Προς το περιεχόμενο

Vero Tablet W8i και W10i με Windows 8 και ενδιαφέρουσες τιμές

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Τα φθηνά Windows 8.x tablets έχουν ξεκινήσει ήδη να κάνουν σιγά σιγά την εμφάνιση τους στην αγορά, με την Oktabit να ανακοινώνει σήμερα δύο νέα μέλη της οικογενείας tabler Vero, με οθόνη 8 και 10.1 ιντσών αντίστοιχα.Αρχικά το Vero Tablet W10i εκτός από την οθόνη 10.1 ιντσών με IPS Panel και ανάλυση 1280 x 800, διαθέτει στο εσωτερικό τετραπύρηνο επεξεργαστή Intel Atom Z3735F χρονισμένο στο 1.83 GHz με 2 GB RAM και 32 GB αποθηκευτικού χώρου τα οποία μπορούν να επεκταθούν μέσω microSD κάρτας.

Σύμφωνα με την ΟKTABIT, ο επεξεργαστής προσφέρει ικανοποιητικές επιδόσεις στον τομέα των γραφικών όσον αφορά την εμπειρία του surfing, του gaming αλλά και της απροβλημάτιστης αναπαραγωγής βίντεο με Full HD ανάλυση 1080p. Τέλος οι δύο κάμερες που ενσωματώνει το W10i στο πίσω και εμπρόσθιο μέρος έχουν και οι δύο ανάλυση 2MP.

Η πιο φορητή πρόταση στα Windows 8 tablets της σειράς Vero είναι το μοντέλο W8i το οποίο όπως φανερώνει και η ονομασία του διαθέτει οθόνη 8 ιντσών με HD ανάλυση και στηρίζεται στο SoC Atom Z3735E της Intel με ταχύτητα που φτάνει το 1.83 GHz. Διαθέτει ακόμα 1 GB RAM, 16 GB αποθηκευτικό χώρο, μπαταρία 4.300 mAh, 2 κάμερες των 2MP καθώς και υποστήριξη ασύρματης προβολής σε τηλεόραση μέσω της τεχνολογίας Wireless Display.

Δημοσιευμένη Εικόνα

Οι τιμές των δύο μοντέλων έχουν οριστεί στα €139 για το Vero Tablet W8i και στα €239 για το μοντέλο W10i. Με την αγορά οποιουδήποτε μοντέλου, περιλαμβάνεται δωρεάν συνδρομή ενός έτους στην υπηρεσία Office 365 Personal η οποία περιλαμβάνει τις πλήρεις εκδόσεις του Word, Excel, PowerPoint, OneNote, Access και Publisher. Παράλληλα και ως μέρος της προσφοράς, περιλαμβάνεται χώρος 1TB στην υπηρεσία OneDrive αλλά και 60 λεπτά ομιλίας ανά μήνα μέσω του Skype για κλήσεις σε σταθερά τηλέφωνα 60 χωρών.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

1GB Ram δεν ειναι λιγα;                                                                                                                                                        :huh:

ρωτάω εδώ και πόσο καιρό αν όλα αυτά τα win tablets σηκώνουν εξωτερικές κάρτες ήχου αλλά κανείς δεν μου έχει απαντήσει.

το συγκεκριμένο λέει έχει μια full size usb 2 θύρα και αν αντέχει την native instruments traktor dj 2 το πήρα.

παίδες τα φτηνά windows θα σαρώσουν ξέρετε γιατί;;;

διότι δεν έχουν μεγάλες ανάγκες όπως τα android

μην ψάχνετε πόσα ram κλπ κλπ όπως στα android η microsoft το πήρε το μάθημα της καλά μετά τα vista και αυτό βγαίνει σε καλό σε εμάς τους καταναλωτές 

δεύτερο καλό είναι ότι δεν βγάζει ένα tablet όπως η apple με αποτέλεσμα να έχει τόσο!!!!!!!!!!

βάζει σαν στάνταρ κάποια τεχνικά χαρακτηριστικά και το υπόλοιπο ας είναι και χαρτόνι 

στα 140 ευρώ το 8'' αν αποδειχθεί στη πραγματικότητα σωστό σε υλοποίηση θα πάρει όλο το χαρτί στην μνημονιακή αγορά της Ελλάδας 

• Like 1

1GB Ram δεν ειναι λιγα;                                                                                                                                                        :huh:

εδω και τα 2Gb παλι λιγα ειναι, αλλα δυστυχως σε αυτη την κατηγορια ολοι τετοια χαρακτηριστικα βαζουν... Το καλο ειναι οτι οι Κινεζοι εχουν αρχισει και βγαζουν συσκευες με καλυτερες οθονες (FHD και Retina) και καλυτερες τιμες απο τα Vero.

@antropa
Από ότι βλέπω μπορείς να την βάλεις σε iphone, άρα παίζει και σε αυτό, αλλά σου λέει ότι στο iphone θες και φορτιστή για να σου αντέξει οπότε τα ίδια και ισχύουν και σε αυτό.

τα windows 8 είναι τα bing? και στην 8" αλλά και στην 10" ?

Τα bing είναι σίγουρα... Αλλά τι σε νοιάζει, αφού αλλάζει από τις ρυθμίσεις...

ρωτάω εδώ και πόσο καιρό αν όλα αυτά τα win tablets σηκώνουν εξωτερικές κάρτες ήχου αλλά κανείς δεν μου έχει απαντήσει.

το συγκεκριμένο λέει έχει μια full size usb 2 θύρα και αν αντέχει την native instruments traktor dj 2 το πήρα.

Δεν εχει σημασια αν ειναι full usb ή mini usb,αλλα αν δινει το σωστο ρευμα.

Υπαρχουν tablets με full usb που δεν δινουν αρκετο ρευμα για να τροφοδοτισουν συσκευες οπως εξ. δισκοι και tablets με mini usb που δινουν αρκετο ρευμα και μπορουν να τους τροφοδοτισουν.Θελει ψαξιμο το θεμα με την usb.

Αυτα οσο αφορα την usb.

Για το σκοπο που το θες και το προγραμμα που λες,δεν εχω την παραμικρη ιδεα αν το αντεχει ο bay trail και τα 2gb ram!

το γνωρίζω οτι είναι θέμα τροφοδοσίας του usb γι αυτό και ρωτάω.

το πρόγραμμα το σηκώνει μια χαρά πάντως.

είμαι μεταξύ ενως win 8 tablet η ενα ipad.. στο ipad παίρνει ένα μάτσο κάρτες ήχου οπότε λογικά θα πρέπει να δουλεύει και στα win

Εγώ πάντως στο onda μου (με παρόμοια χαρακτηριστικά) έχω θέμα με τον chrome. Τρώει το 75% της μνήμης και αυτό κάνει να κλείνουν και οι Metro ui εφαρμογές. Ξέρω ότι δεν φταίει το tablet για αυτό, απλά λόγο του ότι είναι windows 8.1 κανονικά έχω την απαίτηση να είναι ένα αδύναμο λαπτοπ στο χέρι και όχι να κάνω περιορισμους 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...