akatadektos Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2014 Καλησπερα στο team.Προσφατα εγινα κατοχος του μικρου Site: Bitfenix phenom-m (micro atx) .Επισης αυτην την εβδομαδα θα εχω στην κατοχη μου και την ψυκτρα Site: Raijintek Themis , που απ οτι βλεπω προτεινεται αρκετα στο forum (στην aftermarket coolermaster που εχω εσπασαν τα ποδαρακια που κουμπωνουν στην μητρικη). Εχω καποιες ερωτησεις λοιπον.Επειδη στον πατο του κουτιου παιρνει μεχρι 23αρη ανεμιστηρα ,ελεγα να βαλω εναν Site: 20αρη να βαζει αερα και στην κορυφη εναν ή δυο 12αρηδες να βγαζουν.Μηπως ειναι υπερβολη ολο αυτο? Επισης ο ανεμιστηρας της ψυκτρας να "βλεπει" τον ανεμιστηρα που βαζει ή να ειναι καθετος προς αυτον?Εχει πολυ παιδεμα το κουτακι γιατι δεν εχει χωρο και ειναι πολυ δυσκολο το cable management.Παρακατω βαζω τυχαιες φωτο που βρηκα για να μου πειτε τη γνωμη σας! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MoviemakerGr Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2014 Εγώ θ'ακολουθουσα την φώτο 3 θα έβαζα αρχικά 23" κάτω IN και τον μεγαλύτερο που δέχεται πίσω OUT καλό φυσικά είναι αυτό το κουτί να μην είναι στο πάτωμα αλλά πάνω στο γραφείο. Η ψήκτρα επίσης σε αυτόν τον προσανατολισμό,δηλαδή ο θερμός αέρας να αποβάλλεται το ταχύτερο δυνατόν. Πάνω μην βάλεις καθόλου αρχικά δύσκολα θα δεις διαφορά,αλλά αν θέλεις να δοκιμάσεις δοκίμασε με έναν OUT να επιταχύνεις την έξοδο του θερμού αέρα από την κ.γραφικών,που έτσι και αλλιώς θα πηγαίνει πάνω. Γενικά η bitfenix δεν φημίζεται για το airflow της στα μικρά κουτιά αλλά και με το hardware που βάζεις μέσα δεν θα έχεις κανένα ιδιαίτερο πρόβλημα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα