιστή σε παλαιότερη ημερομηνία αλλά και πάλι χωρίς αποτέλεσμα...

Τι στο καλό φταίει, τι μπορώ να κάνω... ;;

Δημοσ.

Για δοκίμασε να τους αλλάξεις MAC στην κάρτα (υπάρχει πρόγραμμα macchanger απο win που αλλάζεις) μπας και σε αφήσει (για την περίπτωση που σε κλειδώνει κάποιος διαχειριστής απ'έξω). 

Δημοσ.

Σε ευχαριστώ, όντως δούλεψε... αλλά δε μπορώ να καταλάβω γιατί συμβαίνει αυτό αφού το δίκτυο είναι κοινόχρηστης φύσης, γιατί να με πετάει έξω δλδ....

Δημοσ.

Καλημέρα.

Το γιατί σε κλειδώνουν απ'έξω πρέπει να το ρωτήσεις κάτω, σε αυτόν που διαχειρίζεται το δίκτυο, είτε αυτός σε πετάει έξω είτε κάποιος που έχει μάθει τους κωδικούς και για τον Α ή Β λόγο δεν σε θέλει μέσα.

Ένας λόγος πάντως για να σε κλειδώσουν απ'έξω θα ήταν άμα έπινες το αίμα του δικτύου... Άμα κατεβάζεις όλη μέρα torrent και βλέπεις Youtube HD τότε γονατίζεις όλη την σύνδεση, δοκίμασε να βάλεις ένα netlimiter στο pc σου στα 100kb up και down να δεις άμα σε κλειδώσει πάλι. Βέβαια όλα αυτά υποθέσεις είναι, πρέπει να πας κάτω να ρωτήσεις γιατί σε κλειδώνουν και άμα δεν το κάνουν αυτοί πες τους να αλλάξουν κωδικούς...

Δημοσ.

Επειδή πιάνω σχετικά οριακά δεν μπορώ να κατεβάζω ή  να βλέπω βιντεάκια (αν τύχει να δω κανένα το βλέπω στην πιο χαμηλή ανάλυση και κάνω το σταυρό μου να φορτώσει.)  δε ξέρω τι ακριβώς παίζει, σήμερα ας πούμε έμπαινα κανονικά και μετά συνδεόταν αλλά με περιορισμένη συνδεση, χωρίς ίντερνετ δλδ...

Δημοσ.

Βάλε την άλφα και πέτατην απο το παράθυρο, δεν μπορείς να κάνεις κάτι παραπάνω... Μετά πρέπει να τους πεις είτε να αυξήσουν την ισχύ του AP είτε να βάλουν δεύτερο στον όροφό σου ή πιο κοντά στο παράθυρο που είναι απο κάτω σου για να πιάνεις καλύτερα.

Δημοσ.

Η Tp link πιάνει καλύτερα ,πράγμα που με βάζει σε σκέψεις για το αν η Alfa είναι αυθεντική.... Η Alfa εμφανίζει περισσότερες γραμμές σήμα σε σχέση με την TP link για τα ίδια δίκτυα αλλά η με τη tp link πιάνω μεγαλύτερες ταχύτητες... (παρόλο που η Tp link εμφανίζει σήμα 52 % και η Alfa 80%) (Η κεραία είναι η ίδια σταθερή και στο ίδιο σημείο και απλά αλλάζω την κάρτα με την οποία την συνδέω). Από έμπιστο πωλητή την είχα πάρει, έχει ολά τα αυτοκόλλητα κλπ τι να πω...

Πάντως σκυλί η tp link μου έχει πέσει από τον 3ο όροφο (2 φορές νομίζω) την έχω αφήσει έξω στη βροχή (μιλάμε για καταιγίδα) και δουλεύει ακατάπαυστα  (δουλεύει και σε Backtrack)... και όλα αυτά για 9 ευρώ...τους βγάζω το καπέλο...

Δημοσ.

Τον απο κάτω σου στον 2ο ή στον 1ο τον ξέρεις; Για να βάλεις εκεί ένα repeater άμα είναι... Καλύτερα θα πιάνεις... Ή αν το βάλεις στον διάδρομο μόνος σου; Αλλά παίζει να στο τσιμπήσουν έτσι... 

Οι άλφα έχουν ισχύ αλλά δεν ξέρω απο ευαισθησία, νόμιζα ήταν καλές και εκεί... Μπορεί το άλλο τσιπάκι βέβαια να είναι καλύτερο... Όπως και να έχει αφου η άλλη έχεις καλύτερη ταχύτητα την κρατάς :P Τώρα το γνήσια άλφα ή μη γνήσια είναι πονεμένο κεφάλαιο :P Μην το ψάξεις καν....Οι περισσότερες πάντως απομιμήσεις είναι.

Δημοσ.

Μιας και δείχνεις γνώστης θα σου πω και κάτι ακόμα για να γελάσεις - προβληματιστείς.... όταν στο δωμάτιο ανάβω ή σβήνω το φώς ή κάποια ηλεκτρική συσκευή (με τον ανεμιστήρα το παρατήρησα κυριως)  Η tp link κάρτα κλείνει στιγμιαία (κάνει τον ήχο της απσύνδεσης ο υπολογιστής) και μετά συνδέεται ξανά.... Και δεν έτυχε μια φορά, άμα κάτσω στο διακόπτη και τον αναβοσβήνω το ίδιο κάνει και η κάρτα στον υπολογιστή.... weird...

Δημοσ.

Στο κάνει αυτό ο υπολογιστής και στα στικάκια όταν τα έχεις απάνω; Δηλαδή σε οποιαδήποτε USB συσκευή;  

Λογικά πάντως είναι θέμα τροφοδοσίας... Άμα έχεις λάπτοπ βγάλε το απο το ρεύμα και με την μπαταρία δες αμα σου κάνει τα ίδια, άμα είναι πύργος σιγουρέψου οτι τον έχεις σε πρίζα σούκο και γράψε μια το τροφοδοτικό που έχει εδώ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...