Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

SAMSUNG Galaxy Trend Plus GT-S7580.

Τις εφαρμογές που έχω κατεβάσει απ' το Google Store, μπορώ με κάποιο τρόπο να βρω τον/τους προγραμματιστές που έχουν φτιάξει την εφαρμογή; Δεν ξέρω.... Από κάποιο properties, ή με κάποιο άλλο τρόπο;

Ευχαριστώ !!

Δημοσ.

Σωστά.

Για όλες τις εφαρμογές που έχω εγκαταστήσει, και γω έτσι βρήκα όλες τις πληροφορίες που ήθελα. Ένα όμως είναι το "κουφό"...???
Από τις τρεις εφαρμογές για ringtones που έχω εγκαταστήσει, μόνο για τη μία βρήκα πληροφορίες στο Store. Λες και κάτι γίνεται με τα ringtones.
Πήγα στο store στις εγκατεστημένες και τις έψαξα μία προς μία. Τόσο λεκτικά όσο και μήπως τις βρω σαν εικονίδια. Τίποτα.
Από τις δύο, θα σας δώσω τα ονόματα. Αν και η μία, με το όνομα που έχει στο εικονίδιο είναι σαν να μην το έχετε. Θα καταλάβετε αμέσως.

α. Ringtones (είναι ένα μπλε εικονίδιο, με στρογγυλεμένες γωνίες, και έχει μέσα μία λευκή νότα)
β. Best SMS ringtones (πράσινο εικονίδιο, με στρογγυλεμένες γωνίες, και έχει καί αυτό μέσα λευκή νότα)

Πρόκειται για το α. Αυτό το σκέτο Ringtones, πώς μπόρεσε εταιρία και έδωσε σε εφαρμογή τέτοιο όνομα; Σκέτο Ringtones;

Σκέφτηκα και το about εάν είχε η κάθε εφαρμογή. Δεν υπάρχει κάτι σχετικό για καμία.

Δεν μπορώ να τις βρω με τίποτα τις εφαρμογές. Παράξενο.....

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...