eleinos1975 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2014 Ξερει κανενας να μου πει αν τα videakia αυτα αποθηκευονται στο κινητο ή διαγραφονται μετα την αποστολή στο παραληπτη? Να μη γεμιζουμε και τη μνημη του κινητου μας
icsd08063 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2014 Με 70 ευρώ παίρνεις ένα Lumia 520 και έχεις Skype... Jesus. Και σταματήστε αυτό το "πανε πάρε" ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΙΟ ΑΠΑΙΣΙΟ ΠΡΑΓΜΑ. Άκου εκεί πανε. Ποιοι πανε και που πάνε; Μην το πάρεις προσωπικά απλά εσένα δεν σου ακούγεται απαίσιο; άσχημο; βλάχικο; Μου βρήκες τη λύση. Με 70 ευρώ αγοράζω νέο τηλέφωνο και μάλιστα WP ξανά για να έρθει και πάλι κάποια στιγμή στο μέλλον η MS και να μου πει "πάνε αγόρασε τώρα κινητό με WP9 γιατί αυτό που έχεις δεν μπορεί πλέον να υποστηρίξει skype". Ωραίος.. Το point του προηγούμενου post μου ήταν ότι προσωπικά δεν μπορώ να εμπιστευτώ ξανά την MS όταν σου θέτει μία εκβιαστική λογική "αγόρασε καινούριο" για να έχει η ίδια κέρδος. Χωρίς καμία επιθετική διάθεση, το πάνε και το πήγαινε είναι εξίσου ορθά στην ελληνική γραμματική, σύμφωνα με τα λεξικά. Ασχέτως αν στο μυαλό σου προφανώς το έχεις συνδέσει ως Βορράς/Νότος. Όσο δε για την ηχητική του θέματος, γούστα είναι αυτά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα