tsironick Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2014 Καλημέρα! Έχω στο σπίτι μου ΟΤΕ TV. Αγόρασα έναν μεταχειρισμένο αποκωδικοποιητή, προκειμένου να κάνω σύνδεση και σε δεύτερη τηλεόραση. Όλα ήταν καλά, αλλά μια μέρα επειδή δεν είχα μεγάλη ταχύτητα ίντερνετ και κολλούσε λίγο η εικόνα, έβγαλα το καλώδιο ethernet και το ξαναέβαλα μήπως και ξεμπλοκάρει. Όμως από τότε δεν μου ξαναέδειξε εικόνα. Το έβγαλα και από τη μπρίζα πόσες φορές αλλά τίποτα. Ώσπου αποφάσισα να πατήσω από πίσω το κουμπάκι restore. Ε, από εκείνη τη στιγμή δεν μου δείχνει ούτε εικόνα. Απλά ανοίγει το μηχάνημα, λέει στην οθόνη Tilgin - Mood400 και αυτό. Δεν ξέρω τι να κάνω! Σκέφτηκα να πάρω τηλέφωνο στον ΟΤΕ αλλά δεν το κάνω γιατί από όσο ξέρω δεν επιτρέπει δεύτερο αποκωδικοποιητή. Έχετε κάποια λύση; Το μοντέλο του αποκωδικοποιητή είναι Tilgin Mood400-001_C_EU_G
FasTaker Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2014 η λυση που μπορω να σκεφτω ειναι να παρεις τηλεφωνο τον ΟΤΕ και να του ζητησεις PVR.
tsironick Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2014 Εννοεις άλλον αποκωδικοποιητή; Αυτό το PVR το πουλάει ο ΟΤΕ;
FasTaker Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2014 PVR= Personal Video Recorder πληρωνεις κατι παραπανω και σου επιτρεπει να εχεις και 2η τηλεοραση. Απο οτι καταλβα εχεις οτεTV μεσα απο Internet και δεν ξερω αν το παρεχει μεσω Internet .
tsironick Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2014 Διαβασα σε ένα θέμα εδώ στο insomnia, έναν τρόπο που αλλάζεις κάποιες ρυθμίσεις στο ρούτερ και έχεις ανεξάρτητη σύνδεση και σε δεύτερη τηλεόραση. Όπως και έγινε
NikosKallithea Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2014 Για να καταλάβω σύνδεσες 2 αποκωδικοποιητές στο ρουτερ σου και επεξαν ανεξάρτητα ο ενας απο τον αλλο?
AντεΥια Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2014 αν δε τους παρεις τηλ δε θα βγαλεις ακρη ! μην τους πεις για τον δευτερο αποκωδικοποιητη ..
Prof_Chaos Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2014 αν δε τους παρεις τηλ δε θα βγαλεις ακρη ! μην τους πεις για τον δευτερο αποκωδικοποιητη .. και τηλ να τους πάρει πάλι δεν θα βγάλει άκρη..Επίσης ας μεταφερθεί το θέμα στις τηλεόρασεις και με σωστό τίτλο έτσι ωστε να μπορεί να το δεί κι άλλος με ενδεχόμενο πρόβλημα. Ο πρώτος αποκωδικοποιητής δουλεύει κανονικά; Επανεκίνησες το switch / hubaki που έχεις; εστω να το βάλεις- βγάλεις απο το ρεύμα; Δοκίμασες αλλο καλώδιο ethernet στον δευτερο αποκωδικοποιητή; 1) Βγάλε τους 2 αποκωδικοποιητές απο το ρεύμα και απο το ethernet. 2) Επανεκίννησε το ρουτερ και αφου δώσει ip.. 3) Πάς στον πρώτο αποκωδικοποιητή συνδέεις το ethernet και τον ανοίγεις . Βλέπεις οτι δουλεύει και τον κλείνεις και τον βγάζεις απο το ethernet. 4) Πας στον δευτερο αποκωδικοποιητή συνδέεις το ethernet και τον ανοίγεις . Βλέπεις οτι δουλεύει και τον κλείνεις και τον βγάζεις απο το ethernet. 5)Τα συνδέεις πάνω και τα 2 και ανοίγεις όποιον θέλεις κάθε φορά. Αν στα παραπάνω βήματα για κάποιο λόγο ζητηθεί ξανα user name και κωδικός χρήστη τον εισάγεις. Επίσης ασχετο με το πρόβλημα σου αλλά σχετικό με το ευρυζωνικό του ΟΤΕ. Απο τον ήχο και σε υψηλή ένταση ακους εναν "τακ τακ' σαν σκασιματάκια απο το ηχείο ανα περιόδους; Μιλάω για τον pirelli που έχεις λογικά στην πρώτη τηλεόραση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα