Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αλλο αυτό και άλλο keylogger.

Αν δεν κατάλαβα σωστά, ας διαφωτίσει κάποιος.

Δεν υπαρχουν στοιχεια για keylogger με την κλασικη εννοια, δηλαδη για να σου κλεβει κωδικους και τα σχετικα. θα ηταν τρελο κατι τετοιο

Εχει ακουστει οτι καποιο feedback μπορει να γινεται αυτοματα στην technical preview χωρις να σε ρωταει. Η κατι παρομοιο τελος παντως που απο φημες παραφουσκωθηκε και χαρακτηριστηκε keylogger

Για πειτε βρε παιδια αξιζει από 7ρια στα 10ρια ?

Είναι απλα τα 8 με facelift ?

Στο gaming κερδίζουμε τιποτα ?

Θα ερθει πακετο με κανα καινουριο directx ?

Αν εννοεις οτι εχεις τα 7 αυθεντικα, μαλλον δεν αξιζει να δωσεις κι αλλα για να πας στα 10 εκτος αν στο χρεωσουν 15 ευρω παλι (και κρατας και την αδεια για τα 7 για αλλο μηχανημα)

Για gaming/DX κλπ θα φανουν στην πορεια, προς το παρον φυσικα δεν κερδιζεις τιποτα

• Απαντ. 37
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Για πειτε βρε παιδια αξιζει από 7ρια στα 10ρια ?

Είναι απλα τα 8 με facelift ?

Στο gaming κερδίζουμε τιποτα ?

Θα ερθει πακετο με κανα καινουριο directx ?

Ούτως ή άλλως από τα 7 αν πας στα 8 κερδίζεις αρκετά. Είμαι gamer και είχα 8 και τώρα 8.1 περίπου 1.5 με 2 χρόνια τώρα. Για το interface των 8 πες ότι κακό θες, συμφωνώ απόλυτα (αν και υπάχει το classic shell αν σε ενοχλεί τόσο πολύ και στα 8.1 δεν μπαίνεις καν στο metro UI άμα δεν θες). Από άποψη λειτουργικότητας όμως και επιδόσεων είναι ανώτερα από τα 7 με διαφορά.

• Like 2
Δημοσ.

Ναι καλά, πας στο NGOHQ και το κατεβάζεις νόμιμα κιώλας από την πρώτη μέρα που βγήκαν. :Ρ 

wtf μου είχε ξεφύγει αυτό, Thanks!

Έχουν expiration date τα Technical Preview?

Δημοσ.

Εγώ κανονικά local user account έχω στα 10. Τώρα το vlc και το bsplayer είναι πολύ νωρίς για να κρύνεις διότι δεν έχουν ούτε έκδοση για Windows 10 αλλά ούτε και τα win έχουν ακόμα όλους τους driver. Πάντως το KLite με MPC-HC 64bit παίζει κανονικά, χωρίς κολλήματα.

Το θέμα είναι ότι με σχετικά μοντέρνο hardware που προανέφερα και φυσικά  κάνοντας την σύγκριση μεταξύ ίδιων εφαρμογών - με ίδιο τρόπο εγκατάστασης δεν είχα τα αναμενόμενα αποτελέσματα.

Οπότε ήταν  λογικό να μην μπορώ - και φυσικά να μην θέλω -να συνεχίσω το testing του OS  (το οποίο θα ήθελα να κάνω) μιας και δεν μπορώ να ολοκληρώσω τα βασικά out of the box....

Σε επόμενα revision θα τους ξαναδώσω την ευκαιρία... αφού μοιραία εκεί θα καταλήξουμε (άσχετα με τα ταρζανιλίκια και τα μπρός πίσω με το UI/UX και όχι μόνο).

Δημοσ.

Εχει ακουστει οτι καποιο feedback μπορει να γινεται αυτοματα στην technical preview χωρις να σε ρωταει. 

Δεν "είχε ακουστεί" άπλα... Στο privacy statement η εταιρεία αναφέρει τι συλλέγει και για ποιο λόγο. Πόσοι  διάβασαν την παραπάνω δήλωση από όσους τρέχουν την technical preview άραγε...

• Like 1
Δημοσ.

Μόλις το διάβασα και όπως είναι γραμμένο είναι κάπως ανησυχητικό.. "Θα μαζέψουμε στοιχεία από τη συσκευή σου, τη φωνή σου, τα email σου, τους κωδικούς σου, τις επαφές σου, τις τραπεζικές σου συναλλαγές κλπ κλπ για να δούμε αν το spellchecker δουλεύει καλά" χμμμ..

Λέτε αν το κάνουμε dual boot με υπάρχοντα να κάνει flag για σπασμένα;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αν υπαρχει καποιος που εχει ενεργοποιήσει το MetroUI στα 10 μπορεί να μου πει αν είναι σαν των 8.1;;;; Στα virtual που εχω δοκιμασει δεν εμφανίζει το εικονίδιο των windows στην γωνία κατω αριστερά στο MetroUI

Επεξ/σία από fingolfingr
Δημοσ.

Αν υπαρχει καποιος που εχει ενεργοποιήσει το MetroUI στα 10 μπορεί να μου πει αν είναι σαν των 8.1;;;; Στα virtual που εχω δοκιμασει δεν εμφανίζει το εικονίδιο των windows στην γωνία κατω δεξια στο MetroUI

Δεν εχει προστεθει ακομη το touch κομματι/περιβαλλον του λογισμικου στην TP,ειναι για desktop χρηση&δοκιμες.

Θα βγαλει ανακοινωση ποτε θα ενεργοποιηθει το κομματι και η touch υποστηριξει στο λογισμικο.

Υπαρχουν πολλα πραματα που θα αλλαξουν και θα προστεθουν μεχι την τελικη μορφη του λογισμικου.

Δημοσ.

Δεν εχει προστεθει ακομη το touch κομματι/περιβαλλον του λογισμικου στην TP,ειναι για desktop χρηση&δοκιμες.

Θα βγαλει ανακοινωση ποτε θα ενεργοποιηθει το κομματι και η touch υποστηριξει στο λογισμικο.

Υπαρχουν πολλα πραματα που θα αλλαξουν και θα προστεθουν μεχι την τελικη μορφη του λογισμικου.

Κι εγω για desktop μιλάω. Απλά το PC δεν το χρησιμοποιω μονο εγώ και το να παω σε κατι διαφορετικό από τα 8.1 σε θεμα interface θα δημιουργησει προβληματα. Αν το start menu λειτουργουσε σαν των 8.1 (κυριως το κουμπι που αναφερω) δεν θα υπηρχε θέμα.

Από αυτό θα κριθεί ποτε/αν τα περάσω

Δημοσ.

Κι εγω για desktop μιλάω. Απλά το PC δεν το χρησιμοποιω μονο εγώ και το να παω σε κατι διαφορετικό από τα 8.1 σε θεμα interface θα δημιουργησει προβληματα. Αν το start menu λειτουργουσε σαν των 8.1 (κυριως το κουμπι που αναφερω) δεν θα υπηρχε θέμα.

Από αυτό θα κριθεί ποτε/αν τα περάσω

Το ξερω,αλλα το UI του metro οπως ηταν στα 8,παει πακετακι με το touch κομματι του λογισμικου και θα μπει πιο μετα,οταν θα δωθει για beta testing και για τα tablet.

Ειναι νωρις ακομη και το λογισμικο τωρα ειναι καθαρα για testing του desktop περιβαλλον.

Το εχει δηλωσει απο την αρχη η MS,οτι αρχικα δε θα εχει το touch interface ολοκληρομενο!

• Like 1
Δημοσ.

Το ξερω,αλλα το UI του metro οπως ηταν στα 8,παει πακετακι με το touch κομματι του λογισμικου και θα μπει πιο μετα,οταν θα δωθει για beta testing και για τα tablet.

Ειναι νωρις ακομη και το λογισμικο τωρα ειναι καθαρα για testing του desktop περιβαλλον.

Το εχει δηλωσει απο την αρχη η MS,οτι αρχικα δε θα εχει το touch interface ολοκληρομενο!

Σε ευχαριστώ για την διευκρινιση

Δημοσ.

Τιποτα!

Απλα υπομονη λιγο καιρο και θα εμφανηστουν και αυτα μεσα απο updates και θα ενημερωθουμε/ενημερωσουμε!

Να κοιτας στο " Νέα/Συζήτηση για τα επερχόμενα Windows Threshold/Windows 10 " για συχνες ενημερωσεις των εξεληξεων του λογισμικου.

Δημοσ.

Αν υπαρχει καποιος που εχει ενεργοποιήσει το MetroUI στα 10 μπορεί να μου πει αν είναι σαν των 8.1;;;; Στα virtual που εχω δοκιμασει δεν εμφανίζει το εικονίδιο των windows στην γωνία κατω δεξια στο MetroUI

Η Start Screen υπάρχει στα Preview και είναι ακριβώς ίδια με των 8.1. Για να το ενεργοποιήσεις, μπες στο menu και γράψε "Navigation Properties", πάτα το tab που λέει Start Menu και βγάλε το τικ από το 1ο κουτάκι. Εσύ για πιο εικονίδιο μιλάς ακριβώς; γιατί δεν κατάλαβα.

Δημοσ.

H start screen υπαρχει αλλα δε δουλευει οπως πρεπει.Αλλα το metro ui δεν δουλευει καθολου.Δεν εχουμε full screen mode και δεν κλεινουν με το κανονικο τροπο που κλεινουν οι metro εφαρμογες και δεν εχουμε snap metro app με desktop ui,αλλα ολα γινονται μεσα στο desktop. 

Δεν εχουν προστεθει ακομη αυτα στα windows 10 TP.Αυτα που βλεπουμε τωρα,ειναι μονο οι δυνατοτητες του desktop ui και μια υποτυπωδης start screen!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...