padelis71992 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2014 Καλησπερα παιδια πηρα την motherboard msi 760gma-p34 και τη καρτα γραφικων asus 260x direct cuII OC και δεν εχω σημα απο τη καρτα γραφικων στην οθονη οτι και αν εκανα ενω απο την ενσωματομενη εχω κανονικα απο την asus δεν εχω. Εβαλα στο bios την επιλογη pci-e εκει που λεει primary graphics adapter και παλι δεν εχω. Εχετε καποια λυση; Ευχαριστω.
nikos1982 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2014 δες στα bios γτ καπου θα εχει ρύθμιση σε ποια καρτα εχει επιλογη να μπουταρη το συστημα.......συνήθως ειναι στο αυτοματο αλλα ποτε δεν ξερεις..βαλε δλδ να μπουταρι πρωτα απο την ανεξάρτητη και μετα απο την ενσωματωμένη.
padelis71992 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2014 @Nikos1982 το εκανα αυτο και τιποτα. @SPANK τη συγκεκριμενη τη πηρα λογω του οτι δεν χρειαζεται ρευμα απο το τροφοδοτικο οπως ειχα διαβασει πρωτου τη παρω. Αυτη ειναι και η απορια μου θελει η οχι τελικα; γιατι παντου εχω δει οτι δεν θελει ενω πανω της εχει μια 6pin θυρα.
hmlive Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2014 Λογικά θέλει ρεύμα στη θυρα, εαν δεν έχει το τροφοδοτικό σου 6pin δοκιμασέ την σε κάποιο γνωστό σου για να βεβαιωθείς.
padelis71992 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2014 Οκ λυθηκε ηθελε ρευμα τελικα της εβαλα με ανταπτορακι ευχαριστω 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα