TheRookie Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2014 Παιδια αγόρασα pc και εχω κατεβάσει τα Windows τα 7 64 bit απ´το anafandon.gr . Παρόλα αυτα οταν ανοίγω το PC απ´το USB μου γράφει error bootmgr not found.Εχω μητρική την Asus z97 maximus 7 ranger κάποιος να με βοηθήσει. Εχω βάλει το USB preferred boot device.Αν κάποιος μπορει να μου πει βήμα βήμα τι να κανω :/
TheELF Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2014 Αν έχει boot menu ,όχι μέσα από το bios, δες αν σου το βγάζει πάνω από μια φορές,μια σαν uefi και μια κανονικά ,δοκίμασε και τα δυο. Δες αν έχεις επιλογή secure boot μέσα στο bios και κλείσε την.
TheRookie Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2014 Αν έχει boot menu ,όχι μέσα από το bios, δες αν σου το βγάζει πάνω από μια φορές,μια σαν uefi και μια κανονικά ,δοκίμασε και τα δυο.Δες αν έχεις επιλογή secure boot μέσα στο bios και κλείσε την.Αν το αφήσω να συνεχίσει χωρις να μπω στο bios μου βγάζει το error παλι κατι το secure boot υπαρχει και ειναι ενεργοποιημένοι αλλα δεν με αφήνει να το αλλάξω (ουτε να το επιλέξω, ειναι με γκρι γράμματα)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα