voltmod Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2014 Σκέφτεστε να δώσετε μία ευκαιρία στην έκδοση Technical Preview των Windows 10; Από ότι φαίνεται δεν είστε οι μοναδικοί. Σύμφωνα με στοιχεία που έδωσε η Microsoft στη δημοσιότητα, οι εγγραφές για το πρόγραμμα Windows Insider ξεπεράσαν τις 1 εκατομμύριο μέσα στο Σαββατοκύριακο.Βεβαίως, μία εγγραφή στο Windows Insider Program δεν μεταφράζεται απαραίτητα και σε εγκατάσταση της έκδοσης Technical Preview των Windows 10, αλλά είναι ο μοναδικός τρόπος για κάποιον να αποκτήσει πρόσβαση επισήμως στα Windows 10. Αν και δεν είναι ξεκάθαρο πόσοι από τους παραπάνω χρήστες εγκατέστησαν το OS στον υπολογιστή τους, η Microsoft λέει ότι έλαβε περισσότερα από 200.000 προτάσεις σχετικές με την εμπειρία των χρηστών με το λειτουργικό σύστημα. Μάλιστα, οι περισσότερες προτάσεις που έλαβε προήλθαν από feedback εκτεταμμένης χρήσης του λειτουργικού, και όχι από χρήστες που απλώς ήθελαν να πάρουν απλώς μία γεύση της νέας έκδοσης. Λιγότεροι από τους μισούς χρήστες έτρεχαν τη νέα έκδοση του λειτουργικού συστήματος της Microsoft σε εικονική μηχανή (VM, 36%), και επομένως οι περισσότεροι προχώρησαν σε κανονική εγκατάσταση του OS (64%). Επίσης μαθαίνουμε ότι οι περισσότεροι χρήστες χρησιμοποιούν το λιγότερο επτά εφαρμογές την ημέρα (68%). Στο 25% των συσκευών που τρέχουν την έκδοση Windows 10 Technical Preview οι χρήστες εκκινούν 26 εφαρμογές την ημέρα ενώ υπάρχει ένα 5% που οι χρήστες εκκινούν 68 εφαρμογές την ημέρα! Η ομάδα πίσω από τα Windows προσπαθεί να επεξεργαστεί το feedback καθώς και τις αιτήσεις για χαρακτηριστικά που λαμβάνει και υπόσχεται να συνεχίσει την αναθεώρηση και τη βελτίωση του λειτουργικού συστήματος προτού κυκλοφορήσει επισήμως. Site: Engadget
GrandGamer Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2014 Ναι καλά, πας στο NGOHQ και το κατεβάζεις νόμιμα κιώλας από την πρώτη μέρα που βγήκαν. :Ρ 2
λευτερης κ Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2014 Τα δοκιμασε κανεις;ειναι καλα;σταθερα;γραφτηκα τα κατεβασα αλλα δεν τα εχω βαλει ακομα
x_vagos_x Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2014 Ναι παιδιά εγώ το κατέβασα, το πέρασα και σε VIrtualBox και δεν ζητήθηκε ποτέ ο serial number κιόλας. Μια χαρά πάνε. Δεν έχει τίποτα fancy πέρα από το Start Menu, το οποίο είναι ταχύτατο και όπως θα έπρεπε να είναι έτσι κι αλλιώς.
GrandGamer Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2014 Κι εγώ τα πέρασα σε Vbox και φένονται πολύ καλά. Το μόνο πρόβλημα μου είναι ότι δεν δουλεύουν τα guest additions και δεν μπορώ να κάνω διάφορες δοκιμές που θέλω με πολλές οθόνες και virtual desktops.
Sir Manolo Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2014 Τα δουλεύω στο laptop εδώ και μια εβδομάδα. Είναι πολύ καλά! Το start button απλά τα σπάει και τα πολλαπλά desktop πολύ λειτουργικά. Πρόβλημα με drivers δεν συνάντησα. Είχα μόνο κάποια θέματα συμβατότητας με κάποια προγράμματα όπως το hwmonitor. Σταθερά και γρήγορα χωρείς ούτε ένα crash. Τα 8 όπως έπρεπε να είναι. 1
Επισκέπτης Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2014 Σε physical machine (που προηγουμένως έπαιζαν 7 64 bit χωρίς θέματα ) με AMD 4400 APU - 8 GB Ram - SSD έσκαγε το vlc - έσκαγε το bsplayer ....no local user account.. Γρήγορο δίκτυο - γενικά έδειχναν να πηγαίνουν πιο ελαφριά από τα 7. Έδειχναν - διότι τα έχω ξηλώσει ήδη.Win 7 - τέλος...
obi Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2014 Έχω τα 10 σε vbox μοιάζουν να είναι όπως τα 8 με κάποιες προσθήκες. Μια φορά τα 8 ήταν ήδη πανάλαφρα σε σύγκριση με τα 7, αλλά τα 8 σε σύγκριση με τα 10 δεν ξέρω ακόμα πώς πάνε. Άλλωστε τα 10 Technical Preview δεν είναι ούτε το πλήρες ούτε το τελικό προϊόν που θα διανεμηθεί στους καταναλωτές. Κάποες αλλαγές/βελτιώσεις τα 10 θέλουν. Σε γενικές γραμμές πάντως, μια χαρά.
chek2fire Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2014 Δοκιμή στα windows με ενσωματωμένο τον keylogger? Ασε microsoft βρές αλλού θύματα.. 1
GrandGamer Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2014 ...no local user account.. Εγώ κανονικά local user account έχω στα 10. Τώρα το vlc και το bsplayer είναι πολύ νωρίς για να κρύνεις διότι δεν έχουν ούτε έκδοση για Windows 10 αλλά ούτε και τα win έχουν ακόμα όλους τους driver. Πάντως το KLite με MPC-HC 64bit παίζει κανονικά, χωρίς κολλήματα.
obi Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2014 Να ρωτήσω πού υπάρχει keylogger; Διάβασα κάτι ειδήσεις ότι στη ΔΟΚΙΜΑΣΤΙΚΗ έκδοση Technical Preview η MS έχει δυνατότητα να συλλέγει στοιχεία, όπως θα είχε δυνατότητα άλλωστε κάθε εταιρεία να κάνει όταν δίνει το λογισμικό της ακριβώς για ...συλλογή στοιχείων και αξιολόγηση από beta testers. Και ενημέρωση υπάρχει για τους όρους της ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ με τους BETA TESTERS. Αλλο αυτό και άλλο keylogger. Αν δεν κατάλαβα σωστά, ας διαφωτίσει κάποιος. Και σε τίποτε όλο αυτό το δήθεν θέμα, δεν μειώνει την αξία του όποιου τελικού προϊόντος στη βιομηχανία.
dimitrisgeorgo Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2014 Για πειτε βρε παιδια αξιζει από 7ρια στα 10ρια ? Είναι απλα τα 8 με facelift ? Στο gaming κερδίζουμε τιποτα ? Θα ερθει πακετο με κανα καινουριο directx ?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2014 Super Moderators Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2014 για το αν αξίζει ή όχι είναι δικό σου θέμα, στήσε ένα VM και ρίξτου πάνω την TP των win10... θα έχουν DX12 τα Win10, για 7 και 8 no idea ακόμα...
obi Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2014 Για πειτε βρε παιδια αξιζει από 7ρια στα 10ρια ? Είναι απλα τα 8 με facelift ? Στο gaming κερδίζουμε τιποτα ? Θα ερθει πακετο με κανα καινουριο directx ? Και μόνο τα 10 να πατάνε στα 8 θα σημαίνει ότι έχουν βελτιστοποιημένης απόδοσης γραφικά σε σχέση με τα 7.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα