Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αγόρασα την Palit gtx 970 jetstream και εχει slot για 26 pin PCI e connectors.Παρολα αυτα τα καλώδια του Evga g2 750w στα καλώδια που εχει για VGA ειναι 1 6 pin connector και 1 2 pin. Πως να το φτιάξω. Ειμαι άσχετος btw για αυτο χρειάζομαι σαφείς πληροφορίες.Συνδεω και το καλώδιο που λεει για Vga 2 και βαγω τα 2 6pin PCI e connectors και να αφήσω τα 2 pin να κρέμονται?

Δημοσ.

Αν εννοεις αυτα που φαινονται στη μεσαια εικονα, τοτε ναι, συνδεεις τα 6 και αφηνεις τα 2 να περισσευουνevga_750g2_psu_5.jpg

Δηλαδη βάζω στο PSU και 2 καλώδιο στην θέση VGA 2 (που γράφει πανω το PSU) και το συνδέω στο άλλο 6 pin connector τηsκάρτας γραφικών?

btw την εικόνα που μου έστειλες δεν μπορω να την δω απ´το ipad

Δημοσ.

Καλο θα ηταν οταν αρχιζεις ενα θεμα, να λες και πως το εφτιαξες. Για την περιπτωση οπου καποιος εχει το ιδιο προβλημα να δει τι εκανες και να το φτιαξει :)

Δημοσ.

Τιποτα το θεμα μου ηταν το οτι δεν ήξερα οτι μπορω να συνδέω πανω απο δυο καλώδια στην VGA και νόμιζα οτι επρεπε να συνδέω PSU και VGA με ενα καλώδιο 12pin (2x6) αλλα τελικα πήρα 2 8-pin καλώδια και συνέδεσα μονο τα 6 pin μέρη τους αφήνοντας τα 2 pin τους να κρέμονται :/

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...