Προς το περιεχόμενο

Password for cyta9A95

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα ,, κατέβασα αρκετά προγραμματα για hack router αλλα ωπος πιστέυω γνωρίζετε δεν ειναι πλήρης η απλα εγώ κανω κατι λαθος.. δεν ειμαι σίγουρος  μα δεν μπορούσα να κάτσω να με τρώει αν κάνω εγω κάτι λάθος η αν ειναι όλη η φάση λάθος ... θα μπορούσε καποιος να με βοηθήσει  λεγοντας μου το κώδικο για αυτο το Rooter ? CYTA9A95  Στα προγράμματα που κατέβασα δεν ειναι σε κανενα  :( 

Δημοσ.

Για να μην τρέχεις αυταπάτες, όλα αυτά τα προγράμματα που αναφέρονται σε συγκεκριμένα router παρόχων, προϋποθέτουν να μην έχει γίνει αλλαγή του αρχικού κωδικού.

Επίσης τα διάφορα σπαστήρια βρίσκουν κωδικούς είτε μόνο σε WEP ασφάλεια είτε εύκολους και με λίγους χαρακτήρες σε WPA και ανάλογα την βάση λέξεων προ χρησιμοποιούν.

Ασφάλεια με WPA2 και τουλάχιστον 10 αλφαριθμητικά, με μικρά, κεφαλαία, αριθμούς και ειδικούς χαρακτήρες, δεν σπάνε με τίποτα.

Δημοσ.

hmmm δηλαδη φιλε μου ακομα και εσυ δεν μπορεις να βρεις και να μου πεις  το κωδικο για αυττο το συγκεκριμενο rooter να υποθεσω πως εχειι ασφάλεια WPA?

Δημοσ.

τα λεμε απο την αρχη.

αν ειναι wep σπαει ειτε το εχει αλλαξει ο χρηστης ειτε οχι.

αν ειναι wpa/wpa2 δεν σπαει καθολου ευκολα θελει brute force(μια μεθοδο) οποτε το ξεχναμε (αυτο αν εχει αλλαξει ο χρηστης τον κωδικο)

αν ο χρηστης δεν εχει αλλαξει τον αρχικο κωδικο ειτε ειναι wpa/wpa2 ειτε wep στην ουσια τον βρισκεις λογω των προγραμματων που παιζουν σαν generator με βαση το ssid.Οτι καποιος εχει αφησει το default Ονομα στο δικτυο δεν σημαινει οτι εχει τον default κωδικο οποτε εφοσον δοκιμασες προγραμματα και δεν τον βρηκαν μαλλον σημαινει οτι εχει αλλαχτει.επισης μπορει να μην εχει αλλαξει το password αλλα να εχει αλλαξει καποιο ψηφιο στο ssid οποτε παλι δεν θα το βρεις.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...