speedy23 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2014 Αγορασα το παραπανω μοντελο χθες. Ισως ειναι η αλλαγη της οθονης και ημουν συνηθισμενος με την προηγουμενη οθονη (μια Samsung widescreen αλλα οχι LED) αλλα μου φαινεται αρκετα bright. Επαιξα με τις ρυθμισεις λιγο, κατεβασα το brightness αλλα δεν βλεπω μεγαλη διαφορα. Πολυ "λευκο". Eιναι γενικα ετσι οι Samsung? Καμια συμβουλη?
solution1 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2014 Το contrast είναι για το λευκό. Το brightness είναι για το μαύρο.
IzoneR_Gaming Development Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2015 Αγορασα το παραπανω μοντελο χθες. Ισως ειναι η αλλαγη της οθονης και ημουν συνηθισμενος με την προηγουμενη οθονη (μια Samsung widescreen αλλα οχι LED) αλλα μου φαινεται αρκετα bright. Επαιξα με τις ρυθμισεις λιγο, κατεβασα το brightness αλλα δεν βλεπω μεγαλη διαφορα. Πολυ "λευκο". Eιναι γενικα ετσι οι Samsung? Καμια συμβουλη? Φιλε μου για σου,αν και λιγο αργα μιας και ειδα το θεμα σου μολις τωρα θα σου πω οτι εχω και εγω την οθονη σου (ΑΛΛΑ ΔΟΞΑ ΤΟ ΘΕΟ τη πηρα σαν δευτερο monitor)η οθονη εχει τοσο bright που αν βαλεις ενα εντελως μαυρο φοντο νομιζεις οτι εχεις βαλει photo της NASA απο το συμπαν την ωρα που βρεχει αστρικο φως...τελικα μεχρι και στα -150ευρω η lg ειναι μονοδρομος η samsung πρεπει να βαλει πολλα στη τσεπη για να βγαλει κατι σεβαστο(οπως αντιστοιχα ισχυει με το main μου monitor "syncmaster bx2331@~300εουρος" που κλεινει τετραετια και ομοιο δεν εχουν δει τα ματια μου.Αλλα guys για main monitor μακρια για second και αν θες ντε και καλα samsung στα 100εουρος καπως το περνει το ποταμι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα