Προς το περιεχόμενο

bsod σε startup

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα πεδες εφαγα bdos σημερα Driver verifier detected violation το bsod view αναφερει θεμα με το  ntoskrnl.exe καμια ιδεα?

θερμ. hardware φυσιολογικες

εχω catalyst 14.9

fx 8320 4ghz prime 95 για 1 ωρα καθολου errors θερμοκρασιες κομπλε

• Moderators
Δημοσ.

δεν εχω ιδεα πως ενεργοποιηθηκε φιλε gi0 δεν ηξερα καν οτι υπηρχε αυτο το προγραμμα σημερα με googling το εμαθα

Περιεργο παντως εαν δεν το ενεργοποιησες μονος, καθως οι πιθανοτητες να ενεργοποιηθει καταλαθος ειναι μηδαμινες.

Οπως και να χει, μπορεις να τον απενεργοποιησεις μεσω του Start menu-->Run-->Verifier.

Το παραπανω δεν σημαινει πως "καθαρισες" απο την μπλε οθονη, πιθανοτατα το προβλημα παραμενει, ισως αλλαξει η συχνοτητα του.

Για περαιτερω οδηγιες ριξε μια ματια στο BSOD:..και μετά τι;. Μεταξυ αλλων εχω βαλει στον BSODAnalyzer ενεργοποιηση/απενεργοποιηση του Driver Verifier με ενα κλικ (Options tab), μπορεις να κανεις τη δουλεια σου και απο κει.

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.

εγινε θα το απεργοποιησω και θα το παρακολουθω μπορει να ενεργοποιηθηκε απο κανα tune up που τρεχω background

Εαν εντοπισεις τον "ενοχο" κανε ενα κοπο και ριξε ενα update στο thread. Θα θελα να μαθω εαν υπαρχει προγραμμα που τον ενεργοποιει και ποιο ειναι αυτο.

• Moderators
Δημοσ.

εννοειτε και το συζητας. πες μονο πως κλεινω verifier γιατι ο analyzer λεει there was an error disabling driver verifier

Χμμ, αρα παιζει να μην ειναι ενεργοποιημενος τωρα.

Για δοκιμασε τον "μακρυ" δρομο και πηγαινε Start menu-->Run-->Γραψε Verifier (πατα Enter)-->Display existing settings. Tι σου βγαζει? Αριστερα ειναι σε καποια απο τις κατηγοριες Enabled? Δεξια αναφερεται καποιος driver?

• Moderators
Δημοσ.

ειναι ολα στο no εχεις δικιο

Αρα ηταν ενεργοποιημενος νωριτερα και τωρα δεν ειναι. Περιεργη συμπεριφορα, εαν βρεις ποιος τον ενεργοποιει/απενεργοποιει, update ;)

• Moderators
Δημοσ.

Mπορεις να προχωρησεις σε hardware testing εκτος απο το prime που εκανες, για να εισαι καλυμμενος απο αυτη την περιπτωση, εαν συνεχιστει το προβλημα. Ριξε μια ματια στο link που σου εδωσα νωριτερα για λεπτομερειες.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

μετα απο WD Data Lifeguard Diagnostics περασε το quick απετυχε το extended (7 χρονων δισκος ηρθε η ωρα του μαλλον ,μου κανε κατι περιεργα το steam ελεγε οτι λιπανε αρχεια και μολις εκανα restart τα εβρισκε ξανακατεβαζε ,games απο την αρχη)

Untitled.jpg
how to screen capture

θα τρεξω memtest και occt αυριο και θα ενημερωσω

Επεξ/σία από TonyMetalizer
  • Moderators
Δημοσ.

Μαλλον εντοπισες τον ενοχο.

Ή τουλαχιστον τον εναν ενοχο, σε περιπτωση που εισαι αρκετα ατυχος και υπαρχουν κ αλλοι.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...