Προς το περιεχόμενο

Vero Tablet W8i και W10i με Windows 8 και ενδιαφέρουσες τιμές

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Mεχρις στιγμης προβλημα με ελληψη ram δεν συναντησα με το T100.

Δεν εχω αλλο pc/laptop εδω και 11μηνες,οποταν ειναι το κυριο pc μου και μεσα σε αυτους τους μηνες εχω τρεξει και ενα σορο προγραμματα που τρεχω γενικα.

Απλα δεν ειμαι ουτε μουσικος,ουτε γραφιστας κ.τ.λ.,αλλα κανω την ειδικοτητα μου,λογικο να μην χρειαζομαι ζορικα προγραμματα περα απο αυτα που θα συναντησει ενας απλος χρηστης και αυτος που γραφει τις μελετες και τις εργασιες του στα ms office!

Αυτη ειναι η δικη μου εμπειρια.Αν ειχα θεματα με το performance και το hardware γενικα,θα ειχα φυγει απο τωρα,για tablet τυπου surface pro με icore!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Πληκτρολογιο παιζει; Αν ναι τοτε vfm of course! ...αν όχι...asus transformer still rules greek 10 inch win tablets!

ναι γιατί €139 - 70 ευρω που εχει η συνδρομή του office  δεν έιναι αρκετά value for money για τα γούστα μας....

ρωτάω εδώ και πόσο καιρό αν όλα αυτά τα win tablets σηκώνουν εξωτερικές κάρτες ήχου αλλά κανείς δεν μου έχει απαντήσει.

το συγκεκριμένο λέει έχει μια full size usb 2 θύρα και αν αντέχει την native instruments traktor dj 2 το πήρα.

Οι απαιτησεις παντως για win για το λογισμικο δεν ξερω κατα ποσο σε καλυπτουν. 

Windows 7 or 8 (latest Service Pack, 32/64 Bit), 2.0 GHz Intel Core 2 Duo or AMD Athlon 64 X2, 2 GB RAM (4 GB recommended)

Εγώ πάντως στο onda μου (με παρόμοια χαρακτηριστικά) έχω θέμα με τον chrome. Τρώει το 75% της μνήμης και αυτό κάνει να κλείνουν και οι Metro ui εφαρμογές. Ξέρω ότι δεν φταίει το tablet για αυτό, απλά λόγο του ότι είναι windows 8.1 κανονικά έχω την απαίτηση να είναι ένα αδύναμο λαπτοπ στο χέρι και όχι να κάνω περιορισμους 

Ερρμμ το προβλημα και το λάθος παντως το εχετε εσεις οι χρήστες πρώτα απο ολα. Ολοι σας... μα ολοι ομως, πατε και επιλεγετε Win Tablet επειδη εχουν Windows! Δεν βγαινετε στο metro interface. Πατε στο κλασσικο win interface, πετατε εφαρμογες (βγαζοντας τα ματια σας βεβαια) και προσπαθειτε να το δουλεψετε απο εκει με οτι συνεπειες φυσικα εχει αυτο (το μηχανακι ειναι πολυ λιγο ουτως η αλλως για κατι αλλο περαν του tablet interface για το οποιο σχεδιαστηκε.

Απο εκει και περα... το μηχανακι με το 1GB ram ειναι απλα LOL. Οι τιμές τους ειναι 3χ LOL. Το να μου πουλας το φασόν κινεζια οσο μου πουλάνε οι επωνυμοι κατασκευαστες δικες τους σοβαροτερες υλοποιησεις... ειναι θρασος.

• Like 1

Ερρμμ το προβλημα και το λάθος παντως το εχετε εσεις οι χρήστες πρώτα απο ολα. Ολοι σας... μα ολοι ομως, πατε και επιλεγετε Win Tablet επειδη εχουν Windows! Δεν βγαινετε στο metro interface. Πατε στο κλασσικο win interface, πετατε εφαρμογες (βγαζοντας τα ματια σας βεβαια) και προσπαθειτε να το δουλεψετε απο εκει με οτι συνεπειες φυσικα εχει αυτο (το μηχανακι ειναι πολυ λιγο ουτως η αλλως για κατι αλλο περαν του tablet interface για το οποιο σχεδιαστηκε.

Απο εκει και περα... το μηχανακι με το 1GB ram ειναι απλα LOL. Οι τιμές τους ειναι 3χ LOL. Το να μου πουλας το φασόν κινεζια οσο μου πουλάνε οι επωνυμοι κατασκευαστες δικες τους σοβαροτερες υλοποιησεις... ειναι θρασος.

Ναι βρε τωρα βγηκαν τα netbook και ξαφνικα δε μας κανει στις δεκα ιντζες τα windows στo desktop και μας βγαινου τα ματια!!! :lol:

Αντε τραβα στο android σου και οποιος δε μπορει να δουλεψει τα windows tablet ειτε στο metro ui ειτε στο desktop,υπαρχουν και αλλου πορτοκαλιες...και μηλιες! ;)

Εγώ πάντως στο onda μου (με παρόμοια χαρακτηριστικά) έχω θέμα με τον chrome. Τρώει το 75% της μνήμης και αυτό κάνει να κλείνουν και οι Metro ui εφαρμογές. Ξέρω ότι δεν φταίει το tablet για αυτό, απλά λόγο του ότι είναι windows 8.1 κανονικά έχω την απαίτηση να είναι ένα αδύναμο λαπτοπ στο χέρι και όχι να κάνω περιορισμους 

Ποση ram εχεις?

Γιατι σε 2gb μια χαρα κουμανταρει αν χρειαστει τον chrome,που εχει καταντησει να ειναι ο ΠΙΟ βαρυς και απαιτητικος σε ram/cpu,σχεδον απ'ολους τους browsers!!!

Και οταν λες κλεινουν οι εφαρμογες μετρο,εννοεις αυτες που ειναι suspended στο background και οχι οταν παιζουν,ετσι?  

Mε τον ie&FF εχεις προσεξει κατι παρομοιο να συμβαινει?

Και τότε γιατί πήρα full windows tablet; για να έχω τις εφαρμογες του metro ui; Αν ήθελα κάτι κουτσό θα πήγαινα σε android tablet. Και αν ήθελα κάτι πολύ πιο κουτσό αλλά όμορφο θα πήγαινα σε ipad

Χαίρω πολύ ότι δεν μπορώ να παίξω skyrim στο atom tablet αλλά ένα gmail tab, με κάνα gazzetta, insomnia κτλ να μου κλείνει τον chrome τότε όχι, δεν μου αρκούν τα 2gb.

Ούτε browser πρόκειται να αλλάξω για το tablet και μόνο. 

Και τότε γιατί πήρα full windows tablet; για να έχω τις εφαρμογες του metro ui; Αν ήθελα κάτι κουτσό θα πήγαινα σε android tablet. Και αν ήθελα κάτι πολύ πιο κουτσό αλλά όμορφο θα πήγαινα σε ipad

Χαίρω πολύ ότι δεν μπορώ να παίξω skyrim στο atom tablet αλλά ένα gmail tab, με κάνα gazzetta, insomnia κτλ να μου κλείνει τον chrome τότε όχι, δεν μου αρκούν τα 2gb.

Ούτε browser πρόκειται να αλλάξω για το tablet και μόνο. 

Go to android ή χωσε το χερι βαθια στη τσεπη για surface pro,αν δεν σε φτανει ο bay trail με τα 2 gb ram και δεν αποχωριζεσαι τον chrome!

That's  the deal my dear! :devil:

Εμεις που δεν εχουμε θεματακια με την μνημη και δεν αγοραζουμε tablet και laptop με βαση τον browser,την βγαζουμε και με το Ondaκι!

Go to android ή χωσε το χερι βαθια στη τσεπη για surface pro,αν δεν σε φτανει ο bay trail με τα 2 gb ram και δεν αποχωριζεσαι τον chrome!

That's  the deal my dear! :devil:

Εμεις που δεν εχουμε θεματακια με την μνημη και δεν αγοραζουμε tablet και laptop με βαση τον browser,την βγαζουμε και με το Ondaκι!

Κοίτα, πιστεύω ότι είναι θέμα χρόνου να λυθεί το πρόβλημα μου, κάτι θα κάνουν. Ούτε πρόκειται να το αφήσω για αυτόν τον λόγο, απλά κάνω μία διαπίστωση με βάση τα gb ram και τα full windows. 

Αν έχω ανοιχτά μόνο metro ui apps όταν αλλάζω από fb σε viber κτλ δεν κάνει reload. Όταν ανοίγω όμως και τον chrome (που τον έχω βίτσιο μόνο και μόνο επειδή τον χρησιμοποιώ και στο netop, laptop, desktop και τα θέλω όλα συγχρονισμένα όπως συνήθισα) τότε όλα ξανά φορτώνουν

Για τα λεφτά του δεν υπάρχει θέμα ξανά λέω. Απλά κάπου με χαλάει γιατί θέλω full desktop στο χέρι για απλά πράματα πάντα. Για τα υπόλοιπα εχω το oneplus one. 5.5" mini tablet είναι και αυτό

Κοίτα, πιστεύω ότι είναι θέμα χρόνου να λυθεί το πρόβλημα μου, κάτι θα κάνουν. Ούτε πρόκειται να το αφήσω για αυτόν τον λόγο, απλά κάνω μία διαπίστωση με βάση τα gb ram και τα full windows. 

Αν έχω ανοιχτά μόνο metro ui apps όταν αλλάζω από fb σε viber κτλ δεν κάνει reload. Όταν ανοίγω όμως και τον chrome (που τον έχω βίτσιο μόνο και μόνο επειδή τον χρησιμοποιώ και στο netop, laptop, desktop και τα θέλω όλα συγχρονισμένα όπως συνήθισα) τότε όλα ξανά φορτώνουν

Για τα λεφτά του δεν υπάρχει θέμα ξανά λέω. Απλά κάπου με χαλάει γιατί θέλω full desktop στο χέρι για απλά πράματα πάντα. Για τα υπόλοιπα εχω το oneplus one. 5.5" mini tablet είναι και αυτό

Ειναι θεμα της google να φτιαξει τον browser της.Τι καθεσαι και τα χωνεις στα windows που σε ολα τα αλλα με 2gb ram ρολαρει μια χαρα?

Μεχρι και ο FF εχει γινει πολυ πιο ελαφρης απο τον chrome,που σε λιγο ουτε τα 4gb δε θα τον φτανουν!

Εγω ειμαι 11 μηνες μονο με το T100 και ολη μερα στο desktop την βγαζω,τι browsing τι xbmc,τις μελετες μου στο office,το champions league στο flash player/sopcast ,το popcorn για steaming ταινιες και σειρες,τα torrents(αυτο το εχω σε metro,οπως και το skype&viber).

Τι αλλο εχω ξεχασει?

Ααα μεχρι και το free fifa world(desktop) παιζω που και που και το asphalt8&gt racing2(metro).

Και να μην ξεχασω οτι εχω ορισει ενα καρο keyboard shortcuts και mouse features(οπως ειναι το mouse hover)  σε multitouch gestures(2,3,4&5 δακτυλα) οταν ειμαι μονο με το tablet για να κανω την ζωη μου πιο ευκολη.

Τι αλλο πιστευεις οτι μου λειπει,για ενα φτηνιαρικο netbook που ειναι και ενα δυνατο tablet?

Φυσικα στην δικη μου περιπτωση που δεν εχω ουτε desktop,ουτε αλλο laptop,θα επρεπε να ειχα ενα τυπου surface pro 3(12-13" και icore),αλλα με εχει φαει η ιδιοτροπια και το περιμενε κατι καλυτερο!!! :-(

Ειναι θεμα της google να φτιαξει τον browser της.Τι καθεσαι και τα χωνεις στα windows που σε ολα τα αλλα με 2gb ram ρολαρει μια χαρα?

Μεχρι και ο FF εχει γινει πολυ πιο ελαφρης απο τον chrome,που σε λιγο ουτε τα 4gb δε θα τον φτανουν!

Εγω ειμαι 11 μηνες μονο με το T100 και ολη μερα στο desktop την βγαζω,τι browsing τι xbmc,τις μελετες μου στο office,το champions league στο flash player/sopcast ,το popcorn για steaming ταινιες και σειρες,τα torrents(αυτο το εχω σε metro,οπως και το skype&viber).

Τι αλλο εχω ξεχασει?

Ααα μεχρι και το free fifa world(desktop) παιζω που και που και το asphalt8&gt racing2(metro).

Και να μην ξεχασω οτι εχω ορισει ενα καρο keyboard shortcuts και mouse features(οπως ειναι το mouse hover)  σε multitouch gestures(2,3,4&5 δακτυλα) οταν ειμαι μονο με το tablet για να κανω την ζωη μου πιο ευκολη.

Τι αλλο πιστευεις οτι μου λειπει,για ενα φτηνιαρικο netbook που ειναι και ενα δυνατο tablet?

Φυσικα στην δικη μου περιπτωση που δεν εχω ουτε desktop,ουτε αλλο laptop,θα επρεπε να ειχα ενα τυπου surface pro 3(12-13" και icore),αλλα με εχει φαει η ιδιοτροπια και το περιμενε κατι καλυτερο!!! :-(

δεν τα χωνω. αναφερω οτι δεν μπορω να εχω 100% desktop εμπειρια σε windiws tablet με 2gb ram. Το ειπα εξ αρχης οτι δεν φταινε τα ταμπλετ αλλα ειναι διαφορετικη κατασταση και οι απαιτησεις απο τα android/ipad. Αυτο το πηρα για σοβαρα πραματα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

δεν τα χωνω. αναφερω οτι δεν μπορω να εχω 100% desktop εμπειρια σε windiws tablet με 2gb ram. Το ειπα εξ αρχης οτι δεν φταινε τα ταμπλετ αλλα ειναι διαφορετικη κατασταση και οι απαιτησεις απο τα android/ipad. Αυτο το πηρα για σοβαρα πραματα

Πηρες new generation netbook(με extra tablet δυνατοτητες),αλλα και παλι δε παυει να ειναι netbook.Δεν μπορεις να εχεις 100% desktop εμπειρια,οπως δεν ειχες μεχρι τωρα με netbooks ή τα αδυναμα laptops με περιορισμενη μνημη και αυτο θα επρεπε να το ηξερες απο την αρχη.Δεν αναφερομαι μονο για τον βαρυ chrome(δεν αποτελει αναγκη για ολους) αλλα γενικα. 

Αν τα netbooks μπορουσαν να σου προσφερουν 100% desktop εμπειρια,δε θα υπηρχε καν η αναγκη της δημιουργιας μια αλλης ultraportable  κατηγοριας που λεγεται ultrabooks!Για να τις διαχωρισουν υπαρχουν λογοι και ο κυριος απ'αυτους ειναι το κοστος/τιμη!

Και κατι τελευταιο και κλεινω αυτο το θεμα και αυτο απευθυνεται σε ΟΛΟΥΣ,οσους ενδιαφερονται για windows tablet-υβριδικο!

Πρεπει να μαθουμε να μην δινουμε 500αρες και 600αρες ΜΟΝΟ για συσκευες που εχουν το μηλαρακι στην πλατη,ιδιως οταν εχουμε και την ΑΠΑΙΤΗΣΗ να κανουμε ΣΟΒΑΡΑ πραγματα μ'αυτες !

Επεξ/σία από ektor7

Ναι, έτσι όπως το θέτεις έχεις δίκιο. Απλά πιστεύω ότι ακόμα δεν έχουν ετοιμαστεί οι εταιρίες για τα υβριδικά. Είναι ή στην μία ή στην άλλη άκρη οι εφαρμογές. Ακόμα και έτσι όμως είναι που καλύτερη η έμπειρα για σοβαρή δουλειά σε σχέση με τα ταμπλέτα με αλλα λειτουργικά

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...