Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ναι δεν διαφωνώ, αλλά η Start Screen δουλεύει ακόμα και αν δεν δουλεύει όπως θα δουλεύει ακριβώς. Οι metro εφαρμογές επίσης δουλεύουν απλά μόνο σε παράθυρο για την ώρα.

Βασικά το ερώτημα μου είναι πιο κουμπί εννοεί ο φίλος γιατί ακόμα δεν έχω καταλάβει.

Δημοσ.

Ναι δεν διαφωνώ, αλλά η Start Screen δουλεύει ακόμα και αν δεν δουλεύει όπως θα δουλεύει ακριβώς. Οι metro εφαρμογές επίσης δουλεύουν απλά μόνο σε παράθυρο για την ώρα.

Βασικά το ερώτημα μου είναι πιο κουμπί εννοεί ο φίλος γιατί ακόμα δεν έχω καταλάβει.

Μαλλον το start button που εμφανιζεται oταν πας τον κενσορα στην αριστερη(οχι δεξια) κατω γωνια οταν εισαι στην start screen ή σε καποια metro εφαρμογη στα windows 8.1,θα εννοει.

Εννοειτε δουλευουν,απλα αυτο που βλεπουμε τωρα ειναι ΜΟΝΟ το desktop mode των windows 10, που θα εχει και την start screen σαν επιλογη!

Το metro ui ομως δεν ειναι η start screen,αλλα ολο το full screen mode και τα gestures που το συνοδευουν,σε ενα ανεξαρτητοποιημενο απο το desktop,περιβαλλον!

To οτι οι metro εφαρμογες τρεχουν στο desktop,σχεδον παυουν να ειναι metro/tablet apps.Τι διαφορα εχουν απο αλλες .exe εφαρμογες και προγραμματα?

Το tablet/modern(metro) mode  θα ερθει πιθανον στην Consumer Preview και μαζι με αυτο που λεγεται "Continuum" mode και δεν ξερουμε αν αυτο θα ειναι ενεργοποιημενο μονο στα tablets και τις συσκευες με touch screen οθονη ή σε ολες!

Δημοσ.

Μαλλον το start button που εμφανιζεται oταν πας τον κενσορα στην αριστερη(οχι δεξια) κατω γωνια οταν εισαι στην start screen ή σε καποια metro εφαρμογη στα windows 8.1,θα εννοει.

Αυτό ακριβώς εννοω. Δεν με πειράζει τόσο αν είναι full screen ή όχι. Απλά θέλω να υπαρχει το κουμπί για εναλλαγή αναμεσα σε start screen και desktop. Το ξέρω ότι ίσως να γίνεται και αλλιως και δεν εχω πρόβλημα εγώ να το κανω αλλιως, αλλα...... δεν τον χρησιμοποιώ μόνο εγώ.

@ektor7 εχω ήδη συνδρομή στο θεμα που είπες. Τωρα θα ξερω τι θα ψαχνω :P

Δημοσ.

Λοιπόν για να μην ψάχνουμε κουμπιά για start screen στο start menu, metro apps σε πλήρη οθόνη από προεπιλογή, gestures σε desktop PC κοκ,

ας καταλάβουμε ότι η Microsoft έχει σκοπό να διαχωρίσει την εμπειρία χρήσης σε touch UI και σε desktop PC,

χωρίς να δίνει καν την επιλογή στο χρήστη που μπορεί να θέλει τα πάντα μαζί.

Αν η Microsoft δεν πάρει το feedback ότι και στο desktop θέλουμε να έχουμε τα πλήρη χαρακτηριστικά που θα έχουν τα tablet,

μην περιμένετε.

Δημοσ.

Αυτό ακριβώς εννοω. Δεν με πειράζει τόσο αν είναι full screen ή όχι. Απλά θέλω να υπαρχει το κουμπί για εναλλαγή αναμεσα σε start screen και desktop. Το ξέρω ότι ίσως να γίνεται και αλλιως και δεν εχω πρόβλημα εγώ να το κανω αλλιως, αλλα...... δεν τον χρησιμοποιώ μόνο εγώ.

Κατάλαβα τι εννοείς. Ναι για την ώρα δεν υπάρχει αυτή η λειτουργία αν και υπάρχουν τουλάχιστον άλλοι 2(πολύ εύκολοι) τρόποι για να πας στο desktop. Φυσικά ισχύει αυτό που είπε και ο ektor7 και λογικά θα μπεί στην consumer έκδοση.

Δημοσ.

Μια ερωτηση θελω να κανω αμα να τα βαλω στον υπολογιστη μετα θα πρεπει να ξαναβαλω τα κανονικα γιατι αυτο ειναι beta σωστα? Η θα γινει αυτοματα απο τις ενημερωσεις ?

Δημοσ.

Μια ερωτηση θελω να κανω αμα να τα βαλω στον υπολογιστη μετα θα πρεπει να ξαναβαλω τα κανονικα γιατι αυτο ειναι beta σωστα? Η θα γινει αυτοματα απο τις ενημερωσεις ?

Δημοσ.

Nαι.

Αυτο ειναι beta και δεν συστινεται για κανονικη χρηση και στον κυριο υπολογιστη ή σαν το κυριο λογισμικο που θα δουλευεις.

Μολις βγει η κανονικη,θα πρεπει να ξαναπερασει το λογισμικο και σαν upgrade μοσο σε μη beta λογισμικα(7&8.x)!

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...