nikos_90 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2014 Θα ήθελα να έχω μια εικονα,σχετικα με την χρήση των frameworks απο developers στην Ελλάδα. Γραψτε ποιό/ά χρησιμοποιείτε και γιατι. Εγω δουλευω σε Symfony και Codeigniter. To codeigniter ειναι καπως παλιό πλεον αλλα ειναι πολυ διαδεδομένο και το Symfony κατα την γνωμη μου ότι πιο εξελιγμένο κυκλοφορει σε frameworks για την php. Aρκετά προχωρημένο βέβαια.
aghahowa Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2014 Eχω αναπτύξει projects σε cakephp, zend, symfony2, yii, laravel και εχω καταλήξει στο τελευταιο. Με βοηθησε πολυ το Site: laracast και το προτείνω ανεπιφυλακτα.
cyclo Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2014 Eχω αναπτύξει projects σε cakephp, zend, symfony2, yii, laravel και εχω καταλήξει στο τελευταιο. Με βοηθησε πολυ το Site: laracast και το προτείνω ανεπιφυλακτα. εσύ είσαι φαντάρος όχι προγραμματιστής:Ρ
nikos_90 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2014 <p>Eχω αναπτύξει projects σε cakephp, zend, symfony2, yii, laravel και εχω καταλήξει στο τελευταιο. </p> <p>Με βοηθησε πολυ το laracast και το προτείνω ανεπιφυλακτα.<a href=""></a></p> Το laravel μοιάζει παρά πολυ με το symfony2. Εχω σκοπό να το δουλέψω κ αυτό Sent from my iPhone using Insomnia
alou Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2014 Μα το laravel χρησιμοποιεί ένα σκασμό symfony components. Για δες στο vendor/symfony τι γίνεται.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα