Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.

Το πιστεύω κυρίως επειδή δεν υπάρχει καμία άλλη εξήγηση που να στέκει λογικά.

Νομιζεις.

iVHfwLc.gif

• Like 4
  • Απαντ. 59
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Καλό θα ήταν πάντως να μάθουμε όλη την ιστορία για το πως και απο που διέρευσαν.

Τι σημασία έχει; Εμείς ακολουθούμε σωστές πρακτικές online ασφάλειας κι αυτά ας διέρρευσαν από όπου θέλουν.

Παράδειγμα επειδή το έχω μπροστά μου: πριν 1 ώρα πήγα ταχυδρομείο και μου είπαν ότι πρέπει να τυπώσω κάτι για να κάνω τη δουλειά που ήθελα. Δεν έχω άλλο τρόπο να τυπώσω πέρα από το να πάω σε παρακμιακό internet cafe. Το PDF το έχω στο κινητό και βέβαια στο gmail, όπου είναι ενεργοποιημένο και 2FA.

Παρόλα αυτά γύρισα σπίτι για να κάνω ένα throwaway account όπου θα μου κάνω mail αυτό το PDF και θα μπω εκεί για να τυπώσω από το net cafe. Ακόμα και με 2FA δε βάζω σε άκυρο υπολογιστή ούτε το passphrase μου (25 χαρακτήρες, 4 λέξεις σε δύο γλώσσες) ούτε συνδέω το κινητό μου.

Υπερβολικό; Μπορεί. Αλλά δε με απασχολεί πού μπήκε ποιός και τι βρήκε μέσα, γιατί σίγουρα δεν ήταν δικό μου.

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.

πρέπει να αλλάξουμε password τώρα δηλαδή? Γιατί βαριέμαι απίστευτα αυτή τη στιγμή να μπαίνω στη διαδικασία, όσο γρήγορη και αν είναι :P

Νop, δεν υπαρχει τετοια ενδειξη μεχρι τη στιγμη που μιλαμε.

Αλλαζεις κωδικο με την λογικη του "των φρονιμων τα παιδια..". Κατα τ αλλα εαν ο λογαριασμος σου εχει προβλημα, το Dropbox εχει ηδη κανει reset τον κωδικο σου, σου εχει στειλει απολογητικο email και μαζι δωρο 1 χρονο συνδρομη για την ενοχληση που σου προκαλεσε.

• Like 1
Δημοσ.

Νop, δεν υπαρχει τετοια ενδειξη μεχρι τη στιγμη που μιλαμε.

Αλλαζεις κωδικο με την λογικη του "των φρονιμων τα παιδια..". Κατα τ αλλα εαν ο λογαριασμος σου εχει προβλημα, το Dropbox εχει ηδη κανει reset τον κωδικο σου, σου εχει στειλει απολογητικο email και μαζι δωρο 1 χρονο συνδρομη για την ενοχληση που σου προκαλεσε.

Να ελπίζω δηλαδή να μου χακάρουν το account! :D

Δημοσ.

Συμβαίνει σε όλους πάντα -τόσο απλά.Και όλοι βλέπουν το ποτήρι μισοἀδειο ή μισογεμάτο -ανάλογα με το Impact που θέλουν να πετύχουν ή το κομμάτι της πληροφορίας που θέλουν να πλασάρουν.

Απο την άλλη για να μην γαυγίζουμε με/σε ξένες πλάτες και για όσους απο εμάς θέλουμε και φυσικά μπορούμε στήνουμε owncloud στο σπίτι και καταπιανόμαστε εμείς με το backup/maintenance/security/configuration/bandwidth και πάσεις φύσεως τεχνικές -και όχι μόνο- λεπτομέρειες που συνδέονται ή απορέουν απο μια δυκτιακή υπηρεσία και το κάνουμε μόνοι μας , στον χώρο μας με τον εξοπλισμό μας.

Τόσο απλά.......

Δημοσ.

Ελεος λίγο με τα owncloud, λες και έχετε τα uber impenetrable συστήματα με cisco firewalls πάνω. Αν ξεκινήσει κανένα ζόρικο port scanning, θα χυθεί αίμα απ' τα ledακια του router και θα ψάχνεστε μην είναι κανένα θαύμα της μεγαλόχαρης. :P

...και με 100Kb/s download? καλύτερα κουβαλιούνται σε stickάκι.

• Like 5
Δημοσ.

Ελεος λίγο με τα owncloud, λες και έχετε τα uber impenetrable συστήματα με cisco firewalls πάνω. Αν ξεκινήσει κανένα ζόρικο port scanning, θα χυθεί αίμα απ' τα ledακια του router και θα ψάχνεστε μην είναι κανένα θαύμα της μεγαλόχαρης. :P

...και με 100Kb/s download? καλύτερα κουβαλιούνται σε stickάκι.

χαχαχαχαχα.... εκλαψα..θεος

• 2 εβδομάδες αργότερα...
  • Moderators
Δημοσ.

Και 10 μερες μετα, για να λεμε και του στραβου το δικιο, δεν υπηρξε ποτέ προβλημα hacking/leak απο το Dropbox και οπως εκανε μπαμ απο την αρχη καποιος πονταρε στην ευπιστια που διακατεχει το internet για να κανει μια αρπαχτη σε bitcoins.

Nothing to see here, move along.

• Like 1
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Είχα εκτός από τα 8gb που απέκτησα με invities , άλλα 50 από την αγορά του galaxy s3 . Ο χώρος που χρησιμοποιούσα ήταν 12gb .

Μου ήρθε μήνυμα πως λήγουν και θα μείνω με 7,9b για την ακρίβεια και εάν θέλω να αναβαθμίσω επί πληρωμή .

Δεν το έκανα μεταφέροντας κάποιους φακέλλους (σύνολο 8gb) στο onedrive . Σήμερα που έληξε το δώρο των 50 , μου έστειλαν μήνυμα πως πλέον έχω μόνο 14gb  . Είναι εντελώς απαράδεκτοι , μπορούσαν να γράψουν στο πρώτο μήνυμα πως θα μείνω με 14  και όχι να με κάνουν να μεταφέρω σε άλλο cloud τόσα αρχεία . Ας τα χαίρονται τώρα μιας και έτσι το θέλησαν σκεπτόμενοι πονηρά .

• Moderators
Δημοσ.

Είναι εντελώς απαράδεκτοι , μπορούσαν να γράψουν στο πρώτο μήνυμα πως θα μείνω με 14  και όχι να με κάνουν να μεταφέρω σε άλλο cloud τόσα αρχεία . Ας τα χαίρονται τώρα μιας και έτσι το θέλησαν σκεπτόμενοι πονηρά .

Καθολου πονηρα, καθολου απαραδεκτοι:

Select Samsung devices are eligible to receive 48 GB for two years, including:

Btw, τι σχεση εχει με το θεμα του thread?

• Moderators
Δημοσ.

Φαντάζομαι, εκεί κάποια παράταση (και ξανά και ξανά), δεν παίζει σαν σενάριο.

Ποιο?

Δημοσ.

Καθολου πονηρα, καθολου απαραδεκτοι:

Btw, τι σχεση εχει με το θεμα του thread?

Το πονηρά (λάθος μου που δεν το ξεκαθάρισα ) το έγραψα διότι θα μπορούσαν να γράψουν πως μετά την λήξη (ήξερα πως είναι για δύο χρόνια τα 48gb) θα μου μείνουν 14 όπως και έγινε . Αυτοί έγραψαν στο e-mail 7,9gb (δηλαδή τα αρχικά συν τα bonus από τα invites) ίσως για να αναβαθμίσω . Μόλις είδαν πως δεν το έκανα μου έδωσαν 14 , αύξηση που περίμενα να γίνει κάποια στιγμή από την ημέρα που ανακοίνωσαν ανταγωνιστικά cloud 30gb . 

Η αναζήτηση για dropbox με έβγαλε στο παρόν thread και είπα να το βάλω εδώ , εάν υπάρχει κάποιο πιο αρμόδιο παρακαλώ ας μεταφερθεί , ευχαριστώ .

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...