TRILOBYTER Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2014 εχω παρει μια μνημη ραμ απο εναν φιλο, για λιγες μερες μεχρι να ερθουν οι δικες μου απο RMA .. αλλα δεν παιρνει σημα, λεει Χωρις PC. Εχω δοκιμασει clear cmos απο την μπαταρια αλλα και απο τα jumper. Τι λετε να παιζει ρε παιδια? Πολυ παραξενο. Μιλαω για το 1ο συστημα στην υπογραφη μου. Ευχαριστω
xaniared Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2014 Η μητρική δουλευε κανονικά? δοκίμασε άλλη ραμ γιατί μπορεί να υπάρχει πρόβλημα συμβατότητας αλλά πιο πιθανό είναι να υπάρχει πρόβλημα στη μητρική
TRILOBYTER Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2014 Οπως ειπα ειχα ραμ που χαλασε 1 στικ και τα εστειλα για ΡΜΑ, κατι αλλο ειναι. Ισως να μην ειναι συμβατη η απλα να ειναι χαλασμενη αυτη η ραμ δοκιμασα και αλλαγη σατα καλλωδιων, και θεσεων. Δοκιμασα και mini boot, τιποτα.
TRILOBYTER Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2014 Ιδεες παρακαλω? Λετε να ειναι χαλασμενη η μνημη? Ο φιλος μου δεν ηταν σιγουρος για την λειτουργικοτητα της.. Παραξενο γιατι με τις μνημες που εστειλα για ΡΜΑ δεν ειχα τετοιο θεμα, μονο η μια που ηταν χαλασμενη δεν αναγνωριζοταν..
dimitrisOP Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2014 Καλά θα ήταν να δοκιμαζες με άλλη γιατί μπορεί να είναι χαλασμένη αυτή που σου έδωσε
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε
Συνδεθείτε τώρα