Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα!!  :-) 

Χρειάζεται να φτιάξω ένα μικρό δίκτυο τοπικό με σκοπό να μπορούν να επικοινωνούν καμιά 20αριά κινητά με ένα laptop και αυτό πρέπει να γίνει χωρίς χρήση Internet. Έχει κανείς καμιά ιδέα για το πώς;;;; θα με βοηθούσε πολύ! 

Ευχαριστώ!

Δημοσ.

α. Μπορείς να δημιουργήσεις ένα ad hoc δίκτυο, μέσα από τα ίδια τα windows.

β. Μπορείς να χρησιμοποιήσεις το Connectify Hotspot.

γ. Μπορείς να χρησιμοποιήσεις οποιοδήποτε ασύρματο router ή Access Point που να παίζει και ως router.

Δημοσ.

@jkoukos Αρχικά ευχαριστώ πολύ για την απάντηση! Βασικά για να γίνω λίγο πιο συγκεκριμένη θα πρέπει να έχω ένα laptop το οποίο θα λειτουργεί ως σερβερ ίσως...και τα κινητά να μπορούν να στέλνουν σ' αυτό κάποια δεδομένα που θα αποθηκεύονται σε κάποια βάση δεδομένων..Γι' αυτό πιστεύω πως τουλάχιστον οι επιλογές 1 και 2 δεν κάνουν...'Εχεις κάποια πρόταση; Οποιαδήποτε σκέψη θα μου ήταν πολύτιμη! Ευχαριστώ!! 

Δημοσ.

Η καλύτερη λύση είναι να πάρεις ένα ασύρματο router. Ακόμη και στην περίπτωσή σου (χωρίς Internet), θα δουλεύει μια χαρά μοιράζοντας διευθύνσεις είτε ενσύρματα είτε ασύρματα.

Συνδέεις πάνω του ενσύρματα το laptop που θα παίζει ως server και όλες οι άλλες συσκευές ασύρματα.

Φυσικά πρέπει να κάνεις τις κατάλληλες ρυθμίσεις για δημιουργία του δικτύου.

Δημοσ.

Αυτό ναι είναι το ιδανικο! @jkoukos είμαι ευγνώμων!!! :-)

Ναι αυτό θα κάνω! @jkoukos Ευχαριστώ πολύ!!!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...